Alapfokú barista tanfolyam – 2019.12.11. – Budapest

Alapfokú Barista Tanfolyam

Tekintsd meg a tanfolyam tematikáját

 

Ingyenes továbbképzéseink:

  • Pincér tréning
  • Standolás és elszámoltatás tréning
  • Free pouring tréning
  • Angol bárszaknyelv tréning
  • Kommunikációs tréning

Vegyél részt ingyen a továbbképzési tréningeken és fejleszd tudásod!

Részletek

Képzésünk a Fővárosi Munkaügyi Központ által regisztrált tanfolyam.

Személyesen szeretnél jelentkezni az elektronikus megoldás helyett?

Címünk: 1071 Budapest, Lövölde tér 2.
Email: [email protected]
Telefonszám (H-P, 10:00-18:00): 06 20 355 8400

  • A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség mester bártendereitől tanulhatsz,
  • Hallgatóink visszajelzései alapján a legjobb ár/érték arányú tanfolyamok
  • Nálunk nincs vizsgadíj
  • Minden hallgatónk számára részletfizetési lehetőséget biztosítunk
  • A tanfolyam elvégzése után hazai és nemzetközi munkalehetőséget ajánlunk Neked
  • Ingyenesen vehetsz részt tréningeinken korlátlan alkalommal
  • Nálunk lépcsőzetes oktatási rendszer működik, tehát az alapfoktól a profi/haladó szintig elkísérünk
  • Nemzetközi referenciával rendelkezünk, hallgatóink több mint 20 országban dolgoznak
  • Oktatóink és hallgatóink számos hazai és nemzetközi mixer versenyen rangos helyezéseket értek el
  • A nálunk elköltött pénz garantáltan nem kiadás, hanem BEFEKTETÉS

A képzés tematikája körülbelül 30% elmélet és 70% gyakorlatra épül, az oktatás csoportonként maximum 6 fős létszámmal indul, a képzés időtartama 6 hét, heti 1 alkalom, alkalmanként 3 óra. A tanfolyam végén hallgatóink elméleti és gyakorlati vizsgát tesznek, sikeres vizsga esetén magyar-angol nyelvű nemzetközi barista tanúsítványt állítunk ki. A Barista Akadémia által használt tananyag a Nemzetközi Kávészövetség (SCA) által meghatározott sztenderdek alapján lett összeállítva.

A részletfizetési kedvezmény minden hallgatónk számára biztosított.
A Mojito kedvezménykártya ezen tanfolyamunknál felhasználható.

képzés helyszíne: 1071 Budapest, Lövölde tér 2.térkép

 

Jelentkezés:

A mixer és barista tanfolyamokra bármikor beiratkozhatsz személyesen a Mojito Mixeriskolában és a Barista Akadémián, hétfőtől – péntekig, 10 és 18 óra között valamint a tanfolyam kezdés napján 16:00-17:00 óra között. Nincs más teendőd, csak telefonálj ránk a +36203558400-ás számon, válaszd ki a megfelelő időpontot és látogass el hozzánk!

Információ:
[email protected]
06/20-355-8400
(H-P, 10:00-18:00)

HASZNÁLD KI a továbbképzési tréningeket, amelyeket most minden hallgatónknak ajándékba adunk!
  • Angol bárszaknyelv tréning
  • Pincér tréning
  • Free pouring tréningek profi oktatókkal, korlátlan alkalommal
  • Standolás és elszámoltatás
  • Flair

Vegyél részt ingyen a továbbképzési tréningeken és fejleszd tudásod!

A barista képzés tematikája:

I. óra: Elméleti óra a beiratkozás napján. A cserjétől a csészéig:

  • kávéfajták eredete és kialakulása
  • kávétörténelem
  • feldolgozási formák
  • pörkölési formák
  • ízjellemzők
  • kávézók, trendek
  • tévhitek és titkok a kávé világából
  • espresso gépek fejlődése és kialakulása

II. óra:

  • speciality kávé kóstolás
  • illatteszt
  • munkafelület felkészítése
  • espresso minőség, őrlő állítás
  • zárási folyamatok

III. óra:

  • speciality kávé kóstolás
  • illatteszt
  • munkafelület felkészítése
  • espresso minőség, őrlő állítás
  • tökéletes tejhab készítése
  • klasszikus cappuccino öntés
  • zárási folyamatok

IV. óra:

  • speciality kávé kóstolás
  • illatteszt
  • munkafelület felkészítése
  • tökéletes tejhab készítése
  • klasszikus cappuccino öntés
  • csokoládé topping, díszítés
  • zárási folyamatok

V. óra:

  • speciality kávé kóstolás
  • illatteszt
  • munkafelület felkészítése
  • tökéletes tejhab készítése
  • klasszikus cappuccino öntés
  • standard kávéitalok: espresso, cafe lungo, cappuccino, americano, doppio, cafe latte, cafe latte macchiato, espresso macchiato, melange, cortado, flat white
  • zárási folyamatok

VI. óra:

  • speciality kávé kóstolás
  • illatteszt
  • munkafelület felkészítése
  • tökéletes tejhab készítése
  • klasszikus cappuccino öntés
  • kávékülönlegességek és alkoholos kávéitalok
  • zárási folyamatok

VII. óra: vizsga

  • elmélet (teszteld tudásod)
  • gyakorlat (őrlő állítás, tökéletes cappuccino szervírozása)