Barion Pixel
menu

HOL TANULJON TOVÁBB A GYERMEKEM

2019. augusztus 12. 00:00

Hol tanuljon tovább a gyermekem

Mai világunkban a továbbtanulás az egyik legfontosabb kérdés a fiatalok és a szülők körében. Természetes, hogy szülőként segítünk gyermekünk számára a legjobb döntést meghozni. Számtalan divatos és hagyományos szakma között válogathat az ember. Az egyik kérdés persze az, hogy a jövőben szükség lesz-e, pénzzé tehető-e a szakma, amit tanulni készül gyermekünk. A jövőbe nyilván nem lát senki, de a tendenciák megfigyelhetőek, merre is tart a világ.
A vendéglátás velünk van évezredek óta és nagyon úgy fest a dolog, hogy marad is. A szálloda és vendéglátóipar ma nagy potenciállal rendelkező iparág, itthon és külföldön egyaránt. Tény, hogy ma már mixer (bártender) és barista nélkül nem nyitnak ki vendéglátóhelyek.

Ebben az iparágban kínálunk olyan képzéseket, amellyel biztosan el tud helyezkedni a nálunk végzett hallgató. A tandíjként befizetett összeget akár egy hét alatt vissza tudja keresni. Biztos, jól jövedelmező állások közül válogathatnak a nálunk végzett mixerek és baristák.

Mixer és barista képzéseinket olyan fiatalok is választják, akik nappali vagy levelező tagozaton egyetemen, főiskolán tanulnak. Soraink között tudhattuk már a következő felsőoktatási intézmények diákjait: Corvinus, IBS Nemzetközi Üzleti Főiskola, Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF), Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola (BKF), Eötvös Lóránd Tudományegyetem (ELTE), Gábor Dénes Főiskola (GDF), Óbudai Egytem (OE), Budapesti Metropolitan Egyetem és még hosszasan sorolhatnánk.
Tanfolyamainkon a hallgatóink megismerik a kávé termesztését, feldolgozási módjait, pörkölési szinteket, az őrlőállítást, a tökéletes tejhab, a korrekt espresso, a cappuccino, a cortado, a flat white, a latte, a latte macchiato tökéletes elkészítését. Emellett olyan alternatív kávékészítési módokat, mint a V60, Aeropress és még sorolhatnánk.
Latte Art tanfolyamon kávé és tejhab segítségével minták rajzolása művészi szinten sajátítható el.

mixertanfolyam célja, olyan szakemberek képzése, akik nagyon biztos eszközhasználat és receptismeret mellett szép stílusban, magabiztosan tudnak kevert italokat készíteni és ajánlani és értékesíteni. Olyan népszerű koktélokat készítünk el a gyakorlatban mint, a Mojito, Daiquiri, Strawberry Daiquiri, Cuba Libre, Dry Martini, Apple Martini, Singapore Sling, Pina Colada, Caipirinha, Mai Tai. Free pouring óráinkon Gergely Péter professzionális flair oktatónk segítségével elsajátíthatóak a különböző töltéstechnikák és bártrükkök.

A Mojito Mixeriskola és a Barista Akadémia oktatói mester bártenderekből, többszörös bajnokokból, nemzetközi tapasztalattal bíró szakemberekből állnak. Tananyagunkat folyamatosan fejlesztjük és minden évben a munkaerőpiaci, szakmai és nemzetközi trendekhez igazítjuk.
Külföldi hasonló képzésekhez képest nagyon kedvezőek az áraink. Hazai tanfolyamokhoz képest a legjobb ár/érték arányúak a képzéseink.

Alapfokú mixertanfolyam: 12 hét, heti 1 alkalom, alkalmanként 3 óra, nemzetközi bizonyítvány, 85.000.- részletfizetéssel, vizsgadíj nincs
Gyorsított mixertanfolyam: 4 hét, heti 1 alkalom, alkalmanként 9 óra, nemzetközi bizonyítvány, 95.000.- részletfizetéssel, vizsgadíj nincs
Egyéni mixertanfolyam: egyéni időbeosztással, igazodva a hallgató szabadidejéhez. nemzetközi bizonyítvány, 110.000.- részletfizetéssel, vizsgadíj nincs
Barista tanfolyam: 6 hét, heti 1 alkalom, alkalmanként 3 óra, nemzetközi bizonyítvány, 60.000.-Ft, vizsgadíj 5.000.-Ft.
Latte Art tanfolyam: 6 hét, heti 1 alaklom,60.000.-Ft részletfizetéssel, nemzetközi bizonyítvány, vizsgadíj nincs

A Mojito Mixeriskola és a Barista Akadémia képzései elvégzése után hallgatóink dolgozhatnak kávézóban, bárokban, éttermekben, fesztiválokon, hazai és nemzetközi szállodákban, folyami és óceánjáró hajókon. Szülőként segítse gyermekét a döntésben. A mixer és a barista szakma nem csak a munkája lesz az ifjú szakembernek, hanem a szenvedélye is ezt garantáljuk. Válasszanak, trendi, naprakész, jól fizető szakmát!

IRATKOZZON BE MOST!

információ: 0620-9642-221

Ezek is érdekelhetnek

2023. március 17., 14:45
Ki az a bartender? – A bartending története 7 pontban!

Bartenderek – A koktélok művészei A bartenderek olyan szakemberek, akik italokat készítenek és szolgálnak fel az embereknek. Az italok készítése magában foglalja a különböző összetevők kombinálását, a technikák alkalmazását és a báreszközök használatát. A bartenderek munkája nemcsak az italok előkészítésére és szervírozására korlátozódik, hanem az ügyfelek szórakoztatására is. A legjobb bartenderek művészekként keverik a koktélokat, […]

Bővebben...

2023. január 24., 20:33
Hugo Koktél – Recept – Történet – Elkészítés

A közkedvelt Hugo Koktél és minden amit tudni kell róla! A Hugo koktél egy pezsgő olaszos spricc, amely bodza likőrrel és Prosecco-val készül! Egy tökéletes frissítő ital. Ez a koktél a frissítő szó szinonímája. Ha szereted a pezsgő alapú spricceket, akkor azonnal próbáld ki a Hugo koktélt ! Ez az olasz koktél az Aperol Spricc rokona, és véleményünk szerint még […]

Bővebben...

2023. január 19., 15:51
Egy örök klasszikus: Az Americano – Történet – Elkészítés – Recept

Honnan ered? Hogyan készítik? Tippek és trükkök az Americano koktélhoz! Az Americano egy gyengéd bevezetés a Campari egyedi és keserű ízébe. Ez egy lenyűgöző ital, hosszú és gazdag történelemmel, és ez volt az első koktél, amelyet a James Bond-regények említenek. Egy ikonikus és páratlan  aperitif , amelyet bármilyen étkezés előtt fogyaszthatunk. Maga a koktél receptje rendkívül […]

Bővebben...

2023. január 10., 16:10
A Cuba Libre története és elkészítési módja – Recept!

A világ legnépszerűbb koktélja a Cuba Libre! A Cuba Libre története: Az Egyesült Államokban klasszikus rum és kóla néven ismert Cuba Libre az egyik legnépszerűbb ital. Bárhol megtalálható, a főiskolai hallgatók műanyag poharaitól kezdve a helyi bárokon át a csúcskategóriás, divatos üdülőhelyekig. Frissítő, finom, és egyszerűen elkészíthető. A Bacardi Brand Master, David Cid szerint a […]

Bővebben...