Hírek

Ice Forward – az eddigi legjobb jégtömb gyártó gép

By június 11, 2019 No Comments

A különböző formájú és méretű jégdarabok sokkal látványosabbá tehetnek egy koktélt, de sajnos a tömbjég vásárlás nem olcsó mulatság. Legalábbis eddig így volt. Azonban Stephan Hinz megalkotott egy gépet, ami kristálytiszta jégtömböket gyárt, és bármelyik bárban elfér (így megkönnyítve a mixerek életét), hiszen nem nagyobb, mint egy mosogató gép, de nincs szükség hozzá vezetékrendszerre, csupán áramforrásra és egy vödörre.

Az Ice Forward-ra keresztelt gép 48cm x 59,5cm x 10cm/22cm-es méretekkel rendelkezik. Egyszerűen csak be kell dugnunk a konnektorba, egy vödörből vizet önteni bele és várni. Mennyiségtől függően 8-50 óra alatt készíti el a jégtömbünket.

Bár a gép aránylag kicsi, elég helyett kell hagynunk ahhoz, hogy használatkor az ajtókat teljesen ki tudjuk nyitni és ügyelnünk kell arra is, hogy teljesen vízszintben legyen, mielőtt elkezdjük használni. Ezt könnyen elérhetjük, hiszen a lábai állíthatóak. Működtetéséhez 220V elegendő, így tényleg nem igényel semmilyen speciális előkészületet. A géphez tartozó kábel 230cm hosszú.

A vízzel való feltöltés előtt a tartályt béleljük ki egy speciálisan erre kialakított plasztik fóliával. Ennek köszönhetően a víz biztosan a tartályban marad, és a jégtömb kiszedését és könnyebbé teszi. Ezeket a fóliákat többször is használhatjuk, így csökkentve a pazarlást.

Az Ice Forward gépnek nincs szüksége csatorna- és vízvezeték hálózatra a működéshez. Egyszerűen megtölthetjük csapról vagy vödörből. Töltsük addig, amíg a jelzés mutatja. Használhatjuk sima csapvízzel és szűrt vízzel is, a végeredményben nem lehet látni a különbséget.

Miután feltöltöttük, a használati utasítás szerint helyezzük el a pumpákat, amik keringetik a vizet. Ezek azért kellenek, hogy a végeredmény kristálytiszta legyen. A gépet automatikus beállítások alapján, vagy manuálisan is használhatjuk.

Legyél te is mixer! Az alapfokú mixer tanfolyamunkat már akár 4 hét alatt elvégezhetitek (gyorsított forma, a normál tanfolyam 12 hetes). Ha mégjobb bártenderré szeretné válni, és szeretnél Tiki koktélokat készíteni, akkor válaszd Profi Mixer csomagunkat, melyhez most AJÁNDÉK TANFOLYAMot adunk!

További tanfolyamok helyét és időpontját, valamint bővebb információt a Barista Akadémia és a Mojito Mixeriskola weboldalán találhatsz. Képzéseink országszerte több, mint 20 városban indulnak (Sopron, Győr, Eger, Miskolc, Tata, Szeged, Szentes, Szolnok, Hódmezővásárhely, Baja, Békéscsaba, Szombathely, Veszprém, Keszthely, Székesfehérvár, Gyöngyös, Cegléd, Szekszárd, Kecskemét, Gyula), honlapjainkon ezekről is tájékozódhatsz. Ha valamit nem találsz, hívj bennünket bizalommal, vagy ha szeretnél, e-mailt is írhatsz. Irodavezetőnk készséggel áll rendelkezésetekre  az iroda nyitva tartási idejében (H-P, 10-18).

Információ:
info@mojito.hu
06/20-355-8400
(H-P, 10-18)

Leave a Reply