Barion Pixel
menu

Ingyenes Tréning Nap – November. 27.

2017. november 15. 00:00

A  Mojito Mixeriskola és a Barista Akadémia november 27-én rendezi meg a következő ingyenes tréning napot. Az oktatásra szeretettel várjuk korábbi és jelenlegi tanulóinkat is. A pincér-, standolás-, rendezvényszervezés- és a free pouring tréning közül választhattok, a lelkesebbek akár mindegyik tréningen részt vehetnek és fejleszthetik tudásukat teljesen ingyen. 

Időpont: 2017. november 27. hétfő
Helyszín: Mojito Mixeriskola & Barista Akadémia  (1071 Budapest, Lövölde tér 2.)

15:00 Pincér tréning:mixer_tanfolyam_kepzes

 Egy bartendernek az italok ismerete és megfelelő elkészítése mellett gondoskodnia kell az ital eljutásáról a vendég asztalához. Az egyik legfontosabb feladat a bár életében. Ahhoz, hogy ez zökkenőmentesen menjen, a pincér tréningen bárfeladatok gyakorlásával megtanulsz magabiztosan közlekedni az asztalok között. A tanfolyamon megismered még a kiszolgálás menetét, az italajánlás szempontjait, a megfelelő rendelésfelvételt, a báritalok felszolgálását és a számlázást. Ez a tudás mindenképp hasznodra lesz akár barista képzést, akár mixertanfolyamot végeztél.

16:00 Standolás és elszámoltatás tréning:

Az italok mellett a bár szerves része az üzlet megfelelő, nyereséges működtetése. Ezen a tréningen a bár gazdasági működését, az árképzést, a leltárazást és a standolást beszéljük át. A stand nagyon fontos része az üzlet és a bárpult működtetésének, mert ezáltal számos hasznos információhoz jutunk. Látjuk a termékek értékesítési eredményeit, amelyből kiderül az iránta való érdeklődés. A bevétel napi elszámoltatása fontos feladatai közé tartozik egy baristának vagy bartendernek. A bárpult zavartalan működéséhez, a jó értékesítési eredmény eléréséhez, a megfelelő hozam termeléséhez nélkülözhetetlen a precíz, rendszeres és a tudatos felkészülés. A barista és mixertanfolyamok fontos kiegészítő tréningje, így minden hallgatónknak figyelmébe ajánljuk.

16:00 Rendezvényszervezés és lebonyolítás tréning:

Egy rendezvény nem csak a forgalmunkat növelheti. Sokat lendít a marketingen, lehetőséget ad az újításra. A rendezvény tervezéséért és szervezéséért felelős személynek alapos ismerettel és szakmai tudással kell rendelkeznie. Egy jól sikerült rendezvény remek reklámot és újabb vendégeket hozhat. Az egyik legfontosabb alapelv, hogy a rendezvény zökkenőmentes legyen, senki ne találjon kivetni valót az eseményt követően. Rendezvényszervezés és lebonyolítás tréningünkön megtanulod, hogyan érd el a sikereidet egy-egy összejövetel alkalmával.

mixer_tanfolyam_kepzes

17:00 Free pouring tréning:

A látványos mixermunka elengedhetetlen része a szabad töltéstechnika, vagyis a free pouring. A tréning célja, a gyors, látványos és pontos koktél készítés mérce nélkül. A mérce nélküli töltéstechnika elsajátításával, meggyorsíthatjuk a koktélok elkészítését és akár 3-4-szer gyorsabbak lehetünk mint egy klasszikus mixer. De nemcsak a mixer képzésen résztvevőknek ajánlott, hanem a barista tanfolyam hallgatóinak is, mivel a standard kávéitalok mellett számos alkoholos kávéitalt is készíthetnek, amihez shakert, mércét és egyéb báreszközök is szükségesek.

