Barion Pixel
menu

Címke: flair

2020. február 20., 00:00
American Bartending KEDVEZMÉNYES Tanfolyam, csak 15.000Ft!

AMERICAN BARTENDING SZUPER AKCIÓ! 60.000 FT HELYETT MOST CSAK 15.000 FT! JELENTKEZZ MOST, NE MARADJ LE AZ AKCIÓRÓL! Az American Bartending Tanfolyam felgyorsítja, stílusosabbá és látványosabbá teszi a bartender munkáját, ezáltal növelve a bevételt és a fizetést. Induló American Bartending Időpontok: https://mojito.hu/sample-page/american-bartender-mixer-tanfolyam/ Az American Bartending Tanfolyam tematikája: mérce nélküli, pontos töltés betanulása, amely nélkülözhetetlen a […]

Bővebben...

2019. május 31., 00:00
ÁLLÁSLEHETŐSÉG: Bártendert keres a londoni Las Iguanas

London Lakeside negyedében található Las Iguanas latin-amerikai étterem és bár 3-4 fő flair és cocktail bártendert keres. A részleteket alább olvashajátok, jelentkezni a megadott elérhetőségeken lehet.   Amit kínálunk: teljes és részmunkaidős pozíció fizetés: £7,8-£10/óra előrelépési lehetőség 50%-os kedvezmény kártya 6 másik étterembe   Elvárások: alapfokú angol nyelvtudás   Jelentkezés: [email protected] +447490781118

Bővebben...

2019. június 03., 00:00
American Bartending tanfolyam beiratkozás: 2019. június 12.

American Bartending tanfolyam Beiratkozás: 2019.06.12. 17:00 Helyszín: 1071 Budapest, Lövölde tér 2. Az American Bartending Tanfolyam felgyorsítja, stílusosabbá és látványosabbá teszi a bartender munkáját, ezáltal növelve a bevételt és a fizetést. Az American Bartending Tanfolyam tematikája: mérce nélküli, pontos töltés betanulása, amely nélkülözhetetlen a koktélok elkészítéséhez a különböző töltéstechnikák  elsajátítása, a gyors, látványos és hatékony […]

Bővebben...

2018. december 31., 00:00
Pezsgő és Piña Colada

Ez a recept Chris Moore díjnyertes koktéljának az adaptációja. Chris Moore a The Savoy hotel London Beaufort bárjában főbartender. A hotel eleinte a pezsgőválsztékáról volt híres, de az igények változásával inkább áttértek a koktélokra – így jött létre ez a pezsgő alapú ital is. Az összetevők megmaradtak, de az arányuk változott egy keveset a megalkotása […]

Bővebben...

2018. október 26., 00:00
A gin története és gin alapú italok

A gin történelme egészen a XIII. századi Hollandiáig vezethető vissza, de világkörüli útját a XVII. században kezdte Nagy-Britanniában. Páyafutását Genever néven kezdte, ami borókapálinkát jelent, habár ez meglehetősen különbözik attól az italtól, amit ma ginnek nevezünk. Maláta bort desztilláltak amíg az el nem érte az 50%-os alkohol tartalmat. Mivel önmagában ihatatlan volt, boróka bogyót és […]

Bővebben...

2018. szeptember 26., 00:00
Két különleges szakma rövid időn belül? Jelentkezz mixer és barista tanfolyamra! Határidő: október 8.

Gyorsan és profi módon szerezheted meg a bármixer és barista szakmákat, ha jelentkezel a Mojito Mixeriskola és Barista Akadémia mixer és barista tanfolyamaira. A képzéseken megszerzett bartender és barista szakmai tudással könnyedén elhelyezkedhetsz a munkaerőpiacon akár diákként, akár főállású pozícióban. Azoknak is ajánljuk az alapfokú mixer és barista képzéseket, akik hobbiként tekintenek a koktél és kávé […]

Bővebben...

2018. szeptember 20., 00:00
6 dolog, amit a Margarita koktélról érdemes tudni

Számos olyan koktél van, ami az évek múlásával eltűnik. Szalvétára feljegyezve, amelyek kabát zsebekben felejtve lapulnak valahol vagy szájbeszéd útján ugyan megmarad, de rengeteg változtatáson esik át az évek során elmesélt történetekben. Van néhány dolog, amit biztosan tudunk a Margaritáról, a tequila, a limelé és a narancslikőr klasszikus kombinációjáról. Nincs olyan szabály, amely megtiltaná a […]

Bővebben...

2018. augusztus 28., 00:00
Szívószálak – 10 alternatív megoldás a plasztik szívószál helyett

A fenntarthatóság az alkohol- és italiparban is jelenleg óriási figyelmet kap és nem véletlenül, mivel a bárok iszonyatos mennyiségű hulladékot termelnek és a hulladéklerakókban keletkezett üvegházhatású gázok mennyisége jelentősen befolyásolja Földünk klímáját. Az egyik kicsi, de annál jelentősebb eszköz a műanyag szívószálak, amelyeket a hagyományos műanyagokhoz hasonlóan fosszilis energiahordozókból gyártanak. Ezek kiküszöbölésével már látványosan csökkenthető […]

Bővebben...

2017. november 02., 00:00
A vendégek 9 szokása, ami bosszantja a bartendert

Ahhoz, hogy valakit kidobjanak egy bárból igazán „nagy” dolgot kell csinálnia, de ez nem jelenti azt, hogy ne fordulna meg minden este a bartenderek fejében az a gondolat, hogy néhány vendégüket szívesebben látnák az utcán, mint a bárpult előtt. A Redbook blogmagazin bejegyzésében bartenderek történetei alapján összeszedték a legidegesítőbb szokásokat, amitől a bartender -még ha […]

Bővebben...

2017. január 11., 00:00
Biztos szakmai háttér és erre a garancia? 2017-ben is a Mojito Mixeriskola!

Ha biztos szakmai hátteret keresel, akkor Bacardi Mojito Mixeriskola Ha érdekel a bár világ, szeretnél mixer és barista szakmát szerezni, elmélyíteni a tudásod, és a legjobb lenni a szakmában, ha szeretnél színvonalat vinni a munkádba, és tetejében még sok pénzt is keresni vele, akkor itt a helyed, ugyanis nálunk a Magyar Nemzeti Gasztronómia Szövetség Mester-Bártendereitől […]

Bővebben...

2016. október 26., 00:00
WORLD BARTENDER OF THE YEAR 2016

2016-os Bartender Világbajnokság –  Japán A múlt héten zajlott le a WORLD BARTENDER OF THE YEAR 2016 verseny, melyet idén Japán fővárosában, Tokióban rendeztek meg. Az esemény október 16-án vette kezdetét és 21-én zárult egy ünnepélyes eredményhirdetéssel. 6 kategória a bartender világbajnokságon Japánban A versenyzők a világ különböző pontjairól érkeztek, 6 különböző kategóriában indulhattak és […]

Bővebben...