Barion Pixel
menu

Válaszd ki a hozzád illő mixer és barista tanfolyamot!

2018. augusztus 01. 00:00

Sajátíts el különleges szakmákat még az idei nyáron! Diákként, teljes munkaidőben, külföldön és belföldön számos kávézóban, bárban, szórakozóhelyen, fesztiválokon, hajókon tudsz munkába állni baristaként és bármixerként. Tanulj a Barista Akadémián és a Mojito Mixeriskolában, ahol kedvezmények, ingyenes tréningek, ajándék képzések, profi oktatás és fantasztikus hangulat vár!

Táriskolánkban, a Barista Akadémián többféle barista tanfolyam közül választhatsz. Az alapoktól egészen a haladó szintig képezheted magad. Sőt, ha most tervezed, hogy bármixerként és baristaként szeretnél elhelyezkedni, akkor a Kettő az egyben: barista és mixertanfolyamot ajánljuk, amivel kedvezményesen végezheted el a képzéseket.

Kettő az egyben: barista és mixertanfolyam 
Képzés időtartama: mixertanfolyam 12 hét, barista tanfolyam 6 hét
Képzés beosztása: heti 2 alkalom, alkalmanként 3-3 óra
Tandíj: 150.000 forint helyett 140.000 forint, ami tartalmazza a vizsgadíjat és a tankönyvet is.

Ha már elvégezted a mixer képzést, akkor megmutatjuk milyen barista tanfolyamok közül választhatsz.

Az Alapfokú Barista Tanfolyam 6 hetes, heti 1 alkalom, alkalmanként 3 óra.  A barista képzés 30%-a elmélet és 70%-a gyakorlat. Az elméleti oktatáson hallgatóink megismerkednek a kávé történetével, termesztésével, a kávébabok szüretelésével, a feldolgozás és a pörkölés típusaival. A kávé fajták jellegeiről is tanulhatsz, amit a gyakorlatban is hasznosítani tudsz. A gyakorlati órákon minden alkalommal illat felismeréssel és különleges „specialty” kávék kóstolásával tréningezzük a hallgatók illatfelismerő készségeit.  A kóstoláson filter technológiát is alkalmazunk, hogy a fajtára jellegzetes illat és íz még intenzívebben domináljon az italban.

A Gyorsított Barista Tanfolyam esetén a tematika változatlan, csak a tanfolyam ideje rövidül, ami 4 hetes, heti 1 alkalom, alkalmanként 6 óra.

A Barista Akadémián az alapok elsajátítását követően lehetőség van a továbbképzésre a Haladó Barista, vagy más néven Latte Art Tanfolyamon, ahol tökéletesítheted a tejhab készítésed és megtanulhatod a latte art mintákat (például szív, rozetta, nyúl, maci, oroszlán) elkészítését. A haladó barista tanfolyamhoz bármikor tudsz csatlakozni! Számos munkahelyen elkerülhetetlen a latte art minták készítése a kávéitalokra, ez egy olyan tudás, amivel előnyre tehetsz szert a munkaerőpiacon.

Az egyik különleges képzés, a Barista MasterClass Tanfolyam, egy 3 órás barista képzés, amelyben az alternatív kávékészítési módszereket ismerheted meg. Illat felismeréssel és különleges „specialty” kávék kóstolásával tréningezzük az íz- és illatfelismerő készségeidet. Dűlő szelektált, számos ország termőterületeiről érkező magas minőségi kávékat kóstolhatsz és a legjobb külföldi és hazai pörkölőket is bemutatjuk. Többféle alternatív kávékészítési módszert ismerhetsz be, így az elkészült top kategóriás kávéitalokban a fajtára jellegzetes illat és íz még intenzívebben dominál, amit a kóstolás során magad is megtapasztalhatod.

  • Cold Brew
  • Szifon
  • AeroPress
  • FrenchPress
  • Hario V60
  • török kávé készítés

A Profi Barista Csomag választásával az alapfokú és a haladó barista képzések mellé ajándékba kapod a Barista MasterClass Tanfolyamot. Ha hosszútávra tervezel és a szakmában szeretnél karriert építeni, akkor érdemes ezt a csomagot választanod.

Az egyéni barista tanfolyamon, amit V.I.P. képzésnek is hívunk, teljes mértékben te szabod meg, hogy mikor szeretnél jönni, csak veled foglalkozunk, ezáltal még hatékonyabb és személyre szabott barista képzésben vehetsz részt. Ezt a képzési típust a mixer tanfolyamon is megtalálod, ahol a bárpult mögött elsajátíthatod a bartender szakma tudását.

A mixertanfolyam célja, olyan szakemberek képzése, akik a Mojito Mixeriskolában megszerzett, magas szintű elméleti és gyakorlati tudásuknak köszönhetően, a világ bármely pontján megállják a helyüket a bárpult mögött. Az iskola a Bacardi hivatalos magyarországi mixer iskolája, a Bacardi termékek mellett több mint 300 fajta itallal ismerkedhetnek meg a hallgatók.

A mixer tanfolyamon megismerheted a koktéltörténelmet, az alkoholgyártást, a bárkultúra kialakulását, a bár eszközöket és a reális bárhasználatot. Az italtörténelem során fény derül, hogy a bárban használt alkoholos italok hol, hogyan, miből készülnek, milyen típusokat különböztetünk meg és hogyan használjuk fel azokat. A gyakorlati órákon a világ legnépszerűbb koktéljait keverheted le Te magad és természetesen meg is kóstolhatod. Az illat felismerések és vaktesztek segítségével fejlesztjük hallgatóink alkoholos ital felismerő készségeit.

haladó mixertanfolyamon és az American Bartending képzésen tovább fejlesztheted magad, hogy profi bartender legyél! A mixer képzéseken olyan szemlélet módot, elméleti és gyakorlati tudást biztosítunk tanulóinknak, amely birtokában biztos a siker a világ bármely pontján.

A Profi Mixer Csomagban, az alapfokú és haladó mixer képzések mellé ajándékba kapod az American Bartending 5 alkalmas oktatását. Tervezz előre és alapozd meg a szakmai karriered!

Válaszd ki a Neked megfelelő barista és mixer tanfolyamot: alapfokú, gyorsított, haladó, latte art, egyéni/VIP, kedvezményes Kettő az egyben: barista és mixertanfolyam, Barista MasterClass, American Bartending képzés, illetve Profi Barista Csomag és Profi Mixer Csomag, amiben ajándék tanfolyamot is kapsz. 

Garantáljuk a jó hangulatot, a szakmai tudást és a profi oktatást! NÁLUNK NINCSENEK REJTETT KÖLTSÉGEK! A mixer képzés végén nemzetközi magyar-angol nyelvű bármixer bizonyítványt állítunk ki és egy boston shakert is ajándékba kapsz.

Jelentkezési határidő: augusztus 16. 16 óra
A képzés első órája: augusztus 16., csütörtök 17 óra!

Kövess minket  facebookon és instagramon is!

Információ:
+3620 355 8400
[email protected]

www.mojito.hu
www.baristaakademia.hu

Ezek is érdekelhetnek

2023. március 17., 14:45
Ki az a bartender? – A bartending története 7 pontban!

Bartenderek – A koktélok művészei A bartenderek olyan szakemberek, akik italokat készítenek és szolgálnak fel az embereknek. Az italok készítése magában foglalja a különböző összetevők kombinálását, a technikák alkalmazását és a báreszközök használatát. A bartenderek munkája nemcsak az italok előkészítésére és szervírozására korlátozódik, hanem az ügyfelek szórakoztatására is. A legjobb bartenderek művészekként keverik a koktélokat, […]

Bővebben...

2023. január 24., 20:33
Hugo Koktél – Recept – Történet – Elkészítés

A közkedvelt Hugo Koktél és minden amit tudni kell róla! A Hugo koktél egy pezsgő olaszos spricc, amely bodza likőrrel és Prosecco-val készül! Egy tökéletes frissítő ital. Ez a koktél a frissítő szó szinonímája. Ha szereted a pezsgő alapú spricceket, akkor azonnal próbáld ki a Hugo koktélt ! Ez az olasz koktél az Aperol Spricc rokona, és véleményünk szerint még […]

Bővebben...

2023. január 19., 15:51
Egy örök klasszikus: Az Americano – Történet – Elkészítés – Recept

Honnan ered? Hogyan készítik? Tippek és trükkök az Americano koktélhoz! Az Americano egy gyengéd bevezetés a Campari egyedi és keserű ízébe. Ez egy lenyűgöző ital, hosszú és gazdag történelemmel, és ez volt az első koktél, amelyet a James Bond-regények említenek. Egy ikonikus és páratlan  aperitif , amelyet bármilyen étkezés előtt fogyaszthatunk. Maga a koktél receptje rendkívül […]

Bővebben...

2023. január 10., 16:10
A Cuba Libre története és elkészítési módja – Recept!

A világ legnépszerűbb koktélja a Cuba Libre! A Cuba Libre története: Az Egyesült Államokban klasszikus rum és kóla néven ismert Cuba Libre az egyik legnépszerűbb ital. Bárhol megtalálható, a főiskolai hallgatók műanyag poharaitól kezdve a helyi bárokon át a csúcskategóriás, divatos üdülőhelyekig. Frissítő, finom, és egyszerűen elkészíthető. A Bacardi Brand Master, David Cid szerint a […]

Bővebben...