Barion Pixel
menu

Dolgozz a szállodaipar/vendéglátás területén Nagy-Britanniában!

2018. december 10. 00:00

Nem csak szakmai tapasztalattal rendelkező munkavállalók elhelyezésére van lehetőség, hanem várjuk olyan kollégák jelentkezését is, akik minimális, vagy egyáltalán nem rendelkeznek tapasztalattal a szállodaipar-vendéglátás területén!

A munkaadók elsősorban vidéki szállodák, éttermek.

 

Kiket keresünk?

Felszolgáló, főpincér, étteremvezető

Szobalány, takarító, szobaasszony/floor supervisor

Konyhai kisegítő, cukrász, pék, segédszakács, szakács, séfhelyettes, konyhafőnök

Recepciós

General Assistant “mindenes” munkakör. Itt általában a reggeliztető felszolgáló pozíciótól, a housekeeping-en át a konyhai kisegítés is a feladatok közé tartozik.

Masszőr

 

Fontos: a legalább alap-társalgási szintű angol nyelvtudás elengedhetetlen!

Angolul beszélő szakácsokra mindig nagy szükség van az Egyesült Királyságban, ezért amennyiben nem megfelelő a nyelvtudásod, akkor nyelvi felkészítéssel segítünk a munkavállalásban! További részletekért kattints a Pincérakadémia honlapjára!

Az általunk közvetített munkák minden esetben “live in” pozíciók, ami azt jelenti, hogy a munkaadó biztosít szállást+étkezést minimális térítési díj fejében, így nem Neked kell albérletet keresned a kiutazás előtt, csak egyszerűen csomagolni, és kiutazni és dolgozni.

 

A munkaszerződések határozatlan idejűek, általában 40 óra/hét a munkaidő, heti 2 pihenőnappal.

A minimálbér jelenleg Angliában bruttó 7.20 £/óra (25 év felett).

A kiszámolt összeg lehet több, hiszen a vendéglátásban a legtöbb pozíció borravalós, illetve emelhetik a fizetést a túlórák, hétvégék, ünnepnapok. Minimálbért általában alap pozíciókban fizetnek: pincér, konyhai kisegítő, szobalány, segédszakács, general assistant, recepciós, továbbá pályakezdőnek, tapasztalattal nem rendelkező, vagy az adott pozícióban minimális szakmai tapasztalattal bíró, angolul gyengébben beszélő dolgozónak.

 

Lehetőség van nálunk magasabb pozíciókat is megpályázni, ami természetesen magasabb fizetést jelent, mint a minimálbér.

Forrás: gmnhungary.hu

Ezek is érdekelhetnek

2023. március 17., 14:45
Ki az a bartender? – A bartending története 7 pontban!

Bartenderek – A koktélok művészei A bartenderek olyan szakemberek, akik italokat készítenek és szolgálnak fel az embereknek. Az italok készítése magában foglalja a különböző összetevők kombinálását, a technikák alkalmazását és a báreszközök használatát. A bartenderek munkája nemcsak az italok előkészítésére és szervírozására korlátozódik, hanem az ügyfelek szórakoztatására is. A legjobb bartenderek művészekként keverik a koktélokat, […]

Bővebben...

2023. január 24., 20:33
Hugo Koktél – Recept – Történet – Elkészítés

A közkedvelt Hugo Koktél és minden amit tudni kell róla! A Hugo koktél egy pezsgő olaszos spricc, amely bodza likőrrel és Prosecco-val készül! Egy tökéletes frissítő ital. Ez a koktél a frissítő szó szinonímája. Ha szereted a pezsgő alapú spricceket, akkor azonnal próbáld ki a Hugo koktélt ! Ez az olasz koktél az Aperol Spricc rokona, és véleményünk szerint még […]

Bővebben...

2023. január 19., 15:51
Egy örök klasszikus: Az Americano – Történet – Elkészítés – Recept

Honnan ered? Hogyan készítik? Tippek és trükkök az Americano koktélhoz! Az Americano egy gyengéd bevezetés a Campari egyedi és keserű ízébe. Ez egy lenyűgöző ital, hosszú és gazdag történelemmel, és ez volt az első koktél, amelyet a James Bond-regények említenek. Egy ikonikus és páratlan  aperitif , amelyet bármilyen étkezés előtt fogyaszthatunk. Maga a koktél receptje rendkívül […]

Bővebben...

2023. január 10., 16:10
A Cuba Libre története és elkészítési módja – Recept!

A világ legnépszerűbb koktélja a Cuba Libre! A Cuba Libre története: Az Egyesült Államokban klasszikus rum és kóla néven ismert Cuba Libre az egyik legnépszerűbb ital. Bárhol megtalálható, a főiskolai hallgatók műanyag poharaitól kezdve a helyi bárokon át a csúcskategóriás, divatos üdülőhelyekig. Frissítő, finom, és egyszerűen elkészíthető. A Bacardi Brand Master, David Cid szerint a […]

Bővebben...