ÉrdekességekHírek

HOL TANULJON TOVÁBB A GYERMEKEM

By augusztus 12, 2019 No Comments
Hol tanuljon tovább a gyermekem

Mai világunkban a továbbtanulás az egyik legfontosabb kérdés a fiatalok és a szülők körében. Természetes, hogy szülőként segítünk gyermekünk számára a legjobb döntést meghozni. Számtalan divatos és hagyományos szakma között válogathat az ember. Az egyik kérdés persze az, hogy a jövőben szükség lesz-e, pénzzé tehető-e a szakma, amit tanulni készül gyermekünk. A jövőbe nyilván nem lát senki, de a tendenciák megfigyelhetőek, merre is tart a világ.
A vendéglátás velünk van évezredek óta és nagyon úgy fest a dolog, hogy marad is. A szálloda és vendéglátóipar ma nagy potenciállal rendelkező iparág, itthon és külföldön egyaránt. Tény, hogy ma már mixer (bártender) és barista nélkül nem nyitnak ki vendéglátóhelyek.

Ebben az iparágban kínálunk olyan képzéseket, amellyel biztosan el tud helyezkedni a nálunk végzett hallgató. A tandíjként befizetett összeget akár egy hét alatt vissza tudja keresni. Biztos, jól jövedelmező állások közül válogathatnak a nálunk végzett mixerek és baristák.

Mixer és barista képzéseinket olyan fiatalok is választják, akik nappali vagy levelező tagozaton egyetemen, főiskolán tanulnak. Soraink között tudhattuk már a következő felsőoktatási intézmények diákjait: Corvinus, IBS Nemzetközi Üzleti Főiskola, Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF), Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola (BKF), Eötvös Lóránd Tudományegyetem (ELTE), Gábor Dénes Főiskola (GDF), Óbudai Egytem (OE), Budapesti Metropolitan Egyetem és még hosszasan sorolhatnánk.
Tanfolyamainkon a hallgatóink megismerik a kávé termesztését, feldolgozási módjait, pörkölési szinteket, az őrlőállítást, a tökéletes tejhab, a korrekt espresso, a cappuccino, a cortado, a flat white, a latte, a latte macchiato tökéletes elkészítését. Emellett olyan alternatív kávékészítési módokat, mint a V60, Aeropress és még sorolhatnánk.
Latte Art tanfolyamon kávé és tejhab segítségével minták rajzolása művészi szinten sajátítható el.

mixertanfolyam célja, olyan szakemberek képzése, akik nagyon biztos eszközhasználat és receptismeret mellett szép stílusban, magabiztosan tudnak kevert italokat készíteni és ajánlani és értékesíteni. Olyan népszerű koktélokat készítünk el a gyakorlatban mint, a Mojito, Daiquiri, Strawberry Daiquiri, Cuba Libre, Dry Martini, Apple Martini, Singapore Sling, Pina Colada, Caipirinha, Mai Tai. Free pouring óráinkon Gergely Péter professzionális flair oktatónk segítségével elsajátíthatóak a különböző töltéstechnikák és bártrükkök.

A Mojito Mixeriskola és a Barista Akadémia oktatói mester bártenderekből, többszörös bajnokokból, nemzetközi tapasztalattal bíró szakemberekből állnak. Tananyagunkat folyamatosan fejlesztjük és minden évben a munkaerőpiaci, szakmai és nemzetközi trendekhez igazítjuk.
Külföldi hasonló képzésekhez képest nagyon kedvezőek az áraink. Hazai tanfolyamokhoz képest a legjobb ár/érték arányúak a képzéseink.

Alapfokú mixertanfolyam: 12 hét, heti 1 alkalom, alkalmanként 3 óra, nemzetközi bizonyítvány, 85.000.- részletfizetéssel, vizsgadíj nincs
Gyorsított mixertanfolyam: 4 hét, heti 1 alkalom, alkalmanként 9 óra, nemzetközi bizonyítvány, 95.000.- részletfizetéssel, vizsgadíj nincs
Egyéni mixertanfolyam: egyéni időbeosztással, igazodva a hallgató szabadidejéhez. nemzetközi bizonyítvány, 110.000.- részletfizetéssel, vizsgadíj nincs
Barista tanfolyam: 6 hét, heti 1 alkalom, alkalmanként 3 óra, nemzetközi bizonyítvány, 60.000.-Ft, vizsgadíj 5.000.-Ft.
Latte Art tanfolyam: 6 hét, heti 1 alaklom,60.000.-Ft részletfizetéssel, nemzetközi bizonyítvány, vizsgadíj nincs

A Mojito Mixeriskola és a Barista Akadémia képzései elvégzése után hallgatóink dolgozhatnak kávézóban, bárokban, éttermekben, fesztiválokon, hazai és nemzetközi szállodákban, folyami és óceánjáró hajókon. Szülőként segítse gyermekét a döntésben. A mixer és a barista szakma nem csak a munkája lesz az ifjú szakembernek, hanem a szenvedélye is ezt garantáljuk. Válasszanak, trendi, naprakész, jól fizető szakmát!

IRATKOZZON BE MOST!

információ: 0620-9642-221

Leave a Reply