Barion Pixel
menu

Címke: bartending

2020. február 20., 00:00
Free Pouring (ingyenes tréning) Minden Mixer hallgatónknak!

A Mojito Mixeriskola minden hallgatója, ingyenesen igénybe veheti Free Pouring képzésünket! Jelentkezni nem szükséges, elég ha eljössz a meghirdetett időpontokra!   Rövid leírás: Mérce nélküli töltés elsajátítása alapszinten. Ismerkedés az American Bartending alapjaival. Pontos és gyors töltés fém kiöntődugóval. Időpontok: 03.02. (hétfő) 17:00 03.05 (csütörtök) 17:00

Bővebben...

2019. június 24., 00:00
American Bartending tanfolyam indul Budapesten!

American Bartending tanfolyam Beiratkozás: 2019.07.02. 17:00 Első óra: 2019.07.02. 17:00 Helyszín: 1071 Budapest, Lövölde tér 2. Az American Bartending Tanfolyam felgyorsítja, stílusosabbá és látványosabbá teszi a bartender munkáját, ezáltal növelve a bevételt és a fizetést. Az American Bartending Tanfolyam tematikája: mérce nélküli, pontos töltés betanulása, amely nélkülözhetetlen a koktélok elkészítéséhez a különböző töltéstechnikák  elsajátítása, a […]

Bővebben...

2019. június 17., 00:00
Te milyen cipőben dolgozol?

A helyes lábbeli kiválasztása ha bárpultban dolgozol! Ha már dolgoztál vendéglátásban tudod, hogy egy rossz cipő gyorsabban tönkretesz egy műszakot, mint egy elfeledett borravaló. Ennek ellenére nagyon kevesen figyelnek oda arra, hogy milyen lábbeliben dolgozzák végig a hosszú munkaórákat. A cipőd ugyanolyan eszközöd, mint a shakered: fontos, hogy kiszolgáljon és sokáig „működjön”. Lányok, sajnos el […]

Bővebben...

2019. június 13., 00:00
A legkedveltebb alapszesz a világon

A világ leghíresebb párlatai Az International Wine and Spirits Research (IWSR) legfrissebb kutatása szerint a gin fogyasztás 2018-ban hatalmasat nőtt világszerte. A 8,3%-os növekedés a pink ginnek is köszönhető, hiszen a fiatalok és főleg a lányok körében ez rendkívül népszerű lett, de a Gin & Tonic is egyre felkapottabb. Az Egyesült Királyságban, a gin szülőhazájában […]

Bővebben...

2019. június 12., 00:00
ÁLLÁSLEHETŐSÉG: Siófoki koktélbárba keresnek személyzetet az idei szezonra

Siófoki cocktail bárba keresünk a nyári szezonra: – Bartendert – Pultost – Felszolgálót – Hostest Olyan fiatal lányok és fiúk jelentkezését várjuk akik szeretnék elsajátítani, tapasztalatot szerezni a vendéglátásban és, vagy aki szeretné hasznosan eltölteni a nyári szünetét. Főiskolások, most érettségizők jelentkezését is várjuk. Nagyszerű lehetőség, hogy aktívan és remek élményekkel töltsd el a nyarat. […]

Bővebben...

2019. május 31., 00:00
ÁLLÁSLEHETŐSÉG: Bártendert keres a londoni Las Iguanas

London Lakeside negyedében található Las Iguanas latin-amerikai étterem és bár 3-4 fő flair és cocktail bártendert keres. A részleteket alább olvashajátok, jelentkezni a megadott elérhetőségeken lehet.   Amit kínálunk: teljes és részmunkaidős pozíció fizetés: £7,8-£10/óra előrelépési lehetőség 50%-os kedvezmény kártya 6 másik étterembe   Elvárások: alapfokú angol nyelvtudás   Jelentkezés: [email protected] +447490781118

Bővebben...

2019. június 03., 00:00
American Bartending tanfolyam beiratkozás: 2019. június 12.

American Bartending tanfolyam Beiratkozás: 2019.06.12. 17:00 Helyszín: 1071 Budapest, Lövölde tér 2. Az American Bartending Tanfolyam felgyorsítja, stílusosabbá és látványosabbá teszi a bartender munkáját, ezáltal növelve a bevételt és a fizetést. Az American Bartending Tanfolyam tematikája: mérce nélküli, pontos töltés betanulása, amely nélkülözhetetlen a koktélok elkészítéséhez a különböző töltéstechnikák  elsajátítása, a gyors, látványos és hatékony […]

Bővebben...

