Hírek

Mutasd meg milyen egy általad készített Ti’Punch és utazz Martinique szigetére!

By május 22, 2019 No Comments

Idén végre Magyarországról is lehet nevezni a Clément Ti’Punch Cup-ra, ami évek óta az egyik legjobb hangulatú versenysorozat. A döntő Martinique szigetén lesz a történelmi elentőségű Habitation Clément-ben, ahova a párizsi döntőn keresztül vezet az út. Egy koktéllal ennyit utazni? Megéri!

Többet megtudni a versenyről és jelentkezni itt lehet: https://tipunchcup.com/

Van egy világbajnok “Brocktailed” a Gin Világnapjára?

Kísérletezz, és kápráztasd el a világot parádés Brockmans recepteddel! Ne hagyd ki életed legnagyobb koktélos kihívását! A Brockmans koktélversenyén a fődíj egy mesés utazás a koktélok Mekkájába, New Orleans-ba!

Nincs más teendőd, mint a www.Brockmansgin.com/worldginday oldalra feltenned a tökéletes receptedet május 26.-án éjfélig, és onnantól indul az élő szavazás!

Az első 6 jelentkezőnek az iDrinks 1-1 üveg Brockman’s gint ajánl fel!
(További részletekért látogass el a Brockmans weboldalára, vagy írj az info@idrinks.hu -ra)

Legyél te is mixer! Az alapfokú mixer tanfolyamunkat már akár 4 hét alatt elvégezhetitek (gyorsított forma, a normál tanfolyam 12 hetes). Ha mégjobb bártenderré szeretné válni, és szeretnél Tiki koktélokat készíteni, akkor válaszd Profi Mixer csomagunkat, melyhez most AJÁNDÉK TANFOLYAMot adunk!

További tanfolyamok helyét és időpontját, valamint bővebb információt a Barista Akadémia és a Mojito Mixeriskola weboldalán találhatsz. Képzéseink országszerte több, mint 20 városban indulnak (Sopron, Győr, Eger, Miskolc, Tata, Szeged, Szentes, Szolnok, Hódmezővásárhely, Baja, Békéscsaba, Szombathely, Veszprém, Keszthely, Székesfehérvár, Gyöngyös, Cegléd, Szekszárd, Kecskemét, Gyula), honlapjainkon ezekről is tájékozódhatsz. Ha valamit nem találsz, hívj bennünket bizalommal, vagy ha szeretnél, e-mailt is írhatsz. Irodavezetőnk készséggel áll rendelkezésetekre  az iroda nyitva tartási idejében (H-P, 10-18).

Információ:
info@mojito.hu
06/20-355-8400
(H-P, 10-18)

Leave a Reply