Barion Pixel
menu

Állásajánlat: munkatársat keres a KisBécs!

2019. május 09. 00:00

Vendégül látni akaró és tudó kedves személyiségek Wanted:)

A belváros közepén második egységét nyitó új hely építi csapatát.

Teljes és részmunkaidős FELSZOLGÁLÓKAT keresünk elegáns, laza hangulatú reggelitől borbárig működő vendéglátó helyre két műszakos munkarendbe.

MUNKAVÁLLALÓ FŐBB MUNKAKÖRI KÖTELEZETTSÉGEI:
• nyitás előtti teendők előkészítése;
• az árukészlet alakulásának figyelemmel kísérése, részvétel az áru szakszerű minőségi és mennyiségi átvételében, tárolásában és dokumentálásában;
• a munkaterület, a vendégtér nyitásra előkészítése;
• felszolgálás;
• a vendég fogadása, leültetése a protokoll-előírások szerint;
• a választék ismertetése, ételek és italok ajánlása;
• a rendelés felvétele;
• a felszolgáláshoz szükséges eszközök előkészítése, a vendégek által választott ételek és italok szakszerű felszolgálása;
• a saját munkájának megszervezése;
• a felszolgálandó étel és ital minőségének figyelemmel kísérése;
• a fogyasztás ellenértékének átvétele, pénztárgép kezelése;

MUNKAVÁLLALÓ FELELŐSSÉGE:
• felelős az étterem és a kapcsolódó kiszolgáló helyiségek, a munkaruha tisztaságáért,
• a személyi higiéné betartásáért és betartatásáért
• munkahelyi rend és fegyelem betartásáért az étteremben
• higiénés, munkavédelmi és egyéb előírások betartásáért

ELVÁRÁSOK:
• tud és akar vendégül látni
• vendéglátásban szerzett tapasztalat
• borok középszintű ismerete
• vendégorientált gondolkodásmód
• dinamikus, rugalmas munkavégzés, határozott fellépés
• megbízhatóság, terhelhetőség, stressz tolerancia
• kiváló problémamegoldó és kiemelkedő kommunikációs készség
• angol nyelvismeret

A MUNKÁLTATÓ ÁLTAL KÍNÁLT FELTÉTELEK:
• dinamikus cégvezetés
• egy irányba tartó csapat
• személyzeti étkezés
• munkaruha
• versenyképes fizetés

Jelentkezéseket önéletrajzzal és nettó fizetési igény megjelölésével várjuk az alábbi e-mail címre [email protected]

Ezek is érdekelhetnek

2023. március 17., 14:45
Ki az a bartender? – A bartending története 7 pontban!

Bartenderek – A koktélok művészei A bartenderek olyan szakemberek, akik italokat készítenek és szolgálnak fel az embereknek. Az italok készítése magában foglalja a különböző összetevők kombinálását, a technikák alkalmazását és a báreszközök használatát. A bartenderek munkája nemcsak az italok előkészítésére és szervírozására korlátozódik, hanem az ügyfelek szórakoztatására is. A legjobb bartenderek művészekként keverik a koktélokat, […]

Bővebben...

2023. január 24., 20:33
Hugo Koktél – Recept – Történet – Elkészítés

A közkedvelt Hugo Koktél és minden amit tudni kell róla! A Hugo koktél egy pezsgő olaszos spricc, amely bodza likőrrel és Prosecco-val készül! Egy tökéletes frissítő ital. Ez a koktél a frissítő szó szinonímája. Ha szereted a pezsgő alapú spricceket, akkor azonnal próbáld ki a Hugo koktélt ! Ez az olasz koktél az Aperol Spricc rokona, és véleményünk szerint még […]

Bővebben...

2023. január 19., 15:51
Egy örök klasszikus: Az Americano – Történet – Elkészítés – Recept

Honnan ered? Hogyan készítik? Tippek és trükkök az Americano koktélhoz! Az Americano egy gyengéd bevezetés a Campari egyedi és keserű ízébe. Ez egy lenyűgöző ital, hosszú és gazdag történelemmel, és ez volt az első koktél, amelyet a James Bond-regények említenek. Egy ikonikus és páratlan  aperitif , amelyet bármilyen étkezés előtt fogyaszthatunk. Maga a koktél receptje rendkívül […]

Bővebben...

2023. január 10., 16:10
A Cuba Libre története és elkészítési módja – Recept!

A világ legnépszerűbb koktélja a Cuba Libre! A Cuba Libre története: Az Egyesült Államokban klasszikus rum és kóla néven ismert Cuba Libre az egyik legnépszerűbb ital. Bárhol megtalálható, a főiskolai hallgatók műanyag poharaitól kezdve a helyi bárokon át a csúcskategóriás, divatos üdülőhelyekig. Frissítő, finom, és egyszerűen elkészíthető. A Bacardi Brand Master, David Cid szerint a […]

Bővebben...