Érdekességek

Ez egy igazán tökös koktélrecept!

By november 27, 2019 No Comments

Fűszeres-sütőtökös White Russian

Ez az ital pontosan az, amire szükséged lesz ebben a sivár, hűvös időben. Ez a koktél színnel telíti meg a szürke hétköznapokat, de még az ünnepi asztalhoz is tökéletesen passzol, hiszen biztosítja a jó hangulatot, de még dekoráció elemként is megfelel. Ha tökéletesíteni szeretnéd az elkészítését, akkor a Mojito Mixeriskolában a helyed, ahol az alapfokú mixerképzéseken a White Russian koktél mellett más standard és különleges ital is előkerül majd.

Ez a sütőtökös fűszeres White Russian koktél annyira álomba illően krémes és annyira finom! Nagyon hasonlít a klasszikus italra, de egy kis sütőtökös fűszeres tejszín csodákra képes, az újított ital pedig máris kész. Arról nem beszélve, hogy milyen extrán tud kinézni, amikor egy kis vanília fagylaltot adsz hozzá és a tetejét még tejszínnel is dekorálod. A pohár száját pedig mártogasd bele tört graham kekszekbe. Hú, ez nagyon finom lesz!

Rendkívül könnyű elkészíteni, Vodka, kávélikőr, sütőtökös fűszer, tejszín és jég. Már kész is a mámor! Képzeld el, hogy a kandalló előtt ülsz a rideg őszi estén, miközben kortyolgatod ezt az ízes csodát!

Az eredeti White Russian koktél vodkával, kávélikőrrel és habtejszínnel készül. Ha azt el tudod készíteni, már pedig valószínűleg el tudod, az egyszerűsége miatt, akkor az őszi verzió is menni fog. Ez egy kicsit más, de még mindig egy klasszikus ital, amit egyszerűen imádunk. Hagyd meg a vodkát és a likőrt, a habtejszínt, és tegyél hozzá sütőtökös fűszerkeveréket is.

Elkészítés:

A sütőtök fűszerkeverékhez adj cukrot, és graham kekszet. A pohár száját mártsd vízbe, majd a darált kekszbe. Egy shakerbe tegyél jeget, majd a vodkát a fűszerrel, tejszínnel és a kávélikőrrel rázd össze. Ha van a mélyhűtőben fagylaltod, azzal is megbolondíthatod!
Még több szuper receptért kattints ide, vagy gyere el a mixer tanfolyamra és ne csak megtanuld, készítsd el és kóstold is meg!

Leave a Reply