Ha a Mojito Mixeriskola és a Barista Akadémia tanulója szeretnél lenni, akkor jelentkezz november 16-án vagy december 5-én a mixer és/vagy barista képzésekre. Biztosan van olyan barátod, aki kávé rajongó vagy szívesen elfogyaszt egy-két koktélt. Ajándékozz barista és mixertanfolyamot az ünnepekre. Garantáltan örülni fog a figyelmességednek. 

Az alapfokú, gyorsított, haladó, American Bartending és egyéni mixer tanfolyamon lépésről lépésre mindent megtanulhatsz, mint például az italtörténelmet, az alkoholgyártást, a reális bárhasználatot és a koktélok elkészítését is. Szerezz rövid időn belül izgalmas és kreatív szakmát! A mixer képzés volt és jelenlegi hallgatói ingyen vehetnek részt a továbbképzési tréningeken: rendezvényszervezés, standolás, kommunikáció, pincér, free pouring és angol bárszaknyelv tréningek.  Minden hallgatónk számára részletfizetést biztosítunk, valamint a mixer tanfolyam végén egy boston shakert adunk ajándékba. A mixer képzésen megszerzett magyar-angol bármixer tanúsítvánnyal garantáltan találsz munkát belföldön és külföldön egyaránt. Társiskolánkkal, a Barista Akadémiával  közösen indított Kettő az egyben: barista és mixertanfolyammal kedvezményesen végezheted el mindkét képzést. A két szakmai tudással jelentős előnyre tehetsz szert a munkaerő piacon.  Legyél Te a legjobb bartender és/vagy barista!

Barista és mixertanfolyam beiratkozás: november 16. és december 05., 17 óra
Helyszín: Mojito Mixeriskola és Barista Akadémia
Információ:
+3620 355 8400
[email protected]

www.mojito.hu

 

Ezek is érdekelhetnek

2023. március 17., 14:45
Ki az a bartender? – A bartending története 7 pontban!

Bartenderek – A koktélok művészei A bartenderek olyan szakemberek, akik italokat készítenek és szolgálnak fel az embereknek. Az italok készítése magában foglalja a különböző összetevők kombinálását, a technikák alkalmazását és a báreszközök használatát. A bartenderek munkája nemcsak az italok előkészítésére és szervírozására korlátozódik, hanem az ügyfelek szórakoztatására is. A legjobb bartenderek művészekként keverik a koktélokat, […]

Bővebben...

2023. január 24., 20:33
Hugo Koktél – Recept – Történet – Elkészítés

A közkedvelt Hugo Koktél és minden amit tudni kell róla! A Hugo koktél egy pezsgő olaszos spricc, amely bodza likőrrel és Prosecco-val készül! Egy tökéletes frissítő ital. Ez a koktél a frissítő szó szinonímája. Ha szereted a pezsgő alapú spricceket, akkor azonnal próbáld ki a Hugo koktélt ! Ez az olasz koktél az Aperol Spricc rokona, és véleményünk szerint még […]

Bővebben...

2023. január 19., 15:51
Egy örök klasszikus: Az Americano – Történet – Elkészítés – Recept

Honnan ered? Hogyan készítik? Tippek és trükkök az Americano koktélhoz! Az Americano egy gyengéd bevezetés a Campari egyedi és keserű ízébe. Ez egy lenyűgöző ital, hosszú és gazdag történelemmel, és ez volt az első koktél, amelyet a James Bond-regények említenek. Egy ikonikus és páratlan  aperitif , amelyet bármilyen étkezés előtt fogyaszthatunk. Maga a koktél receptje rendkívül […]

Bővebben...

2023. január 10., 16:10
A Cuba Libre története és elkészítési módja – Recept!

A világ legnépszerűbb koktélja a Cuba Libre! A Cuba Libre története: Az Egyesült Államokban klasszikus rum és kóla néven ismert Cuba Libre az egyik legnépszerűbb ital. Bárhol megtalálható, a főiskolai hallgatók műanyag poharaitól kezdve a helyi bárokon át a csúcskategóriás, divatos üdülőhelyekig. Frissítő, finom, és egyszerűen elkészíthető. A Bacardi Brand Master, David Cid szerint a […]

Bővebben...