Oldal kiválasztása

Kedvenceink kedvenc koktéljai

Kedvenceink kedvenc koktéljai

Kíváncsi vagy mit szeretnek kortyolgatni a sztárok, egy nehéz hét után? Lehúztuk a leplet, most kiderül milyen ízvilágú koktélokért lelkesednek oda meg vissza!!! Próbáld ki te is, hátha rálelsz a párodra 🙂

barista tanfolyam (1)

Jessica Biel kedvenc itala az Angry Dragon, mely New York The Grand nevű bárjában kapható. Kóstold meg ti is! A recept a következő: 2 evőkanál sárkánygyümölcs, 1 evőkanál yuzu, 3/4 uncia jázminszirup, 1 uncia szaké, 1 uncia Ketel One Citroen.
Nyomkodd össze a sárkánygyümölcsöt egy fél literes pohárban. Keverd bele a yuzut, jázminszirupot, szakét és Ketel One Citroen-t.
Adj hozzá jeget, fedd le és rázd össze. Szűrd át pohárba és díszítsd sárkánygyümölccsel.

 

barista tanfolyam (6)

Madonna a gránátalma Martiniért rajong, ami Los Angeles, Prime Grill bárjában kapható. Kóstold meg hátha neked is bejön! A recept: másfél uncia Stoli Blueberi vodka, 1 uncia Pom Wonderful gránátalma lé, másfél uncia friss szederpüré, 1 uncia vörös áfonya juice. Keverd össze az összetevőket egy jéggel félig töltött shakerben. Rázd jól össze. Kínáld martinis pohárban és díszítsd friss narancsszelettel.

barista tanfolyam (9)

Red Pearl , ez az amit Rebecca Romijn imád!  Hol kapható? A Red Pearl Kitchen, Hollywood-ban! A recept: 2 uncia Pearl gránátalma vodka, fél uncia őszibarack likőr, 1 uncia ananász lé, 1 uncia vörösáfonya lé, egy löttyintésnyi pezsgő vagy habzó bor.Keverd össze a vodkát, a likőrt és a leveket, szűrd át egy martinis pohárba.
Önts a tetejére egy löttyintésnyi pezsgőt. Díszítsd ehető virágokkal.

 

barista tanfolyam (3)

Gisele Bündchent a Peach Passion ital lazítja el. Hátha neked is kedvedre lesz, itt a recept hozzá: másfél uncia Grey Goose vodka, fél uncia Peach Schnapps, 3 uncia Looza őszibarack nektár, 1 evőkanál narancslekvár, 1 evőkanál Rose’s grenadine, 4 friss málna, 1 ág menta. Keverd össze egy shakerben a vodkát, a snapszot, az őszibarack nektárt és a narancslekvárt. Erősen rázd össze. Szűrd egy pohárba és a szép szín érdekében adj hozzá grenadinet. Díszítsd málnával és mentaággal.

barista tanfolyam (4)

Az ital neve: Demeter, kedvelője pedig Teri Hatcher! New York City, Or at Amalia bárban fellelhető. Az ital receptúrája a következő: 3 fekete cseresznye (felezve és kimagozva) 3/4 uncia bodzavirág likőr, másfél uncia Martin Miller’s Gin, egy cseppnyi szódavíz.
Nyomkodd össze a cseresznyéket. Add hozzá a bodzavirág likőrt és a gint. Töltsd egy jéggel teli pohárba. Adj hozzá egy cseppnyi szódavizet és díszítsd virággal.

 

barista tanfolyam (10)

Kiefer Sutherland a Jade Mistress nevű italért rajong. Ez a Hollywood-i Red Pearl Kitchen-ben kapható, melynek a receptje a következő: 1 csésze cukor, 1 csésze víz, 2 és fél uncia Han Asian vodka (egy éjszakára vörös chilivel befecskendezve), 1 uncia friss vegyes savanyú keverék és 1 evőkanál szeletelt alma, 3 thaiföldi bazsalikomlevél. Először készíts cukorszirupot: melegítsd a cukrot és a vizet kis lángon, kevergesd fakanállal amíg a cukor felolvad. Hagyd abba a keverést, és vedd a hőmérsékletet közepesre. Lassan forrald két percig. Vedd le a tűzhelyről és hagyd hűlni, fagyaszd két órán keresztül, mielőtt felhasználnád. Keverj el egy evőkanál felvágott almát, két bazsalikomlevelet és adj hozzá egy cseppnyi cukorszirupot. Add hozzá a vodkát és savanyú keveréket. Rázd össze és szűrd át egy behűtött martinis pohárba. Díszítsd a megmaradt bazsalikomlevéllel és egy evőkanál felvágott almával.

