Bacardi Añejo Cuatro 4 year old gold rum
2018. április 23. 00:00
2018 áprilisában indították el a Bacardi Añejo Cuatro-t, az ex-bourbon hordókban 4 évig érlelt különleges rumot (Cuatro spanyolul négyet jelent). A Bacardi szerint „ez egy elérhető terméke a prémium italoknak.”
Kor: 4 éves
Kategória: Karibi Melasz Arany (Caribbean Molasses Gold)
Származás: Puerto Rico
Külső megjelenés:
Tiszta, aranyszínű (SRM:10)
Aroma:
Vanília, karamell, szegfűszeg, szerecsendió, fahéj, valamint a Bacardi jellegzetes sajt és gomba levesre emlékeztető enyhe ízesítése
Íz:
A kezdeti enyhe vanília és a sötét méz édessége gyorsan szárazzá válik a karamellával, a füstös tölggyel, a szegfűszeggel és a fekete bors ízjegyekkel.
Utóíz:
Viszonylag száraz karamell, vanília és gyenge fűszeres jegyek érezhetőek.
Összegezve:
Könnyed, kiválóan kiegyensúlyozott és nagyon pihentető ital, megfizethető áron.
További termék információk:
Kiszerelés: 700 ml
Üvegzár: Csavaros / Stelvin kalap
A főérleléshez használt faalapanyag: amerikai Ex. Bourbon
A főérleléshez használt hordó típusa: amerikai standard hordó (ASB) 180-200 liter
Ha érdekel az alkohol gyártás és a koktélok világa, valamint szívesen dolgoznál a szakmában, de nem tudod hol kezd el, akkor gyere a Bacardi hivatalos magyarországi iskolájába, a Mojito Mixeriskolába, ahol a mixer tanfolyam oktatói az alapoktól a haladó bármixer szintig végig elkísérnek és segítenek, hogy a legjobb bartenderek közé tartozz! Készülj fel már most a nyári fesztivál és balatoni szezonális munkákra vagy a főállású bartender pozíciókra a legjobb bárokban!
Tanfolyamaink: alapfokú, gyorsított, haladó, latte art, egyéni/VIP, kedvezményes Kettő az egyben: barista és mixertanfolyam, Barista MasterClass, American Bartending képzés, illetve Profi Barista Csomag és Profi Mixer Csomag, amiben ajándék tanfolyamot is kapsz. Hallgatóinknak tréningeket és egy boston shakert is ajándékba adunk! A mixer képzések végén nemzetközi magyar-angol nyelvű bármixer tanúsítványt állítunk ki, valamint munkaajánlatot is kapsz! Ne maradj le a májusi mixertanfolyamról!
A mixertanfolyamra személyesen lehet jelentkezni
a Mojito Mixeriskolában május 9-én, 17 órakor!
Kövess minket facebookon és instagramon is!
Információ:
+3620 355 8400
[email protected]
www.mojito.hu
Ezek is érdekelhetnek
Ki az a bartender? – A bartending története 7 pontban!
Bartenderek – A koktélok művészei A bartenderek olyan szakemberek, akik italokat készítenek és szolgálnak fel az embereknek. Az italok készítése magában foglalja a különböző összetevők kombinálását, a technikák alkalmazását és a báreszközök használatát. A bartenderek munkája nemcsak az italok előkészítésére és szervírozására korlátozódik, hanem az ügyfelek szórakoztatására is. A legjobb bartenderek művészekként keverik a koktélokat, […]
Bővebben...
Hugo Koktél – Recept – Történet – Elkészítés
A közkedvelt Hugo Koktél és minden amit tudni kell róla! A Hugo koktél egy pezsgő olaszos spricc, amely bodza likőrrel és Prosecco-val készül! Egy tökéletes frissítő ital. Ez a koktél a frissítő szó szinonímája. Ha szereted a pezsgő alapú spricceket, akkor azonnal próbáld ki a Hugo koktélt ! Ez az olasz koktél az Aperol Spricc rokona, és véleményünk szerint még […]
Bővebben...
Egy örök klasszikus: Az Americano – Történet – Elkészítés – Recept
Honnan ered? Hogyan készítik? Tippek és trükkök az Americano koktélhoz! Az Americano egy gyengéd bevezetés a Campari egyedi és keserű ízébe. Ez egy lenyűgöző ital, hosszú és gazdag történelemmel, és ez volt az első koktél, amelyet a James Bond-regények említenek. Egy ikonikus és páratlan aperitif , amelyet bármilyen étkezés előtt fogyaszthatunk. Maga a koktél receptje rendkívül […]
Bővebben...
A Cuba Libre története és elkészítési módja – Recept!
A világ legnépszerűbb koktélja a Cuba Libre! A Cuba Libre története: Az Egyesült Államokban klasszikus rum és kóla néven ismert Cuba Libre az egyik legnépszerűbb ital. Bárhol megtalálható, a főiskolai hallgatók műanyag poharaitól kezdve a helyi bárokon át a csúcskategóriás, divatos üdülőhelyekig. Frissítő, finom, és egyszerűen elkészíthető. A Bacardi Brand Master, David Cid szerint a […]
Bővebben...