Barion Pixel
menu

Címke: american bartending

2022. október 12., 16:27
Akciós Novemberi Mixer Tanfolyam Beiratkozás – 2022.11.10 – 17:00

MIXER TANFOLYAM BEIRATKOZÁS 2022.11.10-ÉN 17:00 !    Miért is ne bővítenéd ismereteidet, érdekes és izgalmas tanfolyamaink keretén belül?! Budapesti mixer tanfolyamainkra, novemberben is be tudsz iratkozni. Legyél akár teljesen laikus, vagy a vendéglátásban gyakorlott ember, biztosak vagyunk benne, hogy rengeteg új információt tudunk átadni, mint elméletben, mint gyakorlatban. Alap Mixer Képzéseinken át, a Haladó Bartender […]

Bővebben...

2020. május 02., 00:00
A látványos és gyors italkészítés – Vagyis a Flair Bartending!

FLAIR BARTENDING   Flair Bartending jelentése: Látványos italkészítés a bárban található eszközök bármelyikével. Célja a vendég szórakoztatása és ezzel egy pozitív élmény kialakítása, amely maradandó emlékké teheti bármely koktél elfogyasztását. Példák: Töltés technikák Tin (shaker) Mozdulatok Üveg dobások Tüzes elemek alkohollal Előnyei: Jó hírnév kialakítása Figyelem felkeltés Koktélfogyasztásra ösztönzés Szórakoztatás Flair kezdetek „Professor” Jerry Thomas […]

Bővebben...

2020. február 20., 00:00
American Bartending KEDVEZMÉNYES Tanfolyam, csak 15.000Ft!

AMERICAN BARTENDING SZUPER AKCIÓ! 60.000 FT HELYETT MOST CSAK 15.000 FT! JELENTKEZZ MOST, NE MARADJ LE AZ AKCIÓRÓL! Az American Bartending Tanfolyam felgyorsítja, stílusosabbá és látványosabbá teszi a bartender munkáját, ezáltal növelve a bevételt és a fizetést. Induló American Bartending Időpontok: https://mojito.hu/sample-page/american-bartender-mixer-tanfolyam/ Az American Bartending Tanfolyam tematikája: mérce nélküli, pontos töltés betanulása, amely nélkülözhetetlen a […]

Bővebben...

, 00:00
Free Pouring (ingyenes tréning) Minden Mixer hallgatónknak!

A Mojito Mixeriskola minden hallgatója, ingyenesen igénybe veheti Free Pouring képzésünket! Jelentkezni nem szükséges, elég ha eljössz a meghirdetett időpontokra!   Rövid leírás: Mérce nélküli töltés elsajátítása alapszinten. Ismerkedés az American Bartending alapjaival. Pontos és gyors töltés fém kiöntődugóval. Időpontok: 03.02. (hétfő) 17:00 03.05 (csütörtök) 17:00

Bővebben...

2019. június 24., 00:00
American Bartending tanfolyam indul Budapesten!

American Bartending tanfolyam Beiratkozás: 2019.07.02. 17:00 Első óra: 2019.07.02. 17:00 Helyszín: 1071 Budapest, Lövölde tér 2. Az American Bartending Tanfolyam felgyorsítja, stílusosabbá és látványosabbá teszi a bartender munkáját, ezáltal növelve a bevételt és a fizetést. Az American Bartending Tanfolyam tematikája: mérce nélküli, pontos töltés betanulása, amely nélkülözhetetlen a koktélok elkészítéséhez a különböző töltéstechnikák  elsajátítása, a […]

Bővebben...

2019. június 03., 00:00
American Bartending tanfolyam beiratkozás: 2019. június 12.

American Bartending tanfolyam Beiratkozás: 2019.06.12. 17:00 Helyszín: 1071 Budapest, Lövölde tér 2. Az American Bartending Tanfolyam felgyorsítja, stílusosabbá és látványosabbá teszi a bartender munkáját, ezáltal növelve a bevételt és a fizetést. Az American Bartending Tanfolyam tematikája: mérce nélküli, pontos töltés betanulása, amely nélkülözhetetlen a koktélok elkészítéséhez a különböző töltéstechnikák  elsajátítása, a gyors, látványos és hatékony […]

Bővebben...

2019. május 07., 00:00
Dick Bradsell és a Bramble

Bramble koktél Dick Bradselltől Biztosan ismeritek a Bramble koktélt, de tudjátok ki a megalkotója és mi a története? Alább Dick Bradsell szavait olvashatjátok, aki a szülőatyja a mára már klasszikusnak mondható italnak. A méltán híres Bramble koktél „A leghátborzongatóbb bók, amit valaha kaptam, hogy egy francia bártender nem hitte el, hogy én találtam ki a […]

Bővebben...

2019. február 13., 00:00
6 egyszerű szalvéta trükk: mixereknek, pultosoknak kötelező!

A mai világban már elengedhetetlen, hogy a mixerek illetve bártenderek munkája látványos legyen. A vendégek igénylik a vizuális élményeket szórakozás közben. Az alábbiakban 6 egyszerű és látványos szalvéta trükköt láthattok, melyeket a videók alapján le tudtok modellezni és meg tudtok tanulni. Ha ez mégsem sikerülne, vagy ha még több trükköt és látványos show elemet szeretnétek […]

Bővebben...