2019. június 06., 00:00
A koktélos poháron túl

Különleges koktélos poharak A New York-i Kata Kitten bárban egy genever és umeshu alapú Negroni egy japán stílusú agyagedényben kerül szervírozásra. A Chicago-i Travelle-ben egy mezcal és tequila alapú koktélt egy olyan fajansz bögrében szervírozzák, aminek stílusjegyei a régi, hispán korszakot idézik. A Minneapolis-i Demi bárban A Daiquiriket egy méhkas alakú teáscsészében szervírozzák, aminek alakja […]

Bővebben...

2019. május 22., 00:00
Mutasd meg milyen egy általad készített Ti’Punch és utazz Martinique szigetére!

Clément Ti’Punch Cup Idén végre Magyarországról is lehet nevezni a Clément Ti’Punch Cup-ra, ami évek óta az egyik legjobb hangulatú versenysorozat. A döntő Martinique szigetén lesz a történelmi elentőségű Habitation Clément-ben, ahova a párizsi döntőn keresztül vezet az út. Egy koktéllal ennyit utazni? Megéri! Többet megtudni a versenyről és jelentkezni itt lehet: https://tipunchcup.com/ Van egy világbajnok […]

Bővebben...

, 00:00
ÁLLÁSLEHETŐSÉG: Bartendert és pultost keres az Oscar Terasz Bar Balatonfüreden

Bartendert és pultost keresünk a szezonra a 10 éves Balatonfüredi “Oscar Terasz Bar” -ba. Színvonalas panorámás szállást biztosítunk! Családias, jó hangulat, pezsgés és jó kereseti lehetőség. Jelentkezést mailben várjuk a [email protected] vagy az [email protected] címre, vagy hívj: 06-20-9462246. Dolgozz és nyaralj velünk Balatonfüreden! 🙂 https://www.facebook.com/oscarteras/

Bővebben...

2019. május 24., 00:00
Mixertanfolyam indul Egerben!

Eger Mixer Tanfolyam Indul! Alapfokú mixertanfolyam, 12 hét, heti 1 alkalom, egy alkalom 3 óra. Teljes elméleti és gyakorlati képzés,  85.000.- FT,  VIZSGADÍJ 0.- FT, részletfizetési lehetőség, magyar-angol nyelvű nemzetközi mixer bizonyítvány. A Mojito Mixeriskola 1999 óta képez a magyar és a nemzetközi munkaerőpiacra mixereket és baristákat. Folyamatosan fejlesztett tananyagunknak köszönhetően hallgatóink ma már több mint 20 […]

Bővebben...

2019. május 11., 00:00
Miért kerül $2500 dollárba egy Mint Julep a Kentucky Derby-n?

Mint Julep a Kentucky Derby legfelkapottabb koktélja A frissítő mint julep – csakúgy, mint a díszes kalapok -, már az első Kentucky Derby-n jelen volt. Ennek már 80 éve s azóta az ital a Derby hivatalos koktéljává vált. Persze a népszerűségével az ára is nőtt. Hihetetlen mennyiségű Mint Julep fogy Számítások szerint a rendezvény két […]

Bővebben...

2019. május 14., 00:00
Tudja valaki, mi az a Tiki? – Mixer Tanfolyam 2022

Minden amit a Polinéz koktél kultúráról tudni kell! Az első Pearl Driver Punch-ot az 1930-as években, a Los Angeles-i Don the Beachcomber bárjában készítették el. Az ital, melyet muskátli levél és ehető virágok díszítettek, pont az addig ismert Manhattan, Martini és Old-Fashioned ellentéte volt. Ez az ital egy teljesen új kategóriába tartozott. A ma Tikiként […]

Bővebben...

2019. május 07., 00:00
Dick Bradsell és a Bramble

Bramble koktél Dick Bradselltől Biztosan ismeritek a Bramble koktélt, de tudjátok ki a megalkotója és mi a története? Alább Dick Bradsell szavait olvashatjátok, aki a szülőatyja a mára már klasszikusnak mondható italnak. A méltán híres Bramble koktél „A leghátborzongatóbb bók, amit valaha kaptam, hogy egy francia bártender nem hitte el, hogy én találtam ki a […]

Bővebben...

2019. április 25., 00:00
Állásajánlat: dolgozz a Sziget Fesztiválon!

