Ingyenes Tréning Nap Június 20-án (free pouring, angol bárszaknyelv és még sok más)
2018. május 23. 00:00
Szeretnél előnyt szerezni a munkaerőpiacon? Bármixerként és baristaként szükséged lehet plusz tudásra. Ha már a Mojito Mixeriskola és a Barista Akadémia tanulója vagy, akkor a június 20.-i tréning napunkon teljes ingyen vehetsz részt. A programok között lesz pincér-, standolás és elszámoltatás-, free pouring és angol bárszaknyelv tréning is. Ha még nem vagy hallgatónk, de szívesen képeznéd magad nálunk, akkor látogass el hozzánk nyitvatartási időben bármikor és iratkozz be a barista- és mixer tanfolyamainkra. Jól fizető szakma, részletfizetés, munkaajánlat és új barátok! Várunk sok szeretettel!
Időpont: 2018. június 20., szerda 15 órától
Helyszín: Mojito Mixeriskola, Barista Akadémia
(1071 Budapest, Lövölde tér 2.)
15:00 Standolás és elszámoltatás tréning:
Az italok mellett a bár szerves része az üzlet megfelelő, nyereséges működtetése. Ezen a tréningen a bár gazdasági működését, az árképzést, a leltárazást és a standolást beszéljük át. A stand nagyon fontos része az üzlet és a bárpult működtetésének, mert ezáltal számos hasznos információhoz jutunk. Látjuk a termékek értékesítési eredményeit, amelyből kiderül az iránta való érdeklődés. A bevétel napi elszámoltatása fontos feladatai közé tartozik egy baristának vagy bartendernek. A bárpult zavartalan működéséhez, a jó értékesítési eredmény eléréséhez, a megfelelő hozam termeléséhez nélkülözhetetlen a precíz, rendszeres és a tudatos felkészülés. A barista és mixer tanfolyamok fontos kiegészítő tréningje, így minden hallgatónknak figyelmébe ajánljuk.
16:00 Pincér tréning:
Egy bartendernek az italok ismerete és megfelelő elkészítése mellett gondoskodnia kell az ital eljutásáról a vendég asztalához. Az egyik legfontosabb feladat a bár életében. Ahhoz, hogy ez zökkenőmentesen menjen, a pincér tréningen bárfeladatok gyakorlásával megtanulsz magabiztosan közlekedni az asztalok között. A tanfolyamon megismered még a kiszolgálás menetét, az italajánlás szempontjait, a megfelelő rendelésfelvételt, a báritalok felszolgálását és a számlázást. Ez a tudás mindenképp hasznodra lesz akár barista képzést, akár mixer tanfolyamot végeztél.
17:00 Angol bárszaknyelv tréning:
A vendéglátás és a koktélozás ma már nemzetközi szintre emelkedett, így elengedhetetlen egy bártendernek az angol nyelvtudás ismerete és használata. Az angol bárszaknyelv tréningen a hallgatók bár szituációs feladatokat oldanak meg angol nyelven, hogy munkájuk során ezeket az ismereteket majd éles helyzetekben is kamatoztatni tudják. A tréning fő pontjai, a vendéggel való kommunikáció, a báreszközök, az italajánlás, a rendelésfelvétel, az italkészítési technikák és a konfliktus helyzetek kezelése angol nyelven.
18:30 Free pouring tréning:
A látványos mixermunka elengedhetetlen része a szabad töltéstechnika, vagyis a free pouring. A tréning célja, a gyors, látványos és pontos koktél készítés mérce nélkül. A mérce nélküli töltéstechnika elsajátításával, meggyorsíthatjuk a koktélok elkészítését és akár 3-4-szer gyorsabbak lehetünk mint egy klasszikus mixer. De nemcsak a mixer képzésen résztvevőknek ajánlott, hanem a barista tanfolyam hallgatóinak is, mivel a standard kávéitalok mellett számos alkoholos kávéitalt is készíthetnek, amihez shakert, mércét és egyéb báreszközök is szükségesek.
Ha még nem vagy a Barista Akadémia vagy a Mojito Mixeriskola hallgatója, de szeretnél az lenni, akkor gyere el június 18.-ig és iratkozz be személyesen a barista és mixertanfolyamainkra. A tanfolyamok végén nemzetközi magyar-angol nyelvű bizonyítványt és munkaajánlatot is kapsz!
Tanfolyamaink: alapfokú, gyorsított, haladó, latte art, egyéni/VIP, kedvezményes Kettő az egyben: barista és mixertanfolyam, Barista MasterClass, American Bartending képzés, illetve Profi Barista Csomag és Profi Mixer Csomag, amiben ajándék tanfolyamot is kapsz.
Barista és Mixer tanfolyam jelentkezési határidő:
június 18., hétfő 16 óra
Kövess minket facebookon és instagramon is!
Információ:
+3620 355 8400
[email protected]
www.mojito.hu
www.baristaakademia.hu
Ezek is érdekelhetnek
Ki az a bartender? – A bartending története 7 pontban!
Bartenderek – A koktélok művészei A bartenderek olyan szakemberek, akik italokat készítenek és szolgálnak fel az embereknek. Az italok készítése magában foglalja a különböző összetevők kombinálását, a technikák alkalmazását és a báreszközök használatát. A bartenderek munkája nemcsak az italok előkészítésére és szervírozására korlátozódik, hanem az ügyfelek szórakoztatására is. A legjobb bartenderek művészekként keverik a koktélokat, […]
Bővebben...
Hugo Koktél – Recept – Történet – Elkészítés
A közkedvelt Hugo Koktél és minden amit tudni kell róla! A Hugo koktél egy pezsgő olaszos spricc, amely bodza likőrrel és Prosecco-val készül! Egy tökéletes frissítő ital. Ez a koktél a frissítő szó szinonímája. Ha szereted a pezsgő alapú spricceket, akkor azonnal próbáld ki a Hugo koktélt ! Ez az olasz koktél az Aperol Spricc rokona, és véleményünk szerint még […]
Bővebben...
Egy örök klasszikus: Az Americano – Történet – Elkészítés – Recept
Honnan ered? Hogyan készítik? Tippek és trükkök az Americano koktélhoz! Az Americano egy gyengéd bevezetés a Campari egyedi és keserű ízébe. Ez egy lenyűgöző ital, hosszú és gazdag történelemmel, és ez volt az első koktél, amelyet a James Bond-regények említenek. Egy ikonikus és páratlan aperitif , amelyet bármilyen étkezés előtt fogyaszthatunk. Maga a koktél receptje rendkívül […]
Bővebben...
A Cuba Libre története és elkészítési módja – Recept!
A világ legnépszerűbb koktélja a Cuba Libre! A Cuba Libre története: Az Egyesült Államokban klasszikus rum és kóla néven ismert Cuba Libre az egyik legnépszerűbb ital. Bárhol megtalálható, a főiskolai hallgatók műanyag poharaitól kezdve a helyi bárokon át a csúcskategóriás, divatos üdülőhelyekig. Frissítő, finom, és egyszerűen elkészíthető. A Bacardi Brand Master, David Cid szerint a […]
Bővebben...