ÉrdekességekHírekUncategorized

Február és március a legjobb idő a tanulásra

By január 10, 2020 No Comments

SZÁMOS KUTATÁS BIZONYÍTJA

Sok tanulmány készült abban a témában, hogy mely időszakban érdemes tanulni. A válasz nyilván mindig. De vajon mikor a leghatékonyabb a tudás elsajátítása? Mikor marad meg a legtöbb a befogadott információból? A válasz nagyon egyszerű, februárban és márciusban.
Lezajlott, kihevertük a mozgalmas karácsonyt és szilvesztert. Visszatért napi ciklusunk a megszokotthoz. Viszont az időjárás miatt a legtöbb időnket a lakásban a kanapén töltjük. A szabadtéri programokra még várni kell egy pár hónapot. Kicsit ingerszegény a környezetünk. Itt az idő egy mixer tanfolyam elvégzésére. Ha a kávék szerelmese vagy, akkor a barista tanfolyam a legjobb választás. Ez két olyan könnyen tanulható, kreatív szakma, amely pár hónap alatt elsajátítható. Jó fizetésért pedig már tavasszal kezdhetsz is a legjobb helyeken.

Még időben vagy

A februári mixer és barista tanfolyamok áprilisra és májusra biztosan véget érnek. Heti egy alkalom egy tanfolyam sikeres teljesítése érdekében igazán nem sok. Bártender és kávészakértői tanfolyamaink kialakításánál figyelembe vettük a klasszikus koktélokat, kávés italokat és a legújabb nemzetközi trendeket. Online tesztlapjainkkal otthon is bármikor próbára teheted a tudásod. Elméleti és gyakorlati tankönyveink segítségével elsajátíthatod a mixer és a barista szakma részleteit az alapoktól a professzionális szintig.

Tavaszra megszerzed az új szakmát, amit imádni fogsz

Az időben elkezdett bártender és barista tanfolyam garanciát nyújt arra, hogy tavasszal sikeres vizsga után megszerezd a legjobb munkahelyeket. Kétnyelvű mixer és barista bizonyítvány birtokában biztosan találsz bártender és barista állást. A jó idő beköszöntével kinyitnak a teraszok, beindul a balatoni és a fesztivál szezon. A vendéglátás és a szállodaipar ebben az időszakban munkaerőhiánnyal küzd. Ez nagyon jó hír a mixereknek és a baristáknak, mert válogathatnak az állások között.

Nyáron már Te kevered a koktélokat

Ha már van mixer vagy barista végzettséged ne habozz és állj be egy bárpultba. Biztosan élvezni fogod és hamar a szenvedélyeddé válik az új szakmád. A vendégek visszajelzései, dicséretei és kritikái nagyon hasznosak a vendéglátásban dolgozók számára. Ezek alapján tudjuk formálni a kiszolgálást és annak sebességét, a választékot, az ízeket. Mixerként élvezet olyan népszerű koktélokat keverni, mint a Mojito, Caipirinha, Mai Tai, Long Island Iced Tea, Old Fashioned, Negroni, Aperol Pritz és még sorolhatnánk. Baristaként pedig a napi rutin részévé válik a filter kávé, a latte art technikák, a korrekt Espresso, Cortado, Flat White, Ristretto és az ízesített latték készítése is.

Ha kedvet kaptál nincs más dolgod, mint beiratkozni a Mojito Mixeriskola vagy a Barista Akadémia képzéseire. Alapfokú mixertanfolyam, gyorsított mixertanfolyam, haladó mixertanfolyam, alapfokú barista tanfolyam, Latte Art tanfolyam és American Bartneding képzések közül kedvedre válogathatsz.

LEGYEN A SZAKMÁD A SZENVEDÉLYED, IRATKOZZ BE MÉG MA!
KÉRDÉSED VAN? +36 20 35 84 00
ÍRJ NEKÜNK! INFO@MOJITO.HU
CÍMÜNK: 1071 BUDAPEST, LÖVÖLDE TÉR 2.
NYITVA TARTÁS: MUNKANAPOKON 10:00-18:00

 

CIKKAJÁNLÓ: Ez egy nagyon drága kávé volt

 

 

Leave a Reply