Barion Pixel
menu

Mixer tanfolyam beiratkozás: december 5.

2018. november 19. 00:00

Mire számíthatsz ha a Mojito Mixeriskolát választod?

Mixer tanfolyamaink mindig jó hangulatban telnek, de ez persze nem válik a profizmus rovására. Oktatóink tudásuk legjavát igyekeznek átadni Nektek és, ha szorgalmasan gyakoroltok és odafigyeltek az órán, akkor a 12. hét végére már nem okozhat gondot egy Bloody Mary  vagy egy Rob Roy elkészítése sem. Alap képzésünkhöz nem szükséges semmilyen előzetes tapasztalat vagy tudás, így hobby-mixereknek is kítűnő választás. A bizonyítvány, amit a sikeres vizsga után kapsz, magyar-angol nyelvű, így külföldön is segíthet az elhelyezkedsében. Ha elég talpraesettnek érzed magad a vendéglátáshoz, akkor nincs más hátra, mint hogy papírod is legyen róla!

Alap mixer tanfolyamunk tematikája:

  • Hallgatóink megismerkedhetnek a koktéltörténelemmel, a bárkultúra kialakulásával, bárok fajtáival, berendezésükkel, és a bárban használatos eszközökkel.
  • Italismeret és italtörténelem. A bárban használt italok hol, hogyan, miből készülnek, kategóriáik, típusaik, minőségi besorolásaik. (rum, vodka, tequila, whisky, gin, pezsgõ, borok, cognac, pálinka, likõr, vermouth, cachaca, ánizs alapú italok, koktél szirupok, pre-mixek, gyümölcs pürék).
  • Reális bárhasználat, a báreszközök használatának és a koktélkészítési technikáknak a szakszerű elsajátítása
  • Gyakorlati óráinkon a standard és a modern bartending elemeit ötvözve, a világ legnépszerűbb koktéljainak elkészítése
  • Különböző munkafolyamatok összehangolása a vendég érkezésétől a távozásáig
  • Szervírozási módok, díszítések
  • Working flair ismeretek
  • Free pouring töltés (mérce nélkül pontosan)
  • Barista alapismeretek
  • Vaktesztek, italfelismerés illat alapján
  • Gyakorlati óráinkon, az italkeverés mellet megtanulhatod a bár összes italának szakszerű szervírozását, díszítését.
  • Ismétlés, gyakorlás, felkészülés a vizsgára

Következő   tanfolyamunk   december   5-én   indul,
jelentkezési   határidő   december   5.   17:00.
Első   óra:   december   5.   17:00-20:00.

Jelenleg induló képzéseink:

Alap mixer tanfolyam
képzés időtartama: 12 hét
képzés beosztása: heti 1 alkalom, alkalmanként 3 óra
képzés ára: 85.000.-

Gyorsított mixer tanfolyam
képzés időtartama: 6 hét
képzés beosztása: heti 1 alkalom, alkalmanként 6 óra
képzés ára: 95.000.-

Haladó mixer tanfolyam
képzés időtartama: 8 hét
képzés beosztása: heti 1 alkalom, alkalmanként 3 óra
képzés ára: 85.000.-

Egyéni mixer tanfolyam
képzés időtartama: egyéni
képzés beosztása: hétköznap délelőttönként 11:00-tól
képzés ára: 130.000.-

Profi Mixer Csomag
képzés időtartama: (12 hét alap tanfolyam+ 8 hét haladó) 20 hét + 5 hét American Bartending
képzés beosztása: heti 1 alkalom, alkalmanként 3 óra
képzés ára: 170.000.- ( Az ár tartalmazza az ajándék American Bartending képzést is.)

2in1 (barista és mixer) tanfolyam KEDVEZMÉNNYEL
képzés időtartama: 12 hét
képzés beosztása: 6 hétig heti 2 alkalom, alkalmanként 3 óra, utána heti 1 alkalom, alkalmanként 3 óra
képzés ára: 140.000.-

Áraink forintban értendők, tartalmazzák a vizsgadíjat és a jegyzetek árát – így egyéb költség a tanfolyammal kapcsolatban nem merülhet fel. Lehetőség van részletfizetésre is, ezesetben a beiratkozáskor szükséges kezdőrészlet 30.000.-, egyéni tanfolyam esetében a tanfolyam díjának a fele, tehát 65.000.-

Jelentkezni személyesen tudtok a tanfolyam helyszínén: 1071 Budapest, Lövölde tér 2., Mojito Mixeriskola és Barista Akadémia. Jelentkezz minél hamarabb, férőhelyeink korlátozottak, mert biztosak szeretnénk lenni abban, hogy mindenki kellő figyelmet és támogatást kap a tanfolyam során.

További információ:
06/20-355-8400
[email protected]

www.mojito.hu
www.baristaakademia.hu

Ezek is érdekelhetnek

2023. március 17., 14:45
Ki az a bartender? – A bartending története 7 pontban!

Bartenderek – A koktélok művészei A bartenderek olyan szakemberek, akik italokat készítenek és szolgálnak fel az embereknek. Az italok készítése magában foglalja a különböző összetevők kombinálását, a technikák alkalmazását és a báreszközök használatát. A bartenderek munkája nemcsak az italok előkészítésére és szervírozására korlátozódik, hanem az ügyfelek szórakoztatására is. A legjobb bartenderek művészekként keverik a koktélokat, […]

Bővebben...

2023. január 24., 20:33
Hugo Koktél – Recept – Történet – Elkészítés

A közkedvelt Hugo Koktél és minden amit tudni kell róla! A Hugo koktél egy pezsgő olaszos spricc, amely bodza likőrrel és Prosecco-val készül! Egy tökéletes frissítő ital. Ez a koktél a frissítő szó szinonímája. Ha szereted a pezsgő alapú spricceket, akkor azonnal próbáld ki a Hugo koktélt ! Ez az olasz koktél az Aperol Spricc rokona, és véleményünk szerint még […]

Bővebben...

2023. január 19., 15:51
Egy örök klasszikus: Az Americano – Történet – Elkészítés – Recept

Honnan ered? Hogyan készítik? Tippek és trükkök az Americano koktélhoz! Az Americano egy gyengéd bevezetés a Campari egyedi és keserű ízébe. Ez egy lenyűgöző ital, hosszú és gazdag történelemmel, és ez volt az első koktél, amelyet a James Bond-regények említenek. Egy ikonikus és páratlan  aperitif , amelyet bármilyen étkezés előtt fogyaszthatunk. Maga a koktél receptje rendkívül […]

Bővebben...

2023. január 10., 16:10
A Cuba Libre története és elkészítési módja – Recept!

A világ legnépszerűbb koktélja a Cuba Libre! A Cuba Libre története: Az Egyesült Államokban klasszikus rum és kóla néven ismert Cuba Libre az egyik legnépszerűbb ital. Bárhol megtalálható, a főiskolai hallgatók műanyag poharaitól kezdve a helyi bárokon át a csúcskategóriás, divatos üdülőhelyekig. Frissítő, finom, és egyszerűen elkészíthető. A Bacardi Brand Master, David Cid szerint a […]

Bővebben...