HírekUncategorized

EZ KATASZTRÓFA! 45000 HORDÓ JIM BEAM LÁNGOLT.

By július 24, 2019 augusztus 12th, 2019 No Comments

Július elején történt a baleset, amely során a Kentucky állambeli whiskey raktár és tartalma teljesen leégett. Szerencsére a négy raktár közül csak egyben pusztított a tűz. A több megyéből a helyszínre vezényelt tűzoltók hősies munkájának köszönhetően a másik három raktár megmenekült. Azonban még így is 45000 hordó Kentucky Bourbon a lángok martalékává vált. Egyes beszámolók szerint villámcsapás érte a raktárt. A cég sajtóközleménye szerint palackozás előtti Jim Beam tételek lettek oda. Azonban hangsúlyozták, hogy a fogyasztóknak nincs miért aggódni, el tudják látni a piacot.
Sajnos több gyártónál is történtek már ilyesfajta balesetek. Az alkoholkészítés nagyon veszélyes üzem. A párolgó alkohol miatt az érlelő és a palackozó üzemek teljesen szikra mentesítve vannak. Ha valaki ilyen helyen szeretne dolgozni, akkor le kell szoknia a dohányzásról is.

A lángoló whikey itt látható

A Jim Beam az egyik legismertebb Kentucky Bourbon. Számos világsztár kedvence. Gyakran felbukkan Leonardo DiCaprio, Kid Rock vagy Mila Kunis kezében is a klasszikus palack.
Az egyik legismertebb bourbon koktél az Old Fashioned. Amely tartalmaz Jim Beamet, cukrot, Angostura Bittert, narancsot, egy kevés szódát. Ez az ital egyszerűen nagyszerű. Próbáljátok ki ti is! A Mojito Mixer iskolában az alapfokú mixer tanfolyamon a klasszikus koktélok mellett megtanulhatod és megkeverheted a világ legújabb trendjeinek italait. Oktatás a te igényedre szabva. Alapfokú mixertanfolyam 12 vagy gyorsítva akár 4 hét alatt.

Mixer képzéseink és barista képzéseink minden hónapban indulnak.
További információ: 06209642221

Leave a Reply