barista tanfolyam (2)A sokak szerint szívdöglesztő George Clooney, a rózsaszínű  Raspberry Cheesecake szerelmese, melyet a Las Vegas-i Cherry-ben szolgálnak fel.  A recept: 2 uncia vodka, 2 uncia málnalikőr, 2 uncia tejszín, 1 uncia sweet & sour, díszítésnek mentaág.
Keverd össze a vodkát, a málnalikőrt, a tejszínt és a sweet & sourt egy jéggel félig töltött shakerben. Jól rázd össze. Szűrd át pohárba. Díszítsd mentaággal. Egészségedre:)

 

barista tanfolyam (12)

Te szereted a hagyományos, Red Bull vodka kombót? Nos, Vince Vaughn imádja!! A recept mi sem egyszerűbb, mint: 4 uncia Red Bull energiaital, 2 uncia vodka. Öntsd a Red Bullt és a vodkát egy jéggel teli pohárba. Jól keverd össze.

 

barista tanfolyam (11)Pomegranate Blossom nevű ital, a Social Hollywood, Los Angeles-ben kapható. Az ital Charlize Theron kedvence, de még a tiéd is lehet, ha megkóstolod! Recepje:  1/2 csésze cukor, 2 uncia citrus ízesítésű vodka, 1 uncia gránátalma lé, fél uncia friss citromlé. Egy kis, nehéz serpenyőben keverd el a cukrot a fél csésze vízzel. Kevergesd közepes hőfokon amíg a cukor felolvad. Főzd lassú tűzön öt percig. Vedd le a tűzhelyről. Fedd le és hűtsd le. Keverd össze a vodkát, gránátalma levet, citromlevet és egy evőkanál cukorszirupot egy jéggel félig töltött shakerben. Szűrd át egy pohárba. Egyszerűen ez a best!

 

barista tanfolyam (8)Laura Prepon a Hurricanért van teljesen oda, melyet a Two Urban Licks, Atlantai bárjában kínálnak. Kell hozzá: 1uncia könnyű rum, 1 uncia sötét rum, 1 uncia narancslé, 1 uncia ananászlé, 1/2 uncia rózsaszín grapefruitlé, ½ evőkanál grenadine. Keverd össze a könnyű rumot, a sötét rumot, a narancslevet, az ananászlevet, a rózsaszín grapefruit levet és a grenadinet egy jéggel félig töltött shakerben. Jól rázd össze. Szűrd át pohárba. Díszítsd friss gyümölccsel.

barista tanfolyam (7)A gyönyörű Eva Mendes a Pink Elephant italért bolondul.  Nem máshol, mint a Pink Elephant, New York-i bárjában kapható. Csajok, próbáljátok ki, tuti befutó: 1/2 csésze cukor, 2 evőkanál felvágott gyömbér, 2 uncia jó minőségű vodka, 2 uncia ananászlé, 1 uncia vegyes bogyós gyümölcs ízű konyak, 1 uncia vörös áfonyalé. Egy kis, nehéz serpenyőben keverd össze a cukrot, a gyömbért és fél csésze vizet. Kevergesd közepes lángon, amíg a cukor felolvad. Főzd lassú tűzönöt percig. Vedd le a tűzhelyről. Fedd le és hűtsd ki. Használat előtt szűrd le a keveréket. Keverd össze a vodkát, az ananász levet, a vegyes bogyós gyümölcs ízű konyakot, a vörösáfonyát és egy evőkanál gyömbérízű cukorszirupot egy jéggel félig teli shakerben. Jól rázd fel. Szűrd át pohárba.

 

barista tanfolyam (5)

A szenvedélyes Kate Hudson odáig van a Passionate Saketini italért. A recept nagyon jól hangzik, érdemes megkóstolni! A recept: 3 uncia behűtött szaké, 2 uncia behűtött passiógyümölcs-áfonya konyak, 2 uncia behűtött guava nektár. Keverd össze a szakét, konyakot és guava nektárt egy jéggel félig teli shakerben. Jól rázd össze. Szűrd át pohárba. Díszítsd ehető virággal.

 

Ha szeretnéd megtanulni a koktélkészítést, hogy te magad is elkészíthesd a kedvenc italaidat, gyere hozzánk mixer tanfolyamra!!!  Nálunk akár rálelhetsz az ízlésvilágodnak megfelelő koktélra is, és megtanulhatod, mit mivel párosíts 🙂

1 hozzászólás

  1. lory

    Én a Pink Elephantot szívesen kipróbálnám. Hívtam Eva Mendest de nem vette fel. Megpróbálom később, biztosan forgat:-)

