Hírek

Pezsgő Partik – a legjobb pezsgős koktélok

By május 10, 2018 No Comments

A nyár közeledtével egyre több partin vehetsz részt vagy épp Te magad állhatsz szervezőként a vendégek körében. Ízletes falatok, finom italok és jó hangulat. De milyen italt szolgálj fel, amivel garantált a siker? Az örök klasszikus, a pezsgő sohasem fog kimenni a divatból, de néhány hozzáadott alapanyaggal igazán frissítő pezsgő alapú koktélt készíthetsz. A Mojito Mixeriskola mixer tanfolyamain akár hobbiként, akár hivatásként veszel részt mi mindent megtanítunk, amit a koktél készítésről tudnod kell. A mixer képzésen a számos ital között a pezsgő alapú koktélokat is elkészítheted. Nézzünk néhány különleges receptúrát, amit akár otthon is elkészíthetsz.

1.SPARKLER

Hozzávalók:
30 ml Don Julio blanco tequila
1 öntet cukorszirup
150 ml Champagne

Díszítés: eper szelet

Elkészítés: Egy pezsgős pohárba töltsd a tequilát, a cukorszirupot és végül a pezsgőt, díszítésként a pohár szélére helyezd az eper szeletet. Ennyi az egész!

2. CHAMPAGNE COCKTAIL

Hozzávalók:
1 db kockacukor
2 öntet Angostura bitter
Champagne

Díszítés: citrom peel

Elkészítés: Egy kiskanálra helyezd rá a kockacukrot és csöpögtesd rá az Angostura bittert. Dobd bele a pezsgős pohárba és töltsd fel pezsgővel. Citrom peelt használj díszítésként.

3. MOËT GOLDEN GLAMOUR

Hozzávalók:
120 ml Moët & Chandon Imperial Champagne
7,5 ml Vanília likőr
45 ml Passion fruit dzsúsz

Díszítés: mentaág

Elkészítés: Töltsd a coupe pohárba a vanília likőrt, a passion fruit dzsúszt és végül a pezsgőt. Díszítsd menatággal.

4. VERY SEXY MARTINI

Hozzávalók:
3 szem málna
5 mentalevél
30 ml friss limelé
30 ml cukorszirup (1 rész cukor, 1 rész víz)
45 ml Premium citrusos vodka
45 ml Moët & Chandon Rosé Imperial Champagne

Díszítés: mentaág és málna

Elkészítés: Egy shakerben nyomkodd meg a málnát és a mentaleveleket, add hozzá a jeget és a többi összetevőt, a champagne kivételével. Rázd össze, szűrd át a Martinis pohárba és töltsd fel pezsgővel. Díszítésként használd a mentaágat és a málnát.

5. THE BASIL FIZZ

 

Hozzávalók:
30 ml Basil Haydens Bourbon
120 ml Champagne

Elkészítés: Egyszerűen töltsd a Bourbon whiskyt a pohárba és erre rá a pezsgőt. Külön díszítésre sincs szükség, mert az ital színe központi szerepet kap.

Ezekkel a pezsgős koktélokkal könnyedén lenyűgözheted vendégeidet. Ha még több koktélt szeretnél megtanulni, akkor gyere el a Mojito Mixeriskolába, ahol személyesen megtapasztalhatod milyen bármixernek lenni. A mixer tanfolyamokon az alapoktól a haladó szintig elkísérünk. Garantáljuk a jó hangulatot, a szakmai tudást és a profi oktatást! A mixer képzés végén nemzetközi magyar-angol nyelvű bármixer bizonyítványt állítunk ki és egy boston shakert is ajándékba kapsz.

Tanfolyamaink: alapfokú, gyorsított, haladó, latte art, egyéni/VIP, kedvezményes Kettő az egyben: barista és mixertanfolyam, Barista MasterClass, American Bartending képzés, illetve Profi Barista Csomag és Profi Mixer Csomag, amiben ajándék tanfolyamot is kapsz. 

Jelentkezési határidő: május 16.

Kövess minket  facebookon és instagramon is!

Információ:
+3620 355 8400
[email protected]

www.mojito.hu

 

Leave a Reply