2019. január 23., 00:00
5 dolog, amit tudnod kell a Bloody Mary-ről

Van a Bloody Mary-nél megosztóbb koktél? Általában reggel (vagy ébredés után) fogyasztják, valaki vagy imádja, vagy ki nem állhatja a paradicsom, a citrom, a fűszerek és az alkohol ízének keveredését. Azoknak akik kedvelik, íme néhány érdekesség erről a likopin-bombáról. Több elmélet is van arról, hogy mikor és hol született meg az első Bloody Mary recept, […]

Bővebben...

2019. január 21., 00:00
Mixer tanfolyam indul Budapesten: február 11. Hétfő

NÁLUNK NINCS VIZSGADÍJ ÉS REJTETT KÖLTSÉGEK! Alapfokú mixertanfolyam, 12 hét, heti 1 alkalom, egy alkalom 3 óra. Teljes elméleti és gyakorlati képzés,  85.000.- FT, VIZSGADÍJ 0.- FT, részletfizetési lehetőség, magyar-angol nyelvű nemzetközi mixer bizonyítvány. Végezd el alapfokú mixer képzésünket, és tedd pénzzé tudásodat azonnal! Profi oktatóink tudásuk legjavát adják át Neked. Tanúsítványunkkal akár külföldön is […]

Bővebben...

2018. december 01., 00:00
Hogyan tervezzünk érdekes itallapot?

Itallap tervezés magas fokon! Képzeld el, hogy te vagy a tulajdonosa egy újonnan nyíló bárnak. Megvan álmaid helye, van személyzeted, vannak eszközeid, talán egy téma is, ami köré a bár épült. De van használható itallapod? Hogyan tervezel meg egy olyan listát, ami nem taszít anyagi csődbe és mégis vonzza a vendégeket? Ezekre a kérdésekre kaphatsz […]

Bővebben...

2018. december 31., 00:00
Pezsgő és Piña Colada

Ez a recept Chris Moore díjnyertes koktéljának az adaptációja. Chris Moore a The Savoy hotel London Beaufort bárjában főbartender. A hotel eleinte a pezsgőválsztékáról volt híres, de az igények változásával inkább áttértek a koktélokra – így jött létre ez a pezsgő alapú ital is. Az összetevők megmaradtak, de az arányuk változott egy keveset a megalkotása […]

Bővebben...

2018. november 16., 00:00
Rázva nem keverve I. – Az alapok

A shakelés nem csak összekeveri az italt hanem lehűti és higítja is. A keverés mellett a shakelés az egyik leghasználatosabb technika az italkeverés területén. Ez a cikk segít, hogy elsajátíthasd az alapokat, de nem helyettesíti a profi oktatóinktól megszerzett tudást. A shakelés nagyon egyszerű, de eleinte sok odafigyelést és gyakorlást igényel. Ha egy receptben azt […]

Bővebben...

2018. május 17., 00:00
Agávé hiány? Van okunk az aggodalomra?

Ha tequila rajongónak vallod magad, akkor aggodalommal tölthet el az ital árnövekedése, ami az agávé -tequila alapanyaga-  hiányából származik. A tüskés, kékeszöld növénynek, mely a tequila szíve-lelke, 2016-os árfolyama kilogrammonként 4 pezó alatt maradt (kb. 0,21 dollár). Mára ez közel a hatszorosára emelkedett, több, mint 23 pezó 1 kilogramm agávé (kb. 1,26 dollár).  „Az agávé árak ciklikusak” – […]

Bővebben...

2018. február 22., 00:00
Profi Barista és Mixer Csomagok ajándékkal – Jelentkezési határidő: március 8.

Mixer és Barista Tanfolyamok extra ajándékkal! A Barista Akadémia és a Mojito Mixeriskola a megszokott alapfokú, gyorsított, haladó/latte art, egyéni barista és mixertanfolyamokon kívül márciustól Profi Barista és Mixer Csomagokat is indít, amihez ajándékba Barista MasterClass és American Bartending tanfolyamokat adunk. A képzések végén nemzetközi magyar-angol nyelvű bizonyítványt és munkaajánlatot is kapsz. A tanfolyam díjakat […]

Bővebben...

2018. február 20., 00:00
Top 10 Don the Beachcomber koktél

A 10 legjobb Don the Beachcomber koktél DONN BEACH (korábbi ismert nevén Ernest Raymond Beaumont Gantt) találta ki a Tiki koktélokat, amikor 1933-ban egy trópusi-tengeri témájú kis bárt nyitott meg, a Don’s Beachcomber Café-t, egy apró helyen a McCadden Place-ben, Hollywoodban. Hoolywood Boulevard utcájáról besétáló támogatókat hajtotta a kíváncsiság és jó néhányan feleszméltek, hogy egy fontos stílus és […]

Bővebben...

