ÉrdekességekHírek

A tökéletes munkaruha

By október 21, 2019 No Comments

Egyedi, funkcionális, végtelen variáció

Munkavállalói szemmel vizsgálva mindig sarkalatos kérdés, hogy a korrekt fizetés, szabadságok, személyzeti étkezés mellett vajon munkaruhát biztosít-e az adott étterem, bár vagy kávézó. Nagyon nem mindegy, hogy a bárpultban a saját ruhában kell ledolgozni a műszakot. Éves szinten elég nagy összeget felemészt, ha a baristának vagy a bártendernek a saját pénzéből kell öltözködnie a munkahelyén.
Ez persze ma már egyre ritkább. Rengeteg féle megoldás létezik a vendéglátó és szállodaiparban a személyzet öltöztetésére. Vannak olyan helyek ahol tetőtől talpig a munkáltató öltözteti a személyzetet. Vannak helyek, ahol csak a felsőruházatot biztosítják és vannak helyek ahol semmit.
Tulajdonosi szempontból is sok megközelítése van a kérdésnek. Vannak olyan cégek, akik teljesen uniformizálni szeretnék az egész személyzetet. Előfordulnak éttermek, bárok, kávézók, akik csak egyen pólóba, ingbe öltöztetik a szakembereket, találkozhatunk logózott és anélküli munkaruházattal. Nagyon széles palettán mozog a választék és erről a kérdésről mindenkinek más a véleménye.
Abban azonban mindenki egyetért, hogy kisebb-nagyobb mértékben, de a mixereket, baristákat, pultosokat, felszolgálókat öltöztetni kell.
Nagyon fontos a jó munkaruha megválasztása. Amellett, hogy lássa el a feladatát és a funkcióját, legyen praktikus, kényelmes, könnyen tisztítható és egyedi. Ugyanúgy a bár, a kávézó része, mint a kép a falon, a bárpult, vagy székek és az asztalok. Folyamatosan a vendég előtt szeme lesz.
Erre az állandó problémára nyújt tökéletes megoldást a Barside Kötény Manufaktúra. A kötények tervezése mindig a megrendelő bevonásával történik.  Így lesz egyedi, személyre és helyre szabott a megálmodott kötény. Megszámlálhatatlan anyag, stílus és kiegészítő közül válogathat a megrendelő. A rövid határidők és a korrekt árak pedig garancia mindkét fél sikerére.
A Mojito Mixeriskola is a Barside Work Line kötényeit választotta. Alapfokú és haladó mixer tanfolyamainkon hallgatóink nem csak megnézhetik, hanem ezekben a kötényekben készíthetik el a világ legnépszerűbb koktéljait.

Tudtad? A Mojito Mixeriskola mixertanfolyamát ajándékba is adhatod. Lepd meg a párod vagy gyermeked, ajándékozz élményt és használható tudást!
Ajándékutalványunkat megvásárolhatod a Mojito Mixeriskolaában. 1071 Budapest, Lövölde tér 2.
Információ: 0620-3558-400
info@mojito.hu

CIKKAJÁNLÓ:
A világ 100 legfinomabb koktélja

Leave a Reply