Hírek

Nálunk nincs vizsgadíj!

By február 1, 2017 szeptember 23rd, 2019 No Comments

Takaríts meg pénzt, tanulj a Mojitoban, rejtett költségek nélkül!

Veled is előfordult már, hogy plusz költségek terheltek az iskolával, képzéssel vagy szolgáltatással kapcsolatban, amiről a tájékoztatókban nem esett szó? Vagy a csábítónak tűnő, megfizethető ár valójában nem is a tényleges költséget tartalmazta?

Nálunk ilyen nem fordul elő! Mi vagyunk az egyetlen olyan mixeriskola, ahol rejtett költségek nélkül végezheted el a tanfolyamot. A teljes díj, minden egyes tanfolyamtípusnál fel van tüntetve honlapunkon, rejtett költségek nem terhelik a tanulóinkat.

Az alapfokú mixer tanfolyam díja: 85.000,-Ft
A gyorsított mixer tanfolyam díja: 95.000.-Ft
Az egyéni mixer tanfolyam díja: 110.000.-Ft

Az árak tartalmazzák a tankönyveket, az összes felhasznált alapanyagot, a vizsgadíjat és a tanúsítványt, sőt ajándék shaker-t adunk minden mixer tanulónknak.

Tehát vizsgadíjat nem számolunk fel, továbbá pótvizsga lehetőséget is díjmentesen biztosítunk neked.

Szakmai tudásod bővítése érdekében további 7 tréninget ajánlunk neked, melyeken ingyenesen részt vehetsz. Iskolánkba bármikor bejöhetsz és annyit gyakorolhatsz, amennyit csak szeretnél. Ezért mi sem a terembérletért, sem az eszközhasználatért nem gombolunk le.

Hallottál még ilyen lehetőségekről máshol?

Mi tisztában vagyunk azzal, milyen nehéz elindulni a pályán, sok áldozattal jár és sajnos ma már semmi sincs ingyen. Annak, aki pályaválasztás előtt áll, számos dolgot kell figyelembe vennie a döntés meghozatala előtt, és sokszor bizony az anyagiak szólnak közbe egy-egy álom megvalósulásához. Manapság pedig vannak cégek az élet minden területén, akik ezt kihasználva csábító árakat tüntetnek fel, melyek nem tartalmazzák a tényleges költséget. Kérdezz és nézd meg alaposan a költségeket, főleg az interneten, mielőtt eldöntenéd milyen iskolába, képzésre adod ki a megtakarított pénzed. A mi honlapunkon a tényleges tanfolyam díjakkal találkozol, és nem ér meglepetés a képzés alatt sem!

 

Leave a Reply