    Válasz

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Tanfolyam időpontok

Már
29
sze
17:00 Alapfokú mixertanfolyam @ Sopron, Sky Bár
Alapfokú mixertanfolyam @ Sopron, Sky Bár
Már 29 @ 17:00
A Mojito Mixeriskola 1999 óta képez a magyar és a nemzetközi munkaerőpiacra mixereket, baristákat, és sommelier-ket. Folyamatosan fejlesztett tananyagunknak köszönhetően hallgatóink ma már 20 országban dolgoznak világszerte. Oktatóink az USA-ban, Kubában, Brazíliában, Spanyolországban, Dubai-ban, Németországban, Ausztriában[...]
17:00 Alapfokú mixertanfolyam @ Győr
Alapfokú mixertanfolyam @ Győr
Már 29 @ 17:00
A Mojito Mixeriskola 1999 óta képez a magyar és a nemzetközi munkaerőpiacra mixereket, baristákat, és sommelier-ket. Folyamatosan fejlesztett tananyagunknak köszönhetően hallgatóink ma már 20 országban dolgoznak világszerte. Oktatóink az USA-ban, Kubában, Brazíliában, Spanyolországban, Dubai-ban, Németországban, Ausztriában[...]
17:00 Haladó mixertanfolyam @ Sopron, Sky Bár
Haladó mixertanfolyam @ Sopron, Sky Bár
Már 29 @ 17:00
Ezt a tanfolyamunkat bártenderek számára ajánljuk. Mindenképp szükséges hozzá már meglévő alapfokú mixerképzés. A haladó mixertanfolyam olyan átfogó szemlélet módot, elméleti és gyakorlati tudást biztosít a hallgatóknak, amely bírtokában biztos a siker a világ bármely[...]
Már
30
csü
17:00 Alapfokú mixertanfolyam @ Székesfehérvár
Alapfokú mixertanfolyam @ Székesfehérvár
Már 30 @ 17:00
A Mojito Mixeriskola 1999 óta képez a magyar és a nemzetközi munkaerőpiacra mixereket, baristákat, és sommelier-ket. Folyamatosan fejlesztett tananyagunknak köszönhetően hallgatóink ma már 20 országban dolgoznak világszerte. Oktatóink az USA-ban, Kubában, Brazíliában, Spanyolországban, Dubai-ban, Németországban, Ausztriában[...]
17:00 Barista tanfolyam @ Sopron, Solo étterem
Barista tanfolyam @ Sopron, Solo étterem
Már 30 @ 17:00
Ki az a Barista? A kávéfőzés mestere, egy olasz eredetű szó, pontos jelentése: báros Mixer és Barista= Az igazi bártender A mai világban egy bártender, nem csak finom és egyedi koktélokat készít, ismeri az italok[...]
17:00 Egyéni mixerképzés @ Sopron, Solo Étterem
Egyéni mixerképzés @ Sopron, Solo Étterem
Már 30 @ 17:00
Egyéni képzés saját ütemben, rugalmas időbeosztással, teljes tananyag, profi oktatóval, akár 1 hét alatt, mindössze 130.000 Ft-ért! A Mojito Mixer iskolában lehetőséged van egyéni mixer képzésre is. Ha nincs időd vagy kedved 12 hétig tanfolyamra[...]
17:00 Kettő az egyben: barista és mixe... @ Sopron, Solo étterem
Kettő az egyben: barista és mixe... @ Sopron, Solo étterem
Már 30 @ 17:00
A Mojito Mixeriskola 1999 óta képez a magyar és a nemzetközi munkaerőpiacra mixereket, baristákat, és sommelier-ket. Folyamatosan fejlesztett tananyagunknak köszönhetően hallgatóink ma már 20 országban dolgoznak világszerte. Oktatóink az USA-ban, Kubában, Brazíliában, Spanyolországban, Dubai-ban, Németországban, Ausztriában és[...]
ápr
3
hét
15:00 Barista tanfolyam @ Szeged
Barista tanfolyam @ Szeged
ápr 3 @ 15:00
Ki az a Barista? A kávéfőzés mestere, egy olasz eredetű szó, pontos jelentése: báros Mixer és Barista= Az igazi bártender A mai világban egy bártender, nem csak finom és egyedi koktélokat készít, ismeri az italok[...]
17:00 Barista tanfolyam @ Baja
Barista tanfolyam @ Baja
ápr 3 @ 17:00
Ki az a Barista? A kávéfőzés mestere, egy olasz eredetű szó, pontos jelentése: báros Mixer és Barista= Az igazi bártender A mai világban egy bártender, nem csak finom és egyedi koktélokat készít, ismeri az italok[...]
ápr
4
ked
15:00 Barista tanfolyam @ Szentes
Barista tanfolyam @ Szentes
ápr 4 @ 15:00
Ki az a Barista? A kávéfőzés mestere, egy olasz eredetű szó, pontos jelentése: báros Mixer és Barista= Az igazi bártender A mai világban egy bártender, nem csak finom és egyedi koktélokat készít, ismeri az italok[...]

Tanfolyam jelentkezés

Adatok

 

Ellenőrzés