- A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség mester bártendereitől tanulhatsz,
- Hallgatóink visszajelzései alapján a legjobb ár/érték arányú tanfolyamok
- Nálunk nincs vizsgadíj
- Minden hallgatónk számára részletfizetési lehetőséget biztosítunk
- A tanfolyam elvégzése után hazai és nemzetközi munkalehetőséget ajánlunk Neked
- Ingyenesen vehetsz részt tréningeinken korlátlan alkalommal
- Nálunk lépcsőzetes oktatási rendszer működik, tehát az alapfoktól a profi/haladó szintig elkísérünk
- Nemzetközi referenciával rendelkezünk, hallgatóink több mint 20 országban dolgoznak
- Oktatóink és hallgatóink számos hazai és nemzetközi mixer versenyen rangos helyezéseket értek el
- A nálunk elköltött pénz garantáltan nem kiadás, hanem BEFEKTETÉS
Alapfokú barista tanfolyam – Békéscsaba – 2020.01.15. 16:00
Tekintsd meg a tanfolyam tematikáját
Ingyenes továbbképzéseink:
- Pincér tréning
- Standolás és elszámoltatás tréning
- Free pouring tréning
- Angol bárszaknyelv tréning
- Kommunikációs tréning
Vegyél részt ingyen a továbbképzési tréningeken és fejleszd tudásod!
Képzésünk a Fővárosi Munkaügyi Központ által regisztrált tanfolyam.
Személyesen szeretnél jelentkezni az elektronikus megoldás helyett?
Jelentkezés és információ
Telefonszám +3670 943 0877
Email: [email protected]
A képzés tematikája körülbelül 30% elmélet és 70% gyakorlatra épül, az oktatás csoportonként maximum 6 fős létszámmal indul, a képzés időtartama 6 hét, heti 1 alkalom, alkalmanként 3 óra. A tanfolyam végén hallgatóink elméleti és gyakorlati vizsgát tesznek, sikeres vizsga esetén magyar-angol nyelvű nemzetközi barista tanúsítványt állítunk ki. A Barista Akadémia által használt tananyag a Nemzetközi Kávészövetség (SCA) által meghatározott sztenderdek alapján lett összeállítva.
A részletfizetési kedvezmény minden hallgatónk számára biztosított.
A Mojito kedvezménykártya ezen tanfolyamunknál felhasználható.
Jelentkezés:
Telefonszám +3670 943 0877
Email: [email protected]
HASZNÁLD KI a továbbképzési tréningeket, amelyeket most minden hallgatónknak ajándékba adunk!
- Angol bárszaknyelv tréning
- Pincér tréning
- Free pouring tréningek profi oktatókkal, korlátlan alkalommal
- Standolás és elszámoltatás
- Flair
Vegyél részt ingyen a továbbképzési tréningeken és fejleszd tudásod!
A barista képzés tematikája:
I. óra: Elméleti óra a beiratkozás napján. A cserjétől a csészéig:
- kávéfajták eredete és kialakulása
- kávétörténelem
- feldolgozási formák
- pörkölési formák
- ízjellemzők
- kávézók, trendek
- tévhitek és titkok a kávé világából
- espresso gépek fejlődése és kialakulása
II. óra:
- speciality kávé kóstolás
- illatteszt
- munkafelület felkészítése
- espresso minőség, őrlő állítás
- zárási folyamatok
III. óra:
- speciality kávé kóstolás
- illatteszt
- munkafelület felkészítése
- espresso minőség, őrlő állítás
- tökéletes tejhab készítése
- klasszikus cappuccino öntés
- zárási folyamatok
IV. óra:
- speciality kávé kóstolás
- illatteszt
- munkafelület felkészítése
- tökéletes tejhab készítése
- klasszikus cappuccino öntés
- csokoládé topping, díszítés
- zárási folyamatok
V. óra:
- speciality kávé kóstolás
- illatteszt
- munkafelület felkészítése
- tökéletes tejhab készítése
- klasszikus cappuccino öntés
- standard kávéitalok: espresso, cafe lungo, cappuccino, americano, doppio, cafe latte, cafe latte macchiato, espresso macchiato, melange, cortado, flat white
- zárási folyamatok
VI. óra:
- speciality kávé kóstolás
- illatteszt
- munkafelület felkészítése
- tökéletes tejhab készítése
- klasszikus cappuccino öntés
- kávékülönlegességek és alkoholos kávéitalok
- zárási folyamatok
VII. óra: vizsga
- elmélet (teszteld tudásod)
- gyakorlat (őrlő állítás, tökéletes cappuccino szervírozása)
Barista és Mixertanfolyamok
- Akció!
- Akció!