Sziasztok! Fesztiválokra keresünk bártendereket! Volt Fesztivál, Balaton Sound, Sziget Fesztivál. Helyszíneink: Jack Daniel’s Street Bar, Finlandia Bar. Önéletrajzodat a [email protected] e-mail címre várjuk! Ha még nincs mixer végzettséged, jelentkezz alapfokú mixer tanfolyamunkra, amit gyorsított formában már 4 hét alatt elvégezhetsz! Következő budapesti mixer tanfolyamunk május 15-én indul. Ha a gyorsított formát választod, júniusban már el […]

Bővebben...

2019. április 24., 00:00
Old fashioned variációk

Többféle Old Fashioned Koktél Ha szereted a whyskyt, nagy eséllyel ittál már Old Fashioned koktélt, sőt az is lehet, hogy ez által szeretted meg. Az Old Fashioned az 1880-as években született. Egy egyszerű, de nagyszerű koktél, amit a bártenderek manapság sok féle képpen próbálnak megújítani. Elhoztunk nektek ezek közül 5 variációt: Milyen Old Fashioned variációk […]

Bővebben...

2019. május 02., 00:00
Reggel érsz haza? Nem tudsz elaludni? Itt a megoldás!

Megoldás az alvászavarra, vendéglátósoknak! A bártenderek a hosszú, éjszakába nyúló műszakok után érthetően nehezen alszanak el. A munkakörnyezetük stresszes, nyüzsgő, hangos, stb. így nehezen áll át a szervezetük a pihenésre. A műszak végén fáradtan ugyan, de még mindig pörögnek, zsong a fejük. Adunk néhány tippet, hogy aludhatnál jól egy éjszakás műszak után. Az alkohol nem […]

Bővebben...

2019. április 17., 00:00
Mixer tanfolyam indul Budapesten május 15-én!

Mixer tanfolyam indul Budapesten május 15-én! MIXER TANFOLYAMKEZDÉS: 2019. MÁJUS 15. SZERDA Beiratkozás: 16:00-17:00 Első óra: 17:00-20:00 Végezd el alapfokú mixer képzésünket, és tedd pénzzé tudásodat! Tanúsítványunkkal akár külföldön is el tudsz helyezkedni, hiszen sikeres vizsga esetén egy magyar-angol nyelvű bartender bizonyítványt és egy AJÁNDÉK Boston shakert is kapsz, mellyel otthon tovább gyakorolhatsz! Elérhető képzéseink: […]

Bővebben...

2019. április 08., 00:00
Húsvéti finomságok

Visszavonhatatlanul megérdekezett a tavasz, és ez csak egyet jelenthet: közeleg a Húsvét! A lányok elkezdhetik festeni a tojásokat, a fiúk pedig beszerezhetik a szódás szifonokat és a kölniket. Mi gondoltunk a családi/baráti összejövetelekre is. Íme 6 könnyen elkészíthető koktél a húsvéti összejövetelekre. Sok ezekhez hasonló koktélt az alapfokú mixer tanfolyamunk során is elkészíthetsz: Carrot Mimosa […]

Bővebben...

2019. április 04., 00:00
MUNKA: A GoodSpirit Whisky&Cocktail Bár bővíti csapatát

Szívesen részt vennél egy sikeres bár mindennapi pörgős és izgalmas életében? Megbízható, önálló és talpraesett vagy? Amennyiben szeretnél egy prémium italokat forgalmazó exkluzív bárban dolgozni, kérjük, keress meg minket bizalommal . Küldj számunkra önéletrajzot és egy motivációs levelet, amelyben kifejted, milyen terület iránt érdeklődsz és milyen pozícióban látnád a helyedet a csapatban. Hamarosan reagálni fogunk […]

Bővebben...

2019. április 02., 00:00
Barista és mixer tanfolyam indul Egerben!

Mixer és Barista tanfolyam indul Egerben 2019. május 6-án!  Jelentkezzetek Barista tanfolyamunkra és már 6 hét alatt szerezhettek egy szakmát, amivel biztosan el tudtok helyezkedni. Ha a mixer szakma érdekel, akkor 12 hét alatt elvégezheted a képzésünket és már dolgozhatsz is a nyári fesztiválokon! Jelentkezni ezen az oldalon jobb oldalt található „Tanfolyam jelentkezés” ablak kitöltésével […]

Bővebben...

2019. április 01., 00:00
Oktatói képzés

A Mojito Mixeriskola oktatói képzést indít. Ha bártenderként dolgozol és szeretnél fejlődni, akkor itt a helyed. Oktatói képzésünkön megtanulhatod, hogyan kell átadni a tudást, hogy az maradandó legyen, hogyan kell motiválni egy hallgatót, és hogyan tudsz összpontosítani akár 15 hallgatóra egyszerre. Miként lehet olyan hallgatókból bártendert képezni akár nyolc hét alatt, aki még soha nem […]

Bővebben...

