Barion Pixel
menu

Mixertanfolyam indul Tatán 2018. szeptember 19-én

2018. szeptember 03. 00:00

A Mojito Mixeriskola 2018. szeptember 19-én Tatán indít mixertanfolyamot. A mixertanfolyam célja, olyan szakemberek képzése, akik a nálunk megszerzett magas szintű elméleti és gyakorlati tudásuknak köszönhetően, a világ bármely pontján megállják a helyüket a bárpult mögött. Legyen szó bárról, kávézóról, étteremről, folyami vagy óceánjáró hajókról.

A tankönyveket, az italokat, az eszközöket természetesen az iskola biztosítja. Hallgatóink a tanfolyam végén elméleti és gyakorlati vizsgát tesznek. Sikeres vizsga esetén magyar-angol bármixer tanúsítványt állítunk ki, amely igény esetén, német nyelven is kérhető.

Tanfolyam helyszíne: 2890 Tata, Ucca Bár, Alkotmány utca 6.

A tanfolyam ára: 85 000 Ft, amely tartalmazza a vizsgadíjat is.
Továbbá minden hallgatónk egy Boston Shaker-t kap ajándékba!
A részletfizetési lehetőség minden tanulónk számára biztosított.

Szerezz szakmát, legyen a szakmád a szenvedélyed, alapozd meg az egzisztenciádat, hazai vagy nemzetközi bárokban, kávézókban, folyami vagy tengerjáró hajókon.

Miért válassz minket? Mert a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség mester bártendereitől tanulhatsz, mert hallgatóink visszajelzései alapján a legjobb ár/érték arányú tanfolyam, mert nálunk nincs vizsgadíj, mert minden hallgatónk számára részletfizetési lehetőséget biztosítunk, mert hazai és nemzetközi munkalehetőséget ajánlunk neked, mert ingyenesen vehetsz részt tréningeinken korlátlan alkalommal, mert nálunk lépcsőzetes oktatási rendszer működik, tehát az alapfoktól a profi/haladó szintig elkísérünk, mert a tanfolyam ára tartalmazza a tankönyveket és a boston shakert, mert 20 országban dolgoznak hallgatóink, mert a nálunk elköltött pénz garantáltan nem kiadás hanem BEFEKTETÉS!

Összegezve tehát:
Alapfokú mixertanfolyam, 12 hét, heti 1 alkalom, egy alkalom 3 óra. Teljes elméleti és gyakorlati képzés, 85.000.- Ft, részletfizetési lehetőség van, vizsgadíj nincs, magyar-angol nyelvű nemzetközi mixer bizonyítvány.

.

Jelentkezés és információ:
[email protected]
+36703202415

Ezek is érdekelhetnek

2023. március 17., 14:45
Ki az a bartender? – A bartending története 7 pontban!

Bartenderek – A koktélok művészei A bartenderek olyan szakemberek, akik italokat készítenek és szolgálnak fel az embereknek. Az italok készítése magában foglalja a különböző összetevők kombinálását, a technikák alkalmazását és a báreszközök használatát. A bartenderek munkája nemcsak az italok előkészítésére és szervírozására korlátozódik, hanem az ügyfelek szórakoztatására is. A legjobb bartenderek művészekként keverik a koktélokat, […]

Bővebben...

2023. január 24., 20:33
Hugo Koktél – Recept – Történet – Elkészítés

A közkedvelt Hugo Koktél és minden amit tudni kell róla! A Hugo koktél egy pezsgő olaszos spricc, amely bodza likőrrel és Prosecco-val készül! Egy tökéletes frissítő ital. Ez a koktél a frissítő szó szinonímája. Ha szereted a pezsgő alapú spricceket, akkor azonnal próbáld ki a Hugo koktélt ! Ez az olasz koktél az Aperol Spricc rokona, és véleményünk szerint még […]

Bővebben...

2023. január 19., 15:51
Egy örök klasszikus: Az Americano – Történet – Elkészítés – Recept

Honnan ered? Hogyan készítik? Tippek és trükkök az Americano koktélhoz! Az Americano egy gyengéd bevezetés a Campari egyedi és keserű ízébe. Ez egy lenyűgöző ital, hosszú és gazdag történelemmel, és ez volt az első koktél, amelyet a James Bond-regények említenek. Egy ikonikus és páratlan  aperitif , amelyet bármilyen étkezés előtt fogyaszthatunk. Maga a koktél receptje rendkívül […]

Bővebben...

2023. január 10., 16:10
A Cuba Libre története és elkészítési módja – Recept!

A világ legnépszerűbb koktélja a Cuba Libre! A Cuba Libre története: Az Egyesült Államokban klasszikus rum és kóla néven ismert Cuba Libre az egyik legnépszerűbb ital. Bárhol megtalálható, a főiskolai hallgatók műanyag poharaitól kezdve a helyi bárokon át a csúcskategóriás, divatos üdülőhelyekig. Frissítő, finom, és egyszerűen elkészíthető. A Bacardi Brand Master, David Cid szerint a […]

Bővebben...