Barion Pixel
menu

Nyitásra készen

2020. május 19. 00:00

Nyitásra készen!

Az újranyitások időszakát éljük. A MOJITO Mixeriskola és a Barista Akadémia számára a legfontosabb hallgatóink egészsége és a tanuláshoz szükséges kifogástalan körülmények biztosítása. Mivel élelmiszernek minősülő alapanyagokkal dolgozunk, különös figyelmet fordítunk a higiéniára.
Az Twist Öko Autómosó csapata volt ebben segítségünkre. Olyan csúcskategóriás gépekkel szállták meg az iskolánkat, hogy biztosak lehetünk az eredményben.

Épületek fertőtlenítésére ajánlják a GRAZER GUARD technológiát, levegő fertőtlenítést és felületfertőtlenítő bevonatot alkalmaz, amely a legfejlettebb nano tudományos fotokatalizátor technológián alapul.

A BIOSAFE-Guard/2 ANTIMICROBIAL hatóanyag használatával 99.9% hatásfokú fertőtlenítési állapotot hosszú időre megtartja, az irodákban, oktatótermekben, üzletekben, vendéglátóhelyeken, lakásokban és minden egyéb kezelt helyiségben vagy felületen egyaránt.

A MOJITO Mixeriskolában és a Barista Akadémián alkalmazott kezelések egészségre veszélytelenek, utótakarítást nem szükséges, végrehajtásuk teljesen automatizált. Minden kezelés első fázisában  a beépített  radiál ventilátor az aktivált oxigén fertőtlenítő gázt a teljes légtérbe és a felültekre juttatja majd az Biosafe-Guard/2 antimikróbilis alapú fertőtlenítő hatóanyag a helyiség légterébe magasnyomású jet-porlasztással sűrű ködöt hoz létre. A 2. lépésben a ködbe juttatott hatóanyag  a helyiség minden pontjára és felületekre egységesen elteríti a maximális fertőtlenítési hatásfok eléréséhez. A rendkívül vékony felületi filmréteg létrehozásában fontos szereplő a szilán keverék a monomolekuláris adszorpciós réteg kialakításához, amely az időszakos és hosszabbított fontos higiéniai védelmet nyújtja.

FERTŐTLENÍTÉS · KÓROKOZÓK KIVONÁSA · ALLERGIAMENTESÍTÉS

Ezek is érdekelhetnek

2023. március 17., 14:45
Ki az a bartender? – A bartending története 7 pontban!

Bartenderek – A koktélok művészei A bartenderek olyan szakemberek, akik italokat készítenek és szolgálnak fel az embereknek. Az italok készítése magában foglalja a különböző összetevők kombinálását, a technikák alkalmazását és a báreszközök használatát. A bartenderek munkája nemcsak az italok előkészítésére és szervírozására korlátozódik, hanem az ügyfelek szórakoztatására is. A legjobb bartenderek művészekként keverik a koktélokat, […]

Bővebben...

2023. január 24., 20:33
Hugo Koktél – Recept – Történet – Elkészítés

A közkedvelt Hugo Koktél és minden amit tudni kell róla! A Hugo koktél egy pezsgő olaszos spricc, amely bodza likőrrel és Prosecco-val készül! Egy tökéletes frissítő ital. Ez a koktél a frissítő szó szinonímája. Ha szereted a pezsgő alapú spricceket, akkor azonnal próbáld ki a Hugo koktélt ! Ez az olasz koktél az Aperol Spricc rokona, és véleményünk szerint még […]

Bővebben...

2023. január 19., 15:51
Egy örök klasszikus: Az Americano – Történet – Elkészítés – Recept

Honnan ered? Hogyan készítik? Tippek és trükkök az Americano koktélhoz! Az Americano egy gyengéd bevezetés a Campari egyedi és keserű ízébe. Ez egy lenyűgöző ital, hosszú és gazdag történelemmel, és ez volt az első koktél, amelyet a James Bond-regények említenek. Egy ikonikus és páratlan  aperitif , amelyet bármilyen étkezés előtt fogyaszthatunk. Maga a koktél receptje rendkívül […]

Bővebben...

2023. január 10., 16:10
A Cuba Libre története és elkészítési módja – Recept!

A világ legnépszerűbb koktélja a Cuba Libre! A Cuba Libre története: Az Egyesült Államokban klasszikus rum és kóla néven ismert Cuba Libre az egyik legnépszerűbb ital. Bárhol megtalálható, a főiskolai hallgatók műanyag poharaitól kezdve a helyi bárokon át a csúcskategóriás, divatos üdülőhelyekig. Frissítő, finom, és egyszerűen elkészíthető. A Bacardi Brand Master, David Cid szerint a […]

Bővebben...