2019. március 29., 00:00
6 dolog, amit egy bártender sosem tesz

Az orvosokból lesznek a legrosszabb betegek, de szerencsére a bártenderekből nagyon is jó vendég válik. Tudjuk milyen a pult másik oldalán lenni, ezért figyelünk arra, hogy ne csináljunk olyat, ami nekünk is kellemetlen lenne. Íme 6 dolog, amit egy bártender sosem tenne meg vendégként: 1. Sosem adná meg a telefonszámát a bártendernek. Nem azért, mert […]

Bővebben...

2019. március 11., 00:00
3 érdekes koktél az újonnan nyílt Obispo-ból

Obispo híres koktéljai Ha Thad Vogler bártenderről csak néhány dolgot jegyzünk meg, akkor az legyen az, hogy nagy tisztelettel van az alapszeszek iránt és az, hogy nagyon ért a térkihasználáshoz. Két San Francisco-i bárja (Bar Agricole, Trou Normand) mellé most végre megnyílt a várva várt Obispo is. Két régebbi helye a mezőgazdasági eredetű alkoholok köré […]

Bővebben...

2019. március 06., 00:00
Mixer tanfolyam indul Tatán március 13-án!

Jelentkezz március 13-án induló mixer tanfolyamunkra, végezd el képzésünket mindössze 12 hét alatt és tedd pénzzé tudásodat már akár a nyári fesztiválokon! Jelentkezni ezen az oldalon jobb oldalt található „Tanfolyam jelentkezés” ablak kitöltésével vagy az alább található elérhetőségek egyikén tudtok. A mixer tanfolyamról: A Mojito Mixeriskola 1999 óta képez a magyar és a nemzetközi munkaerőpiacra mixereket, […]

Bővebben...

2019. március 05., 00:00
Mixer és Barista tanfolyam: Eger, Miskolc 03.18.

Mixer és Barista tanfolyam indul Egerben és Miskolcon 2019. március 18-án!  Jelentkezzetek Barista tanfolyamunkra és már 6 hét alatt szerezhettek egy szakmát, amivel biztosan el tudtok helyezkedni. Ha a mixer szakma érdekel, akkor 12 hét alatt elvégezheted a képzésünket és már dolgozhatsz is a nyári fesztiválokon! Jelentkezni ezen az oldalon jobb oldalt található „Tanfolyam jelentkezés” […]

Bővebben...

2019. február 22., 00:00
Menekülj, ha ilyen bártenderrel találkozol.

Tíz mixer típus, akik minden bárban megtalálhatók A pletykás Be nem áll a szája. Ő az, akinek mindig van valami mondanivalója. Mindegy, hogy egy szaftos pletyka a főnökről, vagy egy izgalmas hír valamelyik vendégről, a lényeg, hogy mindig naprakész információkkal lát el, függetlenül attól, hogy érdekel-e vagy sem. Jó, ha tudod, rólad is pletykál. A […]

Bővebben...

2019. február 25., 00:00
Néhány tipp, hogy több borravalót kapj

Néhány vendéglős és vendéglátóegység eljátszott a gondolattal, hogy borravaló mentesen működjön, de be kell látniuk, hogy a borravaló a szolgáltató ipar elengedhetetlen része – és nem mellesleg az iparágban dolgozók életéé is. A bártendereket okkal hívják így: eredetileg és szerencsére még ma is sok helyen nem csak „pultosok”, de a vendégek élményeinek is a részei. […]

Bővebben...

2019. február 07., 00:00
Sörmentes bárok Csehországban

Senki nem iszik több sört, mint a csehek és erre ők nagyon büszkék. Egy 2014-es felmérés szerint egy cseh állampolgár évente átlagosan 142 liter sört iszik meg évente, míg egy amerikai (U.S.A.) 75,8 litert. Ebben a sör mániás országban mégis jutott hely néhány kiemelkedően jó bárnak. Super Panda Circus A Super Panda Circus bár egy […]

Bővebben...

2019. január 28., 00:00
Bártendereket és felszolgálókat keresnek Rómába!

