Dolgozz a szállodaipar/vendéglátás területén Nagy-Britanniában!
2018. december 10. 00:00
Nem csak szakmai tapasztalattal rendelkező munkavállalók elhelyezésére van lehetőség, hanem várjuk olyan kollégák jelentkezését is, akik minimális, vagy egyáltalán nem rendelkeznek tapasztalattal a szállodaipar-vendéglátás területén!
A munkaadók elsősorban vidéki szállodák, éttermek.
Kiket keresünk?
Felszolgáló, főpincér, étteremvezető
Szobalány, takarító, szobaasszony/floor supervisor
Konyhai kisegítő, cukrász, pék, segédszakács, szakács, séfhelyettes, konyhafőnök
Recepciós
General Assistant “mindenes” munkakör. Itt általában a reggeliztető felszolgáló pozíciótól, a housekeeping-en át a konyhai kisegítés is a feladatok közé tartozik.
Masszőr
Fontos: a legalább alap-társalgási szintű angol nyelvtudás elengedhetetlen!
Angolul beszélő szakácsokra mindig nagy szükség van az Egyesült Királyságban, ezért amennyiben nem megfelelő a nyelvtudásod, akkor nyelvi felkészítéssel segítünk a munkavállalásban! További részletekért kattints a Pincérakadémia honlapjára!
Az általunk közvetített munkák minden esetben “live in” pozíciók, ami azt jelenti, hogy a munkaadó biztosít szállást+étkezést minimális térítési díj fejében, így nem Neked kell albérletet keresned a kiutazás előtt, csak egyszerűen csomagolni, és kiutazni és dolgozni.
A munkaszerződések határozatlan idejűek, általában 40 óra/hét a munkaidő, heti 2 pihenőnappal.
A minimálbér jelenleg Angliában bruttó 7.20 £/óra (25 év felett).
A kiszámolt összeg lehet több, hiszen a vendéglátásban a legtöbb pozíció borravalós, illetve emelhetik a fizetést a túlórák, hétvégék, ünnepnapok. Minimálbért általában alap pozíciókban fizetnek: pincér, konyhai kisegítő, szobalány, segédszakács, general assistant, recepciós, továbbá pályakezdőnek, tapasztalattal nem rendelkező, vagy az adott pozícióban minimális szakmai tapasztalattal bíró, angolul gyengébben beszélő dolgozónak.
Lehetőség van nálunk magasabb pozíciókat is megpályázni, ami természetesen magasabb fizetést jelent, mint a minimálbér.
Forrás: gmnhungary.hu
Ezek is érdekelhetnek
Ki az a bartender? – A bartending története 7 pontban!
Bartenderek – A koktélok művészei A bartenderek olyan szakemberek, akik italokat készítenek és szolgálnak fel az embereknek. Az italok készítése magában foglalja a különböző összetevők kombinálását, a technikák alkalmazását és a báreszközök használatát. A bartenderek munkája nemcsak az italok előkészítésére és szervírozására korlátozódik, hanem az ügyfelek szórakoztatására is. A legjobb bartenderek művészekként keverik a koktélokat, […]
Bővebben...
Hugo Koktél – Recept – Történet – Elkészítés
A közkedvelt Hugo Koktél és minden amit tudni kell róla! A Hugo koktél egy pezsgő olaszos spricc, amely bodza likőrrel és Prosecco-val készül! Egy tökéletes frissítő ital. Ez a koktél a frissítő szó szinonímája. Ha szereted a pezsgő alapú spricceket, akkor azonnal próbáld ki a Hugo koktélt ! Ez az olasz koktél az Aperol Spricc rokona, és véleményünk szerint még […]
Bővebben...
Egy örök klasszikus: Az Americano – Történet – Elkészítés – Recept
Honnan ered? Hogyan készítik? Tippek és trükkök az Americano koktélhoz! Az Americano egy gyengéd bevezetés a Campari egyedi és keserű ízébe. Ez egy lenyűgöző ital, hosszú és gazdag történelemmel, és ez volt az első koktél, amelyet a James Bond-regények említenek. Egy ikonikus és páratlan aperitif , amelyet bármilyen étkezés előtt fogyaszthatunk. Maga a koktél receptje rendkívül […]
Bővebben...
A Cuba Libre története és elkészítési módja – Recept!
A világ legnépszerűbb koktélja a Cuba Libre! A Cuba Libre története: Az Egyesült Államokban klasszikus rum és kóla néven ismert Cuba Libre az egyik legnépszerűbb ital. Bárhol megtalálható, a főiskolai hallgatók műanyag poharaitól kezdve a helyi bárokon át a csúcskategóriás, divatos üdülőhelyekig. Frissítő, finom, és egyszerűen elkészíthető. A Bacardi Brand Master, David Cid szerint a […]
Bővebben...