2018. február 08., 00:00
2018-tól a Bacardi portfóliójában a Patrón

Patrón a tequilák királya a Bacardinál! A családi tulajdonban lévő Bacardi Limited, a világ legnagyobb magánjellegű szeszes ital cége, a közel múltban bejelentette, hogy a prémium szeszes italait bővíti és végleges megállapodást kötött a Patrón Spirits International AG, a PATRÓN® márka, a világ legkeresettebb ultra-prémium tequilát gyártó cégével. A cégek közti tranzakciók, a részvények értéke jól […]

Bővebben...

2018. január 30., 00:00
Ajándékozz élményt szeretteidnek – Mixer és barista tanfolyamok

Születésnap, házassági évforduló, ballagás, klasszikus ünnepek vagy bármilyen eseményről is legyen szó, ha különleges ajándékkal lepnéd meg szeretteidet, akkor ajándékozz nekik mixer és/vagy barista tanfolyamot! Az egyedülálló meglepetés mind amellett, hogy remek élményt, új barátokat nyújt, a mixer és barista képzések elvégzésével kivételes szakmát biztosít. Az ajándékutalványt megvásárolhatod akár a képzési tandíj teljes összegében, vagy […]

Bővebben...

2018. január 19., 00:00
13 whiskey alapú koktél, amit nem hagyhatsz ki

Whiskey alapú koktél receptek, akár otthonra is! A DrinkWire a Liquor magazin olyan része, ahol a legjobb írok és bloggerek cikkei, receptjei és véleményei kerülnek bemutatásra. Ebben a posztban, 13 whiskey alapú koktéllal ismerkedhetsz meg. A Mojito Mixeriskolában a whiskey alapú koktélok mellett számos más italt is keverhetsz. Ha érdekel milyen a bárpult mögött és […]

Bővebben...

2018. január 11., 00:00
2017-es év 10 kedvenc koktélja

A 10 legmenőbb 2017-es koktél! A kellemes, téli melegítő italoktól a nyári pezsdítő koktélokig izgalmasnak mondható a 2017-es év, sok merész koktélt és új ízeket hozott az elmúlt esztendő. Az Imbibe Magazin összeválogatta a 2017-es év 10 legnépszerűbb koktéljait. A Mojito Mixeriskola most ezt a válogatást mutatja be Nektek. Még több koktéllal ismerkedhetsz meg mixer […]

Bővebben...

2018. január 05., 00:00
A Martini története

A Mojito Mixeriskola elhozta Amerika klasszikus koktéljának zavaros történetét. A Food52 magazin nemcsak az ételekről, de az alkoholos italokról, koktélokról is számos érdekességet mutat be. Ezek közül válogattunk, így most a Martiniről tudhatunk meg néhány izgalmas tényt. Ha nemcsak elméletben, de a gyakorlatban is szívesen kipróbálnád a koktélokat, akkor gyere el január 10-én, 17 órakor […]

Bővebben...

2017. december 22., 00:00
Frozen Spicy Pineapple and Coconut Daiquiri

Készítsd el a legjobb Spicy Ananászos és Kókuszos Daiquirit! Egy újabb ünnepi koktélt hoztunk, amivel garantáltan sikered lesz a karácsonyi vagy a szilveszteri partikon. Lepd meg a vendégeidet egy elegáns és krémes koktéllal. Még több koktélt keverhetsz a Mojito Mixeriskola mixer tanfolyamain, ahol a fantasztikus élmények, az új barátok mellett különleges szakmát is szerezhetsz. Tervezz […]

Bővebben...

2017. november 15., 00:00
Ingyenes Tréning Nap – November. 27.

A  Mojito Mixeriskola és a Barista Akadémia november 27-én rendezi meg a következő ingyenes tréning napot. Az oktatásra szeretettel várjuk korábbi és jelenlegi tanulóinkat is. A pincér-, standolás-, rendezvényszervezés- és a free pouring tréning közül választhattok, a lelkesebbek akár mindegyik tréningen részt vehetnek és fejleszthetik tudásukat teljesen ingyen.  Időpont: 2017. november 27. hétfő Helyszín: Mojito Mixeriskola & […]

Bővebben...

2017. november 02., 00:00
A vendégek 9 szokása, ami bosszantja a bartendert

Ahhoz, hogy valakit kidobjanak egy bárból igazán „nagy” dolgot kell csinálnia, de ez nem jelenti azt, hogy ne fordulna meg minden este a bartenderek fejében az a gondolat, hogy néhány vendégüket szívesebben látnák az utcán, mint a bárpult előtt. A Redbook blogmagazin bejegyzésében bartenderek történetei alapján összeszedték a legidegesítőbb szokásokat, amitől a bartender -még ha […]

Bővebben...

2017. október 25., 00:00
Cheesecake Martini

„A Cocktail Life” bloggere remek ötlettel állt elő a klasszikus Martini koktél megbolondítására. Az ötlet a Sajttorta Világnapja alkalmából született. A Kékáfonyás Ricottás Krémsajttorta receptje volt a kiindulási alapja a Cheesecake Martini koktél elkészítésének.  Végső soron minden sajttorta – legyen az sütőben készített vagy sütés nélküli sajttorta – alapja a sajt, ami jól használható folyékony állapotban […]

Bővebben...