Állásajánlat! Olaszországi partnerünk munkatársakat keres az alábbi pozíciókra: Bártender, felszolgáló Róma belvárosában található hotel keresi új dolgozóit. Ha beszélsz olaszul és angolul, ha van tapasztalatod koktélok és kávés italok készítésében, vagy ha dolgoztál már melegkonyhás étteremben felszolgálóként, akkor ez a te állásod. Amit kínálnak: versenyképes fizetés, folyamatos tréningek, éves munkaszerződés. Fényképes rövid szakmai önéletrajzodat ide […]

Bővebben...

2019. február 01., 00:00
M Recruitment in Malta and Cyprus

M Recruitment is a company founded over 5 years ago with the aim of providing specialized recruiting services in the areas catering, hospitality, gaming, I-gaming, technology, skilled labour and healthcare services. We first started out in the area of catering & hospitality, considering it to be our core area of expertise. Our philosophy is to […]

Bővebben...

2019. január 31., 00:00
Tematikus bárok az Egyesült Államokban

Mindenki életében vannak dolgok, amikért rajong, amik nélkül nem lenne teljes az élete, amik sokat jelentenek számára. Szerencse, hogy egyre több tematikus bár nyit meg különböző témákban. A Lego, a Stranger Things és a Game of Thrones rajongóknak már biztosan megvan az új törzshelyük, de akik a Big Lebowskit szeretik sem maradnak a filmhez illő […]

Bővebben...

2019. január 28., 00:00
Mennyit isznak a bártenderek munkaidő alatt?

Mindegy, hogy foglalkozási ártalomnak vagy egyszerűen a munka részének nevezzük, de sok bartender dolgozik illuminált állapotban. Gina Chersevani, a washingtoni Buffalo & Bergen tulajdonosa egy kollégium bárjában kezdte pályafutását, ahol szinte elvárás volt a munka idő alatti italozás. „Mikor a 2000-es évek elején elkezdtem dolgozni a kollégiumunk kocsmájában, nagyon is elfogadott volt, hogy felesezzünk a […]

Bővebben...

2019. január 23., 00:00
5 dolog, amit tudnod kell a Bloody Mary-ről

Van a Bloody Mary-nél megosztóbb koktél? Általában reggel (vagy ébredés után) fogyasztják, valaki vagy imádja, vagy ki nem állhatja a paradicsom, a citrom, a fűszerek és az alkohol ízének keveredését. Azoknak akik kedvelik, íme néhány érdekesség erről a likopin-bombáról. Több elmélet is van arról, hogy mikor és hol született meg az első Bloody Mary recept, […]

Bővebben...

2019. január 21., 00:00
Mixer tanfolyam indul Budapesten: február 11. Hétfő

NÁLUNK NINCS VIZSGADÍJ ÉS REJTETT KÖLTSÉGEK! Alapfokú mixertanfolyam, 12 hét, heti 1 alkalom, egy alkalom 3 óra. Teljes elméleti és gyakorlati képzés,  85.000.- FT, VIZSGADÍJ 0.- FT, részletfizetési lehetőség, magyar-angol nyelvű nemzetközi mixer bizonyítvány. Végezd el alapfokú mixer képzésünket, és tedd pénzzé tudásodat azonnal! Profi oktatóink tudásuk legjavát adják át Neked. Tanúsítványunkkal akár külföldön is […]

Bővebben...

2019. január 15., 00:00
Earn Your Booze – Egy mozgalom bartendereknek

A mixer szakma amellett, hogy egy kifizetődő szakma és sok előnnyel is jár, sok kihívást is tartogat. Az éjeszakába nyúló munkaórák és az alkoholokhoz való hozzáférés nem kecsegtet egy egészséges életmód lehetőségével. Ezen szeretett volna változtatni Elliott Clark és Justin Cross, amikor megalkották az „Earn Your Booze” azaz „érdemeld ki az italod” programot. A fiúk […]

Bővebben...

2019. január 05., 00:00
Would you like to be a professional bartender?

Do you wish to become a professional mixer but don’t really have the time to complete a basic mixer course? Would you like to organise a team-building event or just want to spend quality time with your friends? Then the Individual Bartender Course is for you! We offer individual training with the curriculum of a […]

Bővebben...

2018. december 01., 00:00
Hogyan tervezzünk érdekes itallapot?

Itallap tervezés magas fokon! Képzeld el, hogy te vagy a tulajdonosa egy újonnan nyíló bárnak. Megvan álmaid helye, van személyzeted, vannak eszközeid, talán egy téma is, ami köré a bár épült. De van használható itallapod? Hogyan tervezel meg egy olyan listát, ami nem taszít anyagi csődbe és mégis vonzza a vendégeket? Ezekre a kérdésekre kaphatsz […]

Bővebben...

