A Mojito Mixeriskolában mindannyian lelkesen és keményen dolgozunk azért, hogy a legszínvonalasabb oktatást tudjuk nyújtani hallgatóinknak Budapesten és vidéki városainkban. Mindannyian szeretnénk, ha a jelentkezők használható tudással távoznának intézményünkből. Induló tanfolyamainkról tájékozódhatsz a naptárunkban, kérdés esetén pedig keress minket bátran. Irodavezetőnk készséggel áll rendelkezésetekre az iroda nyitva tartásában (H-P, 10-18).

Tanfolyam információ: +36 20 355 84 00

Biró Tivadar

Mojito Mixeriskola Vezető

Mesterbártender

1994 óta a hazai báros szakma kiemelkedő alakja, a Magyar Gasztronómia Szövetség Elnökségi tagja. A Mojito Mixeriskola vezetője 1999 óta. Számos hazai és nemzetközi verseny zsűri tagja.

+36/20-355-84-00

Biró Tivadar

Ludányi István

 Bártender, Flair Bártender oktató

Ludányi István – mesterbartender

Több mint 15 éves bartenderi és oktatói tapasztalat. A Mojito Mixer Iskola résztulajdonosa, oktatója. Számos magyar és nemzetközi szakmai verseny győztese, helyezettje:

Szakmai Elismerések:

Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség 2008.  „Magyar Gasztronómiáért” érdemérem

Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség 2012.  Mester Bártender   cím

A mixer tanfolyamok mellett  a Gasztronégyes Kft. ügyvezetőjeként – igényes koktél – szerviz szolgáltatás különböző formáit kínálja a tisztelt megrendelők számára.

+36/709430877

Ludányi Döntés

Hajdu Péter

Barista Akadémia Vezető

Közel tizennégy éve foglalkozom a bár szakmával. Barista és Bártenderként dolgoztam Budapest Frekventáltabb éttermeiben és bárjaiban. Két ízben képviseltem Magyarországot Barista Világbajnokságon illetve, sok hazai versenyen megfordultam, az utóbbi időben már ezek zsűrizésében veszek részt. Az iskola vezetése és az oktatás mellett tanácsadással is foglalkozom vendéglátó egységek számára, legyen szó a bár kialakításáról, vagy egy profi kávégép beszerzéséről vagy akár az alkalmazottak kiképzéséről. Ha bármiben segítségedre lehetek kérlek fordulj hozzám bizalommal.

+36/20-475-1481

Hajdu Péter

Nagy Tamás

Barista, Bártender, Flair Bártender oktató

2006-ban kezdtem beleásni magam a báros szakma rejtelmeibe. Kezdetben a kevert italok és a kávék készítését sajátítottam el, amiket több versenyen és Magyarország számos nagyvárosának bárjaiban tudtam hasznosítani.Későbbiekben az oktatás lett a fő irányvonal. Mára már számtalan kávézó és bár személyzetének felkészítésével büszkélkedhetünk.

+36/70-866-6586

Nagy Tamás

Rólunk írták