ÉrdekességekHírek

Itt van az ősz, itt van a következő koktél is!

By október 28, 2019 No Comments

A nyár múlásával eljött a levelek hullása is a fákról, amelyek szépen lassan barnás, sárgás, pirosas színekkel fedik be a lábunk alatt a talajt. Az időjárás egyre hidegebbé válik, de a téli bunda ruháknak még nem jött el az ideje.
Itt van az ősz, itt van újra, s szép, mint mindig énnekem,
Legyen hát szó koktélról megint, ezen a hűvös pénteken.

HOT APPLE CIDER RUM PUNCH

Alig vártuk, hogy megosszuk ezt az italt veletek, hiszen kiváló termoszokból való iváshoz, poharakból vagy akár méltó lehet a kedvenc bögrédhez is. Most már csak tényleg egy kis falevél hullás hiányzik. Ez a recept nem csak jó, de egyszerű is, percek alatt össze lehet dobni. Akár egy grillezést szervezel a barátaiddal vagy csak innál valami forrót otthon, mi azt ajánljuk, ne keresd tovább, hogy mi legyen az!

HOZZÁVALÓK:

8 csésze alma cider

1 alma (vékonyra szeletelve)

1 narancs (vékonyra szeletelve)

1 kis darab friss gyömbér

2 fahéjrúd

2 csésze rum

Egy jó nagyméretű edénybe pakold bele a gyümölcsöket, a fűszereket és a cidert. Forrald fel magas hőmérsékleten, majd kis lángon 5 percig párold ezt az isteni illatú italt. Vedd le a tűzről, majd keverd hozzá a rumot, vedd elő a kedvenc bögréd, öntsd ki az italt, majd a már előkészített takaródba burkolózz be… Egészségedre!

Ha Te is szeretnél a Mojito Mixeriskolában ilyen finom italokat tanulni, akkor jelentkezz be hozzánk még most, november 11-én indul új tanfolyamunk, az alapfokú mixerképzés, de ezt akár gyorsítottan, vagy egyénileg is elvégezheted!

Leave a Reply