MOJITO MIXERISKOLA

A Mojito Mixeriskola 1999 óta képez a magyar és a nemzetközi munkaerőpiacra mixereket és baristákat. Folyamatosan fejlesztett tananyagunknak köszönhetően hallgatóink ma már több mint 20 országban dolgoznak világszerte. Oktatóink az USA-ban, Kubában, Brazíliában, Spanyolországban, Dubai-ban, Németországban, Ausztriában és Angliában dolgoztak, tanultak, és folyamatosan fejlesztik tudásukat, amit továbbadnak képzéseiken.
Hallgatói visszajelzések alapján a legjobb ár-érték arányú mixer és barista képzéseket nyújtjuk. Oktatóink hazai és világversenyek résztvevőiként és zsűritagjaiként folyamatosan nyomon követik a szakma fejlődését, ezzel biztosítva a tananyag aktualitását. Folyamatosan kapcsolatban állunk a vendéglátó egységekkel, ismerjük az elvárásaikat, ami lehetővé teszi számunkra a célirányos mixer képzést.

A mixer tanfolyam célja, olyan szakemberek képzése, akik a nálunk megszerzett magas szintű elméleti és gyakorlati tudásuknak köszönhetően, a világ bármely pontján megállják a helyüket a bárpult mögött. Legyen szó bárról, kávézóról, étteremről, folyami vagy óceánjáró hajókról. A Mojito Mixeriskolában a Magyar Nemzeti Gasztronómia Szövetség Mester-Bártendereitől tanulhatsz.
Iskolánk márkafüggetlen, a világ vezető italmárkái mellett több mint 300 fajta itallal ismerkedhetnek meg a hallgatók.

2009-ben megalapítottuk a Barista Akadémiát, így azóta már nem csak alapfokú és haladó mixer tanfolyamokkal, de alapfokú barista és latte art képzésekkel is a hallgatók rendelkezésére állunk.

Iskolánk nagy hangsúlyt fektet a gyakorlati képzésre, az országban egyedüliként ingyenes tréningeket és rendszeres egyéni gyakorlási lehetőséget biztosít a hallgatói számára.

Rólunk írták