Oldal kiválasztása

Lavender Rosé Royal Koktél

Lavender Rosé Royal Koktél

Egy kifinomult koktél nem jelenti azt, hogy bonyolult a receptúra! A Lavender Rosé Royal koktél mindenkit megdöbbent, még a legkritikusabb koktél sznobokat is, mégis egyszerűen elkészíthető. Az édes, apró levendula virágok ízjegyeivel, a rozéval és a kesernyés grapefruitlével egy komplex italt kapunk. Pezsgővel feltöltve ideális bármelyik ünnepi eseményen!

Néha csak egy fantasztikus koktélra van szükség, hogy izgalmasabbá tegyük a hetünket. Éppen ezért a Mojito Mixeriskola bemutatja nektek a Cake ‘n Knife online magazin Lavender Rosé Royal koktélját.

mixer_tanfolyam_kepzes

Az ital kreátora a chardonnay és a gazdag ízvilágú cabernet sauvignont részesítette előnyben, amíg egy kiállítás alkalmával remek rozé borokat ismert meg. A rengeteg rozé kóstolásakor döntött úgy, hogy létrehoz egy rozé alapú, elegáns, nyári koktélt, amit az ünnepek alkalmával is szívesen szervírozhatunk a vendégeinknek.

A pezsgő  és a rozé kombinációja igazi frissességet és pezsgést ad az italnak. Egy fárasztó nap után egyszerűen öntsünk össze rozét és pezsgőt, garantáltan feldobja a hangulatunkat. De ettől többet is ki lehet hozni ebből a kombinációból. Egy finom, egyszerű levendula szirup és egy kevés, kesernyés grapeitfruitlével összekeverve magasabb szintre emelhetjük az italunkat. Az ízek kombinációja felemelő, amikor minden összeáll és zárásként a koktél tetejére tojásfehérje hab kerül, amit a levendula virágával díszítünk.

Ezzel a koktéllal  a bár hangulata beköltözik az otthonodba!

Lavender Rosé Royal Koktélmixer_kepzes_tanfolyam

Hozzávalók:

6 cl rozé
1,5 cl grapefruitlé
1,5 cl levendula szirup
1 tojásfehérje
9 cl pezsgő
dísz: levendula virág

Levendula szirup házilag:

1/3 csésze cukor
1/3 csésze víz
1 teáskanál levendula kivonat

Egy kisméretű edényben közepes lángon forraljuk fel a vizet, a cukrot és a levendula kivonatot. Miután a cukor teljesen feloldódott és a keverék kissé besűrűsödött, távolítsuk el a tűzhelyről az edényt és használat előtt várjuk meg, amíg kihűl a szirup.

Elkészítés:

  1. Egy shakerbe, töltsük jégre a rozét, a grapefruit levet, a levendula szirupot és a tojásfehérjét, majd rázzuk össze, kb 10-15 másodpercig.
  2. Szűrjük át az italt egy kehely (coupe) pohárba és töltsük fel pezsgővel.
  3. Szórjunk a tetejére levendula virágot és szervírozzuk.

Ha többet szeretnél tudni a koktélokról, ha izgalmas, nem hétköznapi szakmára vágysz, akkor jelentkezz november 9-én a Mojito Mixeriskola mixertanfolyamaira és légy bartender. A mixer képzésen lépésről lépésre megtanulhatod a koktélok elkészítését, emellett megismerkedsz az alkoholos italok történetével, készítésével és előállításával is. A mixer tanfolyamok több típusából: alapfokú, gyorsított, haladó, American Bartending és egyéni/VIP mixertanfolyamok közül válogathatsz. Minden tanulónk számára részletfizetési lehetőséget biztosítunk. A mixertanfolyam elvégzésével megajándékozunk egy Boston shakerrel és magyar-angol nyelvű bármixer tanúsítványt állítunk ki, amivel garantáltan eltudsz helyezkedni belföldön és külföldön is. Ráadásként a Mojito Mixeriskola korábbi és jelenlegi tanulói ingyenesen részt vehetnek a mixeriskola tréningjein: rendezvényszervezés, standolás, kommunikáció, pincér, free pouring és angol bárszaknyelv tréningek. Társiskolánkkal, a Barista Akadémiával közösen indított Kettő az egyben: barista és mixertanfolyammal kedvezményesen végezheted el mindkét képzést.
Legyél Te a legjobb bartender és/vagy barista!