2018. szeptember 26., 00:00
Két különleges szakma rövid időn belül? Jelentkezz mixer és barista tanfolyamra! Határidő: október 8.

Gyorsan és profi módon szerezheted meg a bármixer és barista szakmákat, ha jelentkezel a Mojito Mixeriskola és Barista Akadémia mixer és barista tanfolyamaira. A képzéseken megszerzett bartender és barista szakmai tudással könnyedén elhelyezkedhetsz a munkaerőpiacon akár diákként, akár főállású pozícióban. Azoknak is ajánljuk az alapfokú mixer és barista képzéseket, akik hobbiként tekintenek a koktél és kávé […]

Bővebben...

2018. szeptember 20., 00:00
6 dolog, amit a Margarita koktélról érdemes tudni

Számos olyan koktél van, ami az évek múlásával eltűnik. Szalvétára feljegyezve, amelyek kabát zsebekben felejtve lapulnak valahol vagy szájbeszéd útján ugyan megmarad, de rengeteg változtatáson esik át az évek során elmesélt történetekben. Van néhány dolog, amit biztosan tudunk a Margaritáról, a tequila, a limelé és a narancslikőr klasszikus kombinációjáról. Nincs olyan szabály, amely megtiltaná a […]

Bővebben...

2018. augusztus 30., 00:00
Whiskey Sour

Míg valaha a Brandy Sour uralta a savanyú ízű koktélcsaládot, addig a Whiskey Sour a szesztilalom ideje alatt virágzott, és nagyszerűen képviselte a legnépszerűbb és legkedveltebb stílust, a Sour koktélok stílusát, annyira, hogy saját ünnepnapja van augusztus 25.-én. Ezek a koktélok whisk(e)yt, citrust és cukrot tartalmaznak, mindegyik variációnak ez az alapja, csak meg kell határoznunk, […]

Bővebben...

2018. augusztus 28., 00:00
Szívószálak – 10 alternatív megoldás a plasztik szívószál helyett

A fenntarthatóság az alkohol- és italiparban is jelenleg óriási figyelmet kap és nem véletlenül, mivel a bárok iszonyatos mennyiségű hulladékot termelnek és a hulladéklerakókban keletkezett üvegházhatású gázok mennyisége jelentősen befolyásolja Földünk klímáját. Az egyik kicsi, de annál jelentősebb eszköz a műanyag szívószálak, amelyeket a hagyományos műanyagokhoz hasonlóan fosszilis energiahordozókból gyártanak. Ezek kiküszöbölésével már látványosan csökkenthető […]

Bővebben...

2018. július 03., 00:00
Tréning Nap a Mojito Mixeriskolában július 16-án (pincér, standolás és free pouring tréning)

Ha már a Mojito Mixeriskola és a Barista Akadémia tanulója vagy, akkor most nagyszerű lehetőséged van a továbbképzésedre. Július 16-án ingyenes tréning napot tartunk Mixeriskolánkban, amit érdemes kihasználnod. A programok között lesz a pincér-, standolás és elszámoltatás tréning, illetve a free pouring tréning is. Ha még nem tanulsz a barista és bármixer iskolánkban, de szívesen képeznéd magad nálunk, akkor […]

Bővebben...

2018. április 04., 00:00
Mixer és Barista tanfolyam indul folyamatosan!

Folyamatosan várunk Bartender Képzéseinken és Barista Tanfolyamainkon! Ajándékozz tanfolyamot vagy iratkozz be Te magad a barista és mixer képzésekre, várunk minden hónap közepén. A Mojito Mixeriskola és a  Barista Akadémia oktatói az alapoktól egészen a haladó szintig elkísérnek és mindenben a segítségedre lesznek! Egyes képzésekhez kedvezményeket, ajándék tanfolyamokat és ajándék tréningeket is kapsz. A barista és mixer […]

Bővebben...

2018. március 20., 00:00
Miért olyan népszerű az Aperol Spritz Olaszországban?

Senki sem érti eléggé az olaszok ital fogyasztásainak és a kultúrájuknak kereszteződését. Reggeltől estig, minden alkalomra van egy ital, ez pedig az Aperol Spritz. Ez már egy életforma. Irány Olaszország, ahol a bármixerek elkészítik számodra az igazi olasz frissítő koktélt! A Spritz eredete nem tisztázott. Néhányan azt vallják, hogy ezt az italt a XIX. század alatt […]

Bővebben...