Oldal kiválasztása

2018-tól a Bacardi portfóliójában a Patrón

2018-tól a Bacardi portfóliójában a Patrón

A családi tulajdonban lévő Bacardi Limited, a világ legnagyobb magánjellegű szeszes ital cége, a közel múltban bejelentette, hogy a prémium szeszes italait bővíti és végleges megállapodást kötött a Patrón Spirits International AG, a PATRÓN® márka, a világ legkeresettebb ultra-prémium tequilát gyártó cégével. A cégek közti tranzakciók, a részvények értéke jól tükrözi a Patrón értékét, ami jelenleg 5,1 milliárd $ dollárt is eléri és a két cég közötti megállapodás várhatóan a 2018. év első felében lezárul. 

Az IWSR adatai alapján, a megállapodásnak köszönhetően a Bacardi lesz az első számú szeszes italt gyártó cég a szuper prémium kategóriában az Egyesült Államokban és a második legnagyobb vállalat az alkoholgyártás piacán.

A Patrónt John Paul DeJoria és Martin Crowley vállalkozók alapították azzal a céllal, hogy olyan tequilát hozzanak létre, amely “egyszerűen tökéletes”, ez egy olyan filozófia, amely továbbra is meghatározza az üzleti tevékenységüket. A Patrón tequila a legmagasabb minőségű 100%-os Weber Blue Agave-ból készül. Az italt aprólékos pontossággal és gondossággal palackozzák a világhírű emblémával ellátott ikonikus üvegekbe.

A tequila a szeszes-ital ipar leggyorsabban növekvő és legvonzóbb kategóriája, a Patrón pedig a szuper-prémium szegmens világpiac vezetője. A csúcsteljesítményű márkánál továbbra is a leggyorsabb növekedést tapasztalják és ez a tendencia várhatóan a jövőben is tovább folytatódik.

Több mint negyed évszázaddal korábban kezdtünk bele az üzletbe egyetlen küldetéssel, hogy egy ultra-prémium, tökéletes tequilát állítsunk elő. Ma, számos minőségi és rendkívüli márkával a portfóliónkban, évente több mint 3 millió üveg szeszes italt gyártunk, amit szerte a világban élvezhetnek a fogyasztók. Büszke vagyok arra, amit ez a vállalat véghez vitt és nagyra becsülöm az embereink munkáit.“- John Paul Dejoria, a Patrón Tequila társalapítója.

mixer_kepzes_tanfolyam

A Patrón és a Bacardi mind a minőség, az integritás és az innováció elvein alapultak, mindezt a vakmerőség vezette – ez a mi DNS-ünkbe van kódolva. Kiváltságos volt, hogy számos éven át ilyen figyelemre méltó partnerem volt, mint John Paul DeJoria. John látásmódja, integritása és bátorsága felelős azért, hogy a világ számára is elérhetővé tette ezt a tökéletesített tequilát. A további együttműködés során is törekszünk erre tökéletességre.“- Facundo L. Bacardi, a Bacardi Limited elnöke.

mixer_kepzes_tanfolyam

“A Patrón a világ egyik legkedveltebb szeszes-itala és örömmel emeljük a gazdasági kapcsolatunkat egy magasabb szintre. A Patrón csapatával együtt dolgozva a jövőben is a lehető legnagyobb tiszteletben tartjuk közös értékeinket. Ezt az ígéretet John Paulnak és Ed Brownak is megfogadtam, aki a Patrónt közel 20 év alatt sikeres márkává tette az iparágban. A Patrón egy márka, ami meghaladja a tequila kategóriát és egyedülállóan kiegészíti a Bacardi portfólióját a prémium márkákkal.” – Barry Kabalkin, Bacardi Limited elnök helyettes és a Patrón igazgatóság tagja 2008-ban.

mixer_kepzes_tanfolyam

A Patrón felvétele a Bacardi portfóliójába óriási lehetőséget teremt a márka számára az Egyesült Államokon kívül is, mivel a Bacardi nemzetközi elosztóhálózata segítségére lesz a Patrón terjeszkedésében az egész világon. Alig várom, hogy együttműködhessek a tehetséges Patrón csapatával.” – Mahesh Madhavan, a Bacardi Limited vezérigazgatója.

mixer_kepzes_tanfolyam

“A Patrón, amit felépítettünk, több, mint egy márka; közel 20 évnyi személyes szenvedélynek tekinthető. A Patrón csapatát is a családomnak tekintem. Mivel a Bacardi már közel egy évtizede tulajdonosi részesedéssel rendelkezik a Patrónban, valamint teljes körűen ismeri és értékeli az egyedülálló üzleti tevékenységünket, ezért ők a legjobb választás, hogy folytathassák üzleti törekvéseinket.” – Edward Brown, a Patrón elnöke és vezérigazgatója.

mixer_kepzes_tanfolyam

Az üzlet lezárását követően, Dejoria a Patrón nagykövete lesz és együttműködik a Bacardi-val a filantróp és a környezettudatosság iránti elkötelezettségük továbbfejlesztésében. A Patrón cég erőfeszítései közé tartozott az élelmiszer bankok támogatása, az oktatás és a katasztrófa-elhárítás, valamint a környezetbarát öntözőrendszer kifejlesztése, a tequila gyártási folyamatból származó agave rostok újrahasznosítása műtrágya komposztálásra és a fák telepítése az újraerdősítés miatt az Mexikó, Jalisco, Atotonilco el Alto területén működő tequila gyártási régiókban.

