ÉrdekességekHírek

5 tipp, hogy miért iratkozz be

By október 12, 2019 október 14th, 2019 No Comments

Manapság életünkben egyre nagyobb szerepet kap a tudatosság. Saját életünket mi irányítjuk és tudjuk, hogy mindennek lenyomata és következménye van és lesz. Szelektíven gyűjtjük a szemetet, ha lehet tömegközlekedést vagy kerékpárt választunk a napi ügyeink intéséhez és ma már (remélhetőleg) egyre tudatosabban fogyasztunk alkoholt is. Az alkohol és koktélkultúra tudatos fejlesztése alapvető igény a mai fiatalok körében, szeretik és igénylik tudni, mi kerül a poharukba. Ebben segíthet egy alapfokú mixertanfolyam elvégzése.
Az alábbiakban összeszedtünk néhány olyan dolgot amiért biztosan érdemes beiratkozni egy mixerképzésre.

1.
Teljes elméleti és gyakorlati képzést biztosít a Mojito Mixeriskola hallgatóik számára. Itt nem csak koktélokat keverünk, hanem megtanuljuk az italok eredetét, gyártását, fajtáit, minőségi besorolásait. Mindezt eredeti bárkörnyezetben, kizárólag minőségi italokkal tesszük.

2.
Budapest mellett 20 városban végezheted el tanfolyamainkat, legyen szó mixer vagy barista képzésről. Alapfoktól a haladó szintig bezárólag. Mindkét szakma esetében Magyar-Angol nyelvű nemzetközi Bartender vagy Barista tanúsítványt kapnak hallgatóink.

3.
Magyarországon a hallgatói visszajelzések alapján a legjobb ár/értékű mixer és barista tanfolyamokat nyújtjuk az oktatási piacon. Nálunk nincs vizsgadíj és rejtett költségek. Kamatmentes, részlefizetési lehetőséget biztosítunk.

4.
Mixerhallgatóink ingyenes barista tréningen vehetnek részt. Minden mixer és barista hallgatónk számára az alábbi ingyenes tréning lehetőséget biztosítjuk:

ingyenes pincér tréning
ingyenes angol bárszaknyelv tréning
ingyenes free pouring tréning
ingyenes standolás és elszámoltatás tréning
korlátlan gyakorlási lehetőség minden hallgatónk számára, ahol a különböző töltéstechnikákat, shaker rázási technikákat és bartender stílus elemeket gyakorolhatnak

5.
A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Mester Bártendereitől tanulhatsz. Nemzetközi verseny , munka és oktatói tapasztalat, ami garantálja, hogy jó szakemberré válj. A mixer és/vagy a barista tanfolyam elvégzése után, munkaajánlatokkal állunk hallgatóink rendelkezésére.

 

Iratkozz be, tanulj könnyedén profiktól, sajátíts el egy jól fizető szakmát. Mi garantáljuk, hogy a munkád a szenvedélyed lesz!

Információ: 0620-3558-400
[email protected]

 

 

Leave a Reply