ÉrdekességekHírekUncategorized

Ez lesz a legjobb nyár

By február 7, 2020 No Comments

REKORD NYÁR KÖZELEG

Gazdaságkutatók, szállodai szakemberek, étterem tulajdonosok, programszervezők és még a meteorológusok is egybehangzóan állítják, hogy brutál jó lesz az előttünk álló nyár. Mind az időjárás, mind a programok segítik a turizmust. Az előrejelzések szerint rekordszámú turista fog az idén Magyarországra érkezni. Köszönhető ez a földrajzi elhelyezkedésnek, a turisztikai látványosságoknak, a fürdőinknek, a Balatonnak, a vidéki turizmusnak, a vendéglátó és szállodaipar színvonal emelkedésének, a gyengélkedő forintnak, amelynek a külföldiek nagyon örülnek. A meglévők mellett jelenleg 26 új szálloda épül Budapesten.

PROGRAMOK

Az új Puskás Aréna elkészültével semmi akadálya nem lesz, hogy foci Európa bajnokság egyes mérkőzései Budapesten kerüljenek megrendezésre.
Az idén is fesztivál nagyhatalom Magyarország. Természetesen lesz Sziget fesztivál, Volt fesztivál, Balaton Sound,
B my Lake,  Budapesti Nyári Fesztivál és még sorolhatnánk, gyakorlatilag minden héten lesz valami szuper program. Szinte nincs olyan terület amely ne rendezne saját fesztivált, legyen szó zenéről, irodalomról, színházról, sportról, kultúráról, óvodás kortól a nyugdíjasig mindenki megtalálja a számára kedves programot.

A NYÁR AZ DRÁGA MULATSÁG

Elgondolkoztál már azon vagy ki számoltad-e valaha, hogy mennyi pénzt mulattál el egy nyáron? Itt az ideje egy kis mateknak. Ha van szülői segítség az nagyszerű de ez nem tarthat örökké. Ha a soron következő nyáron el szeretnél menni nyaralni, egy vagy két fesztiválra és szeretnéd a barátaiddal jól érezni magad akkor ez bizony több százezer forintba fog kerülni. De honnan fogod ezt a plusz költséget előteremteni? A továbbiakban megoldást javaslunk erre a problémára.

HETI SZÁZEZRES FIZETÉS

A szálloda és a vendéglátóipar a nyári időszakban (is) munkaerő hiánnyal küzd. Bármixer, pultos, barista, felszolgáló álláshirdetések százaival találkozhatunk az interneten. Nagyon sok fajta hely keres alkalmazottakat szezonálisan vagy akár egy hétre is. Például a fesztiválokra. A Mojito Mixeriskola és a Barista Akadémia volt hallgatói beszámolói alapján a fesztiválokon legalább napi húszezer forintot lehet keresni. Ez minimum heti százezer forint. Sok olyan hallgatónk van, aki minden fesztiválon dolgozik és ebből finanszírozza a nyaralását és még a tandíját is.

MI KELL EHHEZ

Ha a vendéglátásban gondolkozol, akkor nyilván kell hozzá valamilyen végzettség. Egy bárpultban az italokat csak szervírozni kell, viszont van két olyan terület amit kézműves munkával kell előállítani illetve megalkotni. Az egyik ilyen a koktél a másik terület pedig a kávé. A Mojito Mixeriskola ehhez nyújt segítséget. Olyan gyakorlat központú, nemzetközi oktatási anyaggal rendelkezünk, amely segítségével biztosan és gyorsan elsajátítható a mixer és a barista szakma. Mester Bártender oktatóink 1999 óta képeznek mixereket és baristákat a hazai és a nemzetközi vendéglátás számára. Ma már 22 országban dolgoznak tanítványaink.

TANFOLYAM TÍPUSOK

A hazai oktatási piacon a legjobb ár/érték arányú tanfolyamokat nyújtjuk. A Mojito Mixeriskolában az alapfokú mixertanfolyam csak 85.000.- Ft és benne van a vizsgadíj is!!! A Barista tanfolyam pedig csak 65.000.- Ft és ebben is benne van a vizsgadíj!!! 
A Mojito Mixeriskola és a Barista Akadémia tanfolyami díjain felül semmilyen költség nem terheli a hallgatót, nálunk nincsenek rejtett költségek.
Ellenben van kamatmentes részletfizetés és ingyenes tréningek!

A JELENTKEZÉS MENETE

Ha kedvet kaptál nincs más dolgod, mint elolvasni a tanfolyamaink tematikáját. Válaszd ki a számodra megfelelőt. Várunk személyesen a 1071 Bp. Lövölde tér 2. szám alatt. Hétköznap 10-18 óráig bármikor bejöhetsz hozzánk körülnézni, beiratkozni és oktatóink készséggel válaszolnak minden kérdésedre.

 

LEGYEN A SZAKMÁD A SZENVEDÉLYED, IRATKOZZ BE MÉG MA!
KÉRDÉSED VAN? +36 20 35 84 00
ÍRJ NEKÜNK! INFO@MOJITO.HU
CÍMÜNK: 1071 BUDAPEST, LÖVÖLDE TÉR 2.
NYITVA TARTÁS: MUNKANAPOKON 10:00-18:00

Leave a Reply