Barion Pixel
menu

Címke: 2in1

2019. február 19., 00:00
Mixer tanfolyam indul Budapesten: március 12., Kedd

NÁLUNK NINCS VIZSGADÍJ ÉS REJTETT KÖLTSÉGEK! Alapfokú mixertanfolyam, 12 hét, heti 1 alkalom, egy alkalom 3 óra. Teljes elméleti és gyakorlati képzés,  85.000.- FT, VIZSGADÍJ 0.- FT, részletfizetési lehetőség, magyar-angol nyelvű nemzetközi mixer bizonyítvány. Végezd el alapfokú mixer képzésünket, és tedd pénzzé tudásodat azonnal! Profi oktatóink tudásuk legjavát adják át Neked. Tanúsítványunkkal akár külföldön is […]

Bővebben...

2019. január 12., 00:00
Mixer tanfolyam indul Sopronban! (Február 06.)

Soproni Mixer Tanfolyam A Mojito Mixeriskola 1999 óta képez a magyar és a nemzetközi munkaerőpiacra mixereket, baristákat, és sommelier-ket. Folyamatosan fejlesztett tananyagunknak köszönhetően hallgatóink ma már 20 országban dolgoznak világszerte. Oktatóink az USA-ban, Kubában, Brazíliában, Spanyolországban, Dubai-ban, Németországban, Ausztriában és Angliában dolgoztak, tanultak, és folyamatosan fejlesztik tudásukat. A mixertanfolyam célja, olyan szakemberek képzése, akik a nálunk megszerzett magas szintű […]

Bővebben...

2019. január 03., 00:00
Francisco “Don Pancho” Fernandez: Yolo rum

A Yolo rum megalkotója, a kubai Francisco Fernandez 1938-ban született Kubában, apja a borszakértő Don Antonio Fernandez Castro volt. Don Pancho gyermekkorától kezdve ismerte a rum és az alkoholok világát, gyakran segített apjának a cukornád ültetvényeken. Később mikrobiológus végzettséget szerzett és Ramon Fernandez Corrales segítségével a kubai stílusú rumkészítést tanulmányozta. A ’70-es években ifj. Fernandez […]

Bővebben...

2018. november 19., 00:00
Mixer tanfolyam beiratkozás: december 5.

Mire számíthatsz ha a Mojito Mixeriskolát választod? Mixer tanfolyamaink mindig jó hangulatban telnek, de ez persze nem válik a profizmus rovására. Oktatóink tudásuk legjavát igyekeznek átadni Nektek és, ha szorgalmasan gyakoroltok és odafigyeltek az órán, akkor a 12. hét végére már nem okozhat gondot egy Bloody Mary  vagy egy Rob Roy elkészítése sem. Alap képzésünkhöz […]

Bővebben...

2018. július 24., 00:00
Különleges vodka-alapú koktélok a nyári forróságban

Vodka koktél különlegességek a nyári meleg ellen! Lépj tovább a vodka-szóda kombinációján: a következő vodka-alapú koktélokat számos – főként külföldi – bárokban megtalálhatod, de ha elég bátor vagy otthon is kísérletezhetsz és kreálhatsz egy saját koktélt. Egyes italoknak alkoholos, frissítő természete van, mások a vodka viszonylagos semlegességét üres vászonként használják a merészebb ízekhez, például borsos […]

Bővebben...

2018. február 22., 00:00
Profi Barista és Mixer Csomagok ajándékkal – Jelentkezési határidő: március 8.

Mixer és Barista Tanfolyamok extra ajándékkal! A Barista Akadémia és a Mojito Mixeriskola a megszokott alapfokú, gyorsított, haladó/latte art, egyéni barista és mixertanfolyamokon kívül márciustól Profi Barista és Mixer Csomagokat is indít, amihez ajándékba Barista MasterClass és American Bartending tanfolyamokat adunk. A képzések végén nemzetközi magyar-angol nyelvű bizonyítványt és munkaajánlatot is kapsz. A tanfolyam díjakat […]

Bővebben...

2018. február 20., 00:00
Top 10 Don the Beachcomber koktél

A 10 legjobb Don the Beachcomber koktél DONN BEACH (korábbi ismert nevén Ernest Raymond Beaumont Gantt) találta ki a Tiki koktélokat, amikor 1933-ban egy trópusi-tengeri témájú kis bárt nyitott meg, a Don’s Beachcomber Café-t, egy apró helyen a McCadden Place-ben, Hollywoodban. Hoolywood Boulevard utcájáról besétáló támogatókat hajtotta a kíváncsiság és jó néhányan feleszméltek, hogy egy fontos stílus és […]

Bővebben...

2016. október 11., 00:00
Tanfolyam indulások

Alábbi tanfolyamtípusaink minden hónap közepén indulnak: Alapfokú mixertanfolyam Gyorsított mixertanfolyam Barista tanfolyam Gyorsított barista tanfolyam Szuper intenzív barista tanfolyam Kettő az egyben: mixer és barista tanfolyam Kettő az egyben gyorsított: mixer és barista tanfolyam Pontos időpontok és helyszínek az induló tanfolyamok menüpontban! Információ és jelentkezés: 0620/355-8400

Bővebben...