Mint a világ egyik vezető prémium szeszes-ital vállalatának, a Bacardi jól ismeri a megszerzett márkák egyedülálló örökségének megőrzését és ápolását, valamint a jövőben együtt dolgozik a Patrón vezetőségével, mint a márka őrzői és inspirációi. A Patrón egy olyan ikonikus, egy-egy jellegzetes portfólióhoz csatlakozik, mint a BACARDÍ®, GREY GOOSE®, BOMBAY SAPPHIRE®, DEWAR’S®, MARTINI® és a  CAZADORES® és CORZO® prémium tequila összeállításai.

Érdekel az alkoholos italok világa? Szereted a koktélokat vagy, ha egy jól fizető szakmát szeretnél, akkor látogass el a Mojito Mixeriskolába február 12-én,17 órakor és jelentkezz az  alapfokú, gyorsított, haladó, American Bartending, vagy az egyéni mixertanfolyamokra. 

A mixertanfolyam célja, olyan szakemberek képzése, akik a nálunk megszerzett, magas szintű elméleti és gyakorlati tudásuknak köszönhetően, a világ bármely pontján megállják a helyüket a bárpult mögött. Az iskola a BACARDI hivatalos magyarországi mixer iskolája, a Bacardi termékek mellett több mint 300 fajta itallal ismerkedhetnek meg a hallgatók. A mixer hallgatóknak a tanfolyam végén magyar-angol bármixer tanúsítványt állítunk ki, valamint egy boston shakert is ajándékba adunk.

Bármixerként nívós munkalehetőség és kiemelkedő keresett vár több óceánjáró és folyami hajókon, emellett a hajón eltöltött idő szakmai gyakorlatot is jelent, ami a későbbiekben is jó referencia és lehetőséged van más országok, kultúrák megismerésére is.

mixer_kepzes_tanfolyam

Alapfokú mixer tanfolyam
Képzés időtartama: 12 hét
Képzés beosztása: heti 1 alkalom, alkalmanként 3 óra
Tandíj: 85.000 forint, ami tartalmazza a vizsgadíjat és a tankönyveket.

Gyorsított mixer tanfolyam:
Képzés időtartama: 6 hét
Képzés beosztása: heti 1 alkalom, alkalmanként 6 óra
Tandíj: 95.000 forint, ami tartalmazza a vizsgadíjat és a tankönyveket.

Egyéni mixer tanfolyam
Képzés időtartama: akár 1 hét alatt
Képzés beosztása: előre egyeztetett, egyéni beosztás alapján
Tandíj: 130.000 forint, ami tartalmazza a vizsgadíjat
és a tankönyveket.

Haladó mixer tanfolyam
Képzés időtartama: 8 hét
Képzés beosztása: heti 1 alkalom, alkalmanként 3 óra
Tandíj: 85.000 forint, ami tartalmazza a vizsgadíjat is.

American Bartending tanfolyam
Képzés időtartama: 5 hét
Képzés beosztása: heti 1 alkalom, alkalmanként 3 óra
Tandíj: 60.000 forint, ami tartalmazza a vizsgadíjat is.
Kedvezményes tandíj: 30.000 forint, minden hallgatónknak 50%-os kedvezményt biztosítunk.

Társiskolánkkal, a Barista Akadémiával közösen indított Kettő az egyben: mixer és barista tanfolyammal kedvezményesen szerezhetsz két szakmát rövid időn belül, amivel jelentős előnyre tehetsz szert a munkaerő piacon is. A barista és mixer hallgatók számára ajándék továbbképzési tréningeket is adunk: pincér, standolás-elszámoltatás, rendezvényszervezés, kommunikációs, free pouring és angol bárszaknyelv tréninget.

Ne maradj le a mixer és barista képzésekről,
iratkozz be február 12-én, 17 órakor
a Mojito Mixeriskolában és a Barista Akadémián!

További részletekért böngéssz a Tanfolyamok menüpont alatt, vagy keress minket facebookon és instagramon!

Információ:
+3620 355 8400
info@mojito.hu

www.mojito.hu

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Tanfolyam időpontok

feb
20
ked
17:00 Alapfokú mixertanfolyam @ Szekszárd
Alapfokú mixertanfolyam @ Szekszárd
feb 20 @ 17:00
A Mojito Mixeriskola 1999 óta képez a magyar és a nemzetközi munkaerőpiacra mixereket, baristákat, és sommelier-ket. Folyamatosan fejlesztett tananyagunknak köszönhetően hallgatóink ma már 20 országban dolgoznak világszerte. Oktatóink az USA-ban, Kubában, Brazíliában, Spanyolországban, Dubai-ban, Németországban, Ausztriában[...]
feb
21
sze
16:00 Alapfokú mixertanfolyam @ Keszthely, VSZK
Alapfokú mixertanfolyam @ Keszthely, VSZK
feb 21 @ 16:00
A Mojito Mixeriskola 1999 óta képez a magyar és a nemzetközi munkaerőpiacra mixereket, baristákat, és sommelier-ket. Folyamatosan fejlesztett tananyagunknak köszönhetően hallgatóink ma már 20 országban dolgoznak világszerte. Oktatóink az USA-ban, Kubában, Brazíliában, Spanyolországban, Dubai-ban, Németországban, Ausztriában és Angliában[...]
17:00 Alapfokú mixertanfolyam @ Kecskemét
Alapfokú mixertanfolyam @ Kecskemét
feb 21 @ 17:00
A Mojito Mixeriskola 1999 óta képez a magyar és a nemzetközi munkaerőpiacra mixereket, baristákat, és sommelier-ket. Folyamatosan fejlesztett tananyagunknak köszönhetően hallgatóink ma már 20 országban dolgoznak világszerte. Oktatóink az USA-ban, Kubában, Brazíliában, Spanyolországban, Dubai-ban, Németországban, Ausztriában[...]
feb
28
sze
17:00 Alapfokú mixertanfolyam @ Sopron, Sky Bár
Alapfokú mixertanfolyam @ Sopron, Sky Bár
feb 28 @ 17:00
A Mojito Mixeriskola 1999 óta képez a magyar és a nemzetközi munkaerőpiacra mixereket, baristákat, és sommelier-ket. Folyamatosan fejlesztett tananyagunknak köszönhetően hallgatóink ma már 20 országban dolgoznak világszerte. Oktatóink az USA-ban, Kubában, Brazíliában, Spanyolországban, Dubai-ban, Németországban, Ausztriában és Angliában[...]
17:00 Kettő az egyben: barista és mixe... @ Sopron, Solo étterem
Kettő az egyben: barista és mixe... @ Sopron, Solo étterem
feb 28 @ 17:00
A Mojito Mixeriskola 1999 óta képez a magyar és a nemzetközi munkaerőpiacra mixereket, baristákat, és sommelier-ket. Folyamatosan fejlesztett tananyagunknak köszönhetően hallgatóink ma már 20 országban dolgoznak világszerte. Oktatóink az USA-ban, Kubában, Brazíliában, Spanyolországban, Dubai-ban, Németországban, Ausztriában és[...]
Már
1
csü
15:00 Barista tanfolyam @ Győr
Barista tanfolyam @ Győr
Már 1 @ 15:00
Ki az a Barista? A kávéfőzés mestere, egy olasz eredetű szó, pontos jelentése: báros Mixer és Barista= Az igazi bártender A mai világban egy bártender, nem csak finom és egyedi koktélokat készít, ismeri az italok[...]
17:00 Ingyenes Free Pouring Tréning @ Budapest, Mojito Mixeriskola
Ingyenes Free Pouring Tréning @ Budapest, Mojito Mixeriskola
Már 1 @ 17:00 – 17:00
Szeretettel Várunk minden Kedves volt és jelenlegi hallgatónkat március 1-én, csütörtökön az ingyenes Free Pouring tréningen! Egyedülálló lehetőség a hallgatóinknak, hogy tovább képezzék magukat és elsajátítsák a szakma fortélyait. Gyere és képezd magad TE IS a Mojito[...]
Már
5
hét
17:00 Alapfokú Mixertanfolyam @ Győr
Alapfokú Mixertanfolyam @ Győr
Már 5 @ 17:00
A Mojito Mixeriskola 1999 óta képez a magyar és a nemzetközi munkaerőpiacra mixereket, baristákat, és sommelier-ket. Folyamatosan fejlesztett tananyagunknak köszönhetően hallgatóink ma már 20 országban dolgoznak világszerte. Oktatóink az USA-ban, Kubában, Brazíliában, Spanyolországban, Dubai-ban, Németországban, Ausztriában és Angliában[...]
Már
6
ked
17:00 Alapfokú Mixertanfolyam @ Szombathely
Alapfokú Mixertanfolyam @ Szombathely
Már 6 @ 17:00
A Mojito Mixeriskola 1999 óta képez a magyar és a nemzetközi munkaerőpiacra mixereket, baristákat, és sommelier-ket. Folyamatosan fejlesztett tananyagunknak köszönhetően hallgatóink ma már 20 országban dolgoznak világszerte. Oktatóink az USA-ban, Kubában, Brazíliában, Spanyolországban, Dubai-ban, Németországban, Ausztriában és Angliában[...]
18:00 Barista tanfolyam @ Sopron, Solo étterem
Barista tanfolyam @ Sopron, Solo étterem
Már 6 @ 18:00
Ki az a Barista? A kávéfőzés mestere, egy olasz eredetű szó, pontos jelentése: báros Mixer és Barista= Az igazi bártender A mai világban egy bártender, nem csak finom és egyedi koktélokat készít, ismeri az italok[...]

Tanfolyam jelentkezés

Adatok

 

Ellenőrzés