Barion Pixel
menu

6 egyszerű szalvéta trükk: mixereknek, pultosoknak kötelező!

2019. február 13. 00:00

A mai világban már elengedhetetlen, hogy a mixerek illetve bártenderek munkája látványos legyen. A vendégek igénylik a vizuális élményeket szórakozás közben. Az alábbiakban 6 egyszerű és látványos szalvéta trükköt láthattok, melyeket a videók alapján le tudtok modellezni és meg tudtok tanulni. Ha ez mégsem sikerülne, vagy ha még több trükköt és látványos show elemet szeretnétek elsajátítani, jelentkezzetek American Bartending tanfolyamunkra! Jelenlegi illetve már végzett tanulóinknak kedvezményes, 30.000 Forintos áron elérhető valamint a Profi Mixer csomagunkhoz AJÁNDÉKBA adjuk!

Mixer trükk 1.: A Double napkin spin tökéletes, ha két italt szeretnél egyszerre szervírozni.

Mixer trükk 2.: Az Elbow napkin spinnél a könyököddel újra löketet adsz a szalvétának, majd a kezeddel elkapod és már szervírozhatsz is!

Mixer trükk 3.: A Forehand napkin spinnél a szalvéta feldobás után a kézfejeden landol, majd tengelye körül megfordítva helyezed a pultra.

Mixer trükk 4.: A Leasure napkin spin egy egyszerű de mégis látványos szalvéta trükk. Megpörgetve dobd fel a szalvétát úgy, hogy a pultra érkezzen. Máris tudod szervírozni az italt!

Mixer trükk 5.: A Regular napkin spin hasonlít a Leasure napkin spinhez, csak itt elkapod a szalvétát és aztán helyezed a pultra.

Mixer trükk 6.: A Blind napkin spin, másnéven Shadow napkin spin a hátatok mögött megpörgetett és elkapott szalvéta trükk.

Ha szeretnéd oktatónktól megtanulni ezeket a trükköket és még rengeteg másikat, jelentkezz American Bartending kurzusunkra! Jelentkezni az alábbi elérhetőségek valamelyikén tudsz.

Elérhetőségek:
[email protected]
06/20-355-8400
(H-P, 10:00-18:00)

Ezek is érdekelhetnek

2023. március 17., 14:45
Ki az a bartender? – A bartending története 7 pontban!

Bartenderek – A koktélok művészei A bartenderek olyan szakemberek, akik italokat készítenek és szolgálnak fel az embereknek. Az italok készítése magában foglalja a különböző összetevők kombinálását, a technikák alkalmazását és a báreszközök használatát. A bartenderek munkája nemcsak az italok előkészítésére és szervírozására korlátozódik, hanem az ügyfelek szórakoztatására is. A legjobb bartenderek művészekként keverik a koktélokat, […]

Bővebben...

2023. január 24., 20:33
Hugo Koktél – Recept – Történet – Elkészítés

A közkedvelt Hugo Koktél és minden amit tudni kell róla! A Hugo koktél egy pezsgő olaszos spricc, amely bodza likőrrel és Prosecco-val készül! Egy tökéletes frissítő ital. Ez a koktél a frissítő szó szinonímája. Ha szereted a pezsgő alapú spricceket, akkor azonnal próbáld ki a Hugo koktélt ! Ez az olasz koktél az Aperol Spricc rokona, és véleményünk szerint még […]

Bővebben...

2023. január 19., 15:51
Egy örök klasszikus: Az Americano – Történet – Elkészítés – Recept

Honnan ered? Hogyan készítik? Tippek és trükkök az Americano koktélhoz! Az Americano egy gyengéd bevezetés a Campari egyedi és keserű ízébe. Ez egy lenyűgöző ital, hosszú és gazdag történelemmel, és ez volt az első koktél, amelyet a James Bond-regények említenek. Egy ikonikus és páratlan  aperitif , amelyet bármilyen étkezés előtt fogyaszthatunk. Maga a koktél receptje rendkívül […]

Bővebben...

2023. január 10., 16:10
A Cuba Libre története és elkészítési módja – Recept!

A világ legnépszerűbb koktélja a Cuba Libre! A Cuba Libre története: Az Egyesült Államokban klasszikus rum és kóla néven ismert Cuba Libre az egyik legnépszerűbb ital. Bárhol megtalálható, a főiskolai hallgatók műanyag poharaitól kezdve a helyi bárokon át a csúcskategóriás, divatos üdülőhelyekig. Frissítő, finom, és egyszerűen elkészíthető. A Bacardi Brand Master, David Cid szerint a […]

Bővebben...