Információ:
+3620 355 8400
info@mojito.hu

www.mojito.hu

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Tanfolyam időpontok

feb
20
ked
17:00 Alapfokú mixertanfolyam @ Szekszárd
Alapfokú mixertanfolyam @ Szekszárd
feb 20 @ 17:00
A Mojito Mixeriskola 1999 óta képez a magyar és a nemzetközi munkaerőpiacra mixereket, baristákat, és sommelier-ket. Folyamatosan fejlesztett tananyagunknak köszönhetően hallgatóink ma már 20 országban dolgoznak világszerte. Oktatóink az USA-ban, Kubában, Brazíliában, Spanyolországban, Dubai-ban, Németországban, Ausztriában[...]
feb
21
sze
16:00 Alapfokú mixertanfolyam @ Keszthely, VSZK
Alapfokú mixertanfolyam @ Keszthely, VSZK
feb 21 @ 16:00
A Mojito Mixeriskola 1999 óta képez a magyar és a nemzetközi munkaerőpiacra mixereket, baristákat, és sommelier-ket. Folyamatosan fejlesztett tananyagunknak köszönhetően hallgatóink ma már 20 országban dolgoznak világszerte. Oktatóink az USA-ban, Kubában, Brazíliában, Spanyolországban, Dubai-ban, Németországban, Ausztriában és Angliában[...]
17:00 Alapfokú mixertanfolyam @ Kecskemét
Alapfokú mixertanfolyam @ Kecskemét
feb 21 @ 17:00
A Mojito Mixeriskola 1999 óta képez a magyar és a nemzetközi munkaerőpiacra mixereket, baristákat, és sommelier-ket. Folyamatosan fejlesztett tananyagunknak köszönhetően hallgatóink ma már 20 országban dolgoznak világszerte. Oktatóink az USA-ban, Kubában, Brazíliában, Spanyolországban, Dubai-ban, Németországban, Ausztriában[...]
feb
28
sze
17:00 Alapfokú mixertanfolyam @ Sopron, Sky Bár
Alapfokú mixertanfolyam @ Sopron, Sky Bár
feb 28 @ 17:00
A Mojito Mixeriskola 1999 óta képez a magyar és a nemzetközi munkaerőpiacra mixereket, baristákat, és sommelier-ket. Folyamatosan fejlesztett tananyagunknak köszönhetően hallgatóink ma már 20 országban dolgoznak világszerte. Oktatóink az USA-ban, Kubában, Brazíliában, Spanyolországban, Dubai-ban, Németországban, Ausztriában és Angliában[...]
17:00 Kettő az egyben: barista és mixe... @ Sopron, Solo étterem
Kettő az egyben: barista és mixe... @ Sopron, Solo étterem
feb 28 @ 17:00
A Mojito Mixeriskola 1999 óta képez a magyar és a nemzetközi munkaerőpiacra mixereket, baristákat, és sommelier-ket. Folyamatosan fejlesztett tananyagunknak köszönhetően hallgatóink ma már 20 országban dolgoznak világszerte. Oktatóink az USA-ban, Kubában, Brazíliában, Spanyolországban, Dubai-ban, Németországban, Ausztriában és[...]
Már
1
csü
15:00 Barista tanfolyam @ Győr
Barista tanfolyam @ Győr
Már 1 @ 15:00
Ki az a Barista? A kávéfőzés mestere, egy olasz eredetű szó, pontos jelentése: báros Mixer és Barista= Az igazi bártender A mai világban egy bártender, nem csak finom és egyedi koktélokat készít, ismeri az italok[...]
17:00 Ingyenes Free Pouring Tréning @ Budapest, Mojito Mixeriskola
Ingyenes Free Pouring Tréning @ Budapest, Mojito Mixeriskola
Már 1 @ 17:00 – 17:00
Szeretettel Várunk minden Kedves volt és jelenlegi hallgatónkat március 1-én, csütörtökön az ingyenes Free Pouring tréningen! Egyedülálló lehetőség a hallgatóinknak, hogy tovább képezzék magukat és elsajátítsák a szakma fortélyait. Gyere és képezd magad TE IS a Mojito[...]
Már
5
hét
17:00 Alapfokú Mixertanfolyam @ Győr
Alapfokú Mixertanfolyam @ Győr
Már 5 @ 17:00
A Mojito Mixeriskola 1999 óta képez a magyar és a nemzetközi munkaerőpiacra mixereket, baristákat, és sommelier-ket. Folyamatosan fejlesztett tananyagunknak köszönhetően hallgatóink ma már 20 országban dolgoznak világszerte. Oktatóink az USA-ban, Kubában, Brazíliában, Spanyolországban, Dubai-ban, Németországban, Ausztriában és Angliában[...]
Már
6
ked
17:00 Alapfokú Mixertanfolyam @ Szombathely
Alapfokú Mixertanfolyam @ Szombathely
Már 6 @ 17:00
A Mojito Mixeriskola 1999 óta képez a magyar és a nemzetközi munkaerőpiacra mixereket, baristákat, és sommelier-ket. Folyamatosan fejlesztett tananyagunknak köszönhetően hallgatóink ma már 20 országban dolgoznak világszerte. Oktatóink az USA-ban, Kubában, Brazíliában, Spanyolországban, Dubai-ban, Németországban, Ausztriában és Angliában[...]
18:00 Barista tanfolyam @ Sopron, Solo étterem
Barista tanfolyam @ Sopron, Solo étterem
Már 6 @ 18:00
Ki az a Barista? A kávéfőzés mestere, egy olasz eredetű szó, pontos jelentése: báros Mixer és Barista= Az igazi bártender A mai világban egy bártender, nem csak finom és egyedi koktélokat készít, ismeri az italok[...]

Tanfolyam jelentkezés

Adatok

 

Ellenőrzés