Munkalehetőség Máltán!
2018. december 21. 00:00
Állandó munkalehetőségek Málta Szigetén
Elképzelted már magad, hogy egy gyönyörű mediterrán üdülőhelyen, népszerű éjszakai klubban vagy luxus étteremben dolgozol? Keresünk angolul jól beszélő, tapasztalattal rendelkező jelentkezőket az alábbi pozíciókra:
- szakács (Chef, Sous Chef, Chef de Partie)
- felszolgáló
- bartender
- takarító személyzet
Az ideális jelölt:
- energikus
- motivált
- pozitív és vevőorientált hozzáállású
- érvényes fényképes igazolvánnyal rendelkezik
- vállalja a rugalmas munkaidő beosztást (5+2 nap, vagy 6+1 nap, túlóra, éjszakai munkavégzés stb.)
Bérezés:
- Sous Chef – €1,800-2,200/hó
- Chef Tournant – €1,600-1,800/hó
- Pastry Chef – €1,600-1,800/hó
- Chef de Partie – €1,350-1,650/hó
- Commis (konyhai kisegítő) – €800-1,000/hó
- Chef de Rang – €1,000-1,350/hó
- felszolgálók/mixerek – 5.5-7.5 €/óra
- takarító személyzet – 4.5-6.5 €/óra
Szolgáltatásunk nem jár semmilyen díjfizetési kötelezettséggel, a munkaszerződések kizárólag a munkáltató és munkavállaló között köttetnek.
Amennyiben szeretnéd megpályázni a munkalehetőséget, küldj angol nyelvű fényképes önéletrajzdat a [email protected] e-mail címre, a tárgyban pedig jelöld meg, hogy a Máltai munkákra jelentkezel!
Ezek is érdekelhetnek
Ki az a bartender? – A bartending története 7 pontban!
Bartenderek – A koktélok művészei A bartenderek olyan szakemberek, akik italokat készítenek és szolgálnak fel az embereknek. Az italok készítése magában foglalja a különböző összetevők kombinálását, a technikák alkalmazását és a báreszközök használatát. A bartenderek munkája nemcsak az italok előkészítésére és szervírozására korlátozódik, hanem az ügyfelek szórakoztatására is. A legjobb bartenderek művészekként keverik a koktélokat, […]
Bővebben...
Hugo Koktél – Recept – Történet – Elkészítés
A közkedvelt Hugo Koktél és minden amit tudni kell róla! A Hugo koktél egy pezsgő olaszos spricc, amely bodza likőrrel és Prosecco-val készül! Egy tökéletes frissítő ital. Ez a koktél a frissítő szó szinonímája. Ha szereted a pezsgő alapú spricceket, akkor azonnal próbáld ki a Hugo koktélt ! Ez az olasz koktél az Aperol Spricc rokona, és véleményünk szerint még […]
Bővebben...
Egy örök klasszikus: Az Americano – Történet – Elkészítés – Recept
Honnan ered? Hogyan készítik? Tippek és trükkök az Americano koktélhoz! Az Americano egy gyengéd bevezetés a Campari egyedi és keserű ízébe. Ez egy lenyűgöző ital, hosszú és gazdag történelemmel, és ez volt az első koktél, amelyet a James Bond-regények említenek. Egy ikonikus és páratlan aperitif , amelyet bármilyen étkezés előtt fogyaszthatunk. Maga a koktél receptje rendkívül […]
Bővebben...
A Cuba Libre története és elkészítési módja – Recept!
A világ legnépszerűbb koktélja a Cuba Libre! A Cuba Libre története: Az Egyesült Államokban klasszikus rum és kóla néven ismert Cuba Libre az egyik legnépszerűbb ital. Bárhol megtalálható, a főiskolai hallgatók műanyag poharaitól kezdve a helyi bárokon át a csúcskategóriás, divatos üdülőhelyekig. Frissítő, finom, és egyszerűen elkészíthető. A Bacardi Brand Master, David Cid szerint